guardianx71 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ενώ δουλεύει το BT headset όταν το δοκιμάζω μετά από λίγο δεν ακούγεται ο ήχος. Τι λέτε να παίζει; Απότι έχω καταλάβει γιατί το έψαχνα και εγώ για ΒΤ , μπορεί να λειτουργήσει μόνο για chat και όχι για game audio. Είναι θέμα ps3 , και όχι headset
vrwmiaris Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Απότι έχω καταλάβει γιατί το έψαχνα και εγώ για ΒΤ , μπορεί να λειτουργήσει μόνο για chat και όχι για game audio. Είναι θέμα ps3 , και όχι headset μαλλον γιατι για chat δουλευει,καλα αλλοι πως λενε οτι δουλευει σε game?
guardianx71 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Έχω δει να το λένε και εγώ , αλλά μόνο για κάτι ακριβά σόνυ γύρω στο κατοστάρικο , και δεν ξέρω πως λειτουργούν αυτά. Dual band ή και εγώ δεν ξέρω τί. Πάντως τα ενσύρματα θέλουν 2 συνδέσεις , 1 usb για το chat και ένα 3.5" από πίσω με αντάπτορα. Η μόνη λύση που έχω δει με ΒΤ είναι με bluetooth transmiter , αλλά διαβάζω ότι τα περισσότερα έχουν lag
vrwmiaris Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Έχω δει να το λένε και εγώ , αλλά μόνο για κάτι ακριβά σόνυ γύρω στο κατοστάρικο , και δεν ξέρω πως λειτουργούν αυτά. Dual band ή και εγώ δεν ξέρω τί. Πάντως τα ενσύρματα θέλουν 2 συνδέσεις , 1 usb για το chat και ένα 3.5" από πίσω με αντάπτορα. Η μόνη λύση που έχω δει με ΒΤ είναι με bluetooth transmiter , αλλά διαβάζω ότι τα περισσότερα έχουν lag Τουλάχιστον μας λύθηκε η απορία. Είχαν σπάσει τα νεύρα μου.τα μαμά BT λες να δουλεύουν;
guardianx71 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Θα σε γελάσω. Πολύ συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες και εγώ δεν παίρνω το ρίσκο να δώσω τα μαλλιοκέφαλά μου για κάτι που δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει. Αν και το βρίσκω δύσκολο , γιατί το θέμα είναι ότι το ps3 δεν έχει το πρωτόκολλο για μεταφορά του game audio μέσω BT
panosno1com Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ερωτησεις κ απο μενα Λοιπον καβατζωσα ps3 phat 80 Gb .1) Υπαρχει ακομα το ps move κατι τετοιο ; (θυμαμαι το διαβαζα οταν ειχε πρωτοβγει αλλα δεν ασχοληθηκα κ ποτε , αυτο που μπορεις να παιξεις wii στυλ με καμερα κ ετσι )2) Τι σημαινει οταν ενα παιχνιδι ειναι Essentials ? πχ http://www.public.gr/product/gaming/games/ps3-games/dragon-ball-z:-ultimate-tenkaitchi-essentials-ps3-game/prod6011669pp/3) Αυτο το usb stick που ειχε βγει καποτε και το εβαζες στο ps3 κ επαιζε ((??)) αντιγραφημενα, υπαρχει ακομα; κ αυτο το χα διαβασει καποτε Εχω να ασχοληθω με κονσολες απο εποχη ps2 Το χα τσιπαρει κιολας το πσ2 κ επαιζε κ κοπιες 4) Ερωτηση συναφη με τη προηγουμενη : Μονο σε αγγελιες ή στο public βρισκω παιχνιδια σε χαμηλοτερη τιμη ;Ευχαριστω παιδια
Eddy_Gordo Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ερωτησεις κ απο μενα Λοιπον καβατζωσα ps3 phat 80 Gb . 1) Υπαρχει ακομα το ps move κατι τετοιο ; (θυμαμαι το διαβαζα οταν ειχε πρωτοβγει αλλα δεν ασχοληθηκα κ ποτε , αυτο που μπορεις να παιξεις wii στυλ με καμερα κ ετσι ) 2) Τι σημαινει οταν ενα παιχνιδι ειναι Essentials ? πχ http://www.public.gr/product/gaming/games/ps3-games/dragon-ball-z:-ultimate-tenkaitchi-essentials-ps3-game/prod6011669pp/ 3) Αυτο το usb stick που ειχε βγει καποτε και το εβαζες στο ps3 κ επαιζε ((??)) αντιγραφημενα, υπαρχει ακομα; κ αυτο το χα διαβασει καποτε Εχω να ασχοληθω με κονσολες απο εποχη ps2 Το χα τσιπαρει κιολας το πσ2 κ επαιζε κ κοπιες 4) Ερωτηση συναφη με τη προηγουμενη : Μονο σε αγγελιες ή στο public βρισκω παιχνιδια σε χαμηλοτερη τιμη ; Ευχαριστω παιδια 1) Υπαρχει ακομα αλλα χρειαζεσαι και την καμερα 2) Απλα ειναι παιχνιδια που εχουν κανει πολυ καλες πωλησεις και μετα απο καποιο καιρο η Σονυ τα βγαζει με αυτη την ονομασια-εξωφυλλο (δεν υστερουν σε τιποτα απο οταν προτοβγηκαν) 3) Το στικ πλεον ειναι αχρηστο, πρεπει να εχεις κονσολα με φιρμγουερ μικροτερο ή ισο με 3.55 αλλως πας μετα σε αλλα πραγματα αναλογα με τον κωδικο της εκαστοτε κονσολας 4) Και στα δυο μπορεις να βρεις ευκαιριες,αναλογα με το τι ψαχνεις
vagotron1995 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Παιδες,εχω προβλημα με τον psn λογαριασμο.Παω να μπω στο account αλλα μου λεει οτι ο κωδικος ειναι λαθος αν και ειμαι σιγουρος οτι τον ξερω.Τελοσπαντων,προσπαθησα να τον κανω reset αλλα δεν θυμαμαι την ημερομηνια γεννησης που ειχα βαλει στην εγγραφη .Η βλακεια ειναι οτι εχω αγορασει παιχνιδια σε αυτο το account αλλιως θα εφτιαχνα καινουριο λογαριασμο.Τί κανω τωρα?Μηπως φταιει το γεγονος οτι εχω να μπω κανα 6-7μηνο?Θελω επειγοντως βοηθεια!!!
mtzs Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 παρε τηλ την sony να το διπλοτσεκαρεις με την πιστωτικη καρτα που ειχες δωσει για αγορα
vagotron1995 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Με playstation network καρτες των 20 ευρω ειχα κανει αγορες
panosno1com Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Να ρωτησω κ εγω , που μπορώ να βρω την "κάμερα" του playstation 3 , σε ποιο μαγαζι αξιοπιστο ηλεκτρονικό ή κανονικο ; βλεπω στα γνωστα μεγάλα δεν την εχει, εχει μονο τα χειριστήρια ! Υπαρχει καποιο "πακετο" πχ 1 χειρηστηριο κ την καμερα και μετα παιρνεις εξτρα δευτερο χειρηστηριο ; help ευχαριστω
guardianx71 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Να ρωτησω κ εγω , που μπορώ να βρω την "κάμερα" του playstation 3 , σε ποιο μαγαζι αξιοπιστο ηλεκτρονικό ή κανονικο ; βλεπω στα γνωστα μεγάλα δεν την εχει, εχει μονο τα χειριστήρια ! Υπαρχει καποιο "πακετο" πχ 1 χειρηστηριο κ την καμερα και μετα παιρνεις εξτρα δευτερο χειρηστηριο ; help ευχαριστω Site: Εδώ από Ελλάδα και Site: το navigation ή στην θέση του πρώτου Site: αυτό ή από amazon.co.uk 1
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Κοιτα και στις αγγελιες εδω στο site. κατα καιρους βγαινει πακετακι σε πολυ καλη τιμη 1
bilisios Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παιδιά η τιμονιέρα Logitech Formula Force EX μπορεί να παιχτεί στο ps3?
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Λετε να μπει καμια προσφορα για το ps3; θελω να παρω μερικα exclusives (The last of us)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα