Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

Byron.christ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν αξιζει να την πας για reflow.θα στο ξανακανει 1000%

ασε που το μαγαζι σε δαγκωσε στην κυριολεξια.ακου 40 ευρω.... :mad:

αν γνωριζεις,τα 40αρια και τα 60αρια ειναι ευπαθη σε θερμοκρασιες και το 90%

τουλαχιστον βγαζουν YLOD.

αν δεν θελεις να δωσεις λεφτα για αλλη κονσολα,υπαρχει ατομο που κανει

reballing και εχεις παλι καινουρια κονσολα.τον ξερω και ειναι γνωστης των ps3.

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/268778-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BBma%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-reballing-%CF%83%CE%B5-ps3xboxnintendowiiuylod/

η αλλη επιλογη ειναι να παρεις αλλη κονσολα και μονο slim

Ευχαριστώ για τις συμβουλές φίλε μου, θα επικοινωνήσω μαζί του και αναλόγως θα πράξω.

Παιδια ξερετε πως μπορω να τρεξω iso του ps2 στο ps3?Eυχαριστω!

Εδώ υπάρχει ένα βίντεο

και για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κοιτάξεις στις σχετικές ενότητες των ps3hax και ps3iso.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sniper Ghost Warrior 2 Limited Edition PS3 Digital

2,99€ !

Προλάβετε παιδιά !

https://www.g2a.com/ps3snipergw2paypal

Upd

Για να μην κάνω άλλο Post το αγόρασα κανονικά και μάλιστα με προπληρωμένη κάρτα στο Paypal (Webuy)

Κανένα πρόβλημα. Το Game ήδη κατεβαίνει.

Επεξ/σία από gascp

Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο νεο ή ακομα , αν ειναι καν νεο. :

''The Last of Us Concept Artist Teases a Reveal with an Older Ellie''???

uk.ign.com/articles/2014/05/05/the-last-...-with-an-older-ellie

Σε καθε περιπτωση θα προκληθουν συζητησεις..

Προσωπικη γνωμη-επιθυμια εκφραζω, υπονοωντας οτι δεν επιθυμω τη συνεχιση του συγκεκριμενου franchise με τους ιδιους πρωταγωνιστες, για να μην διαταραχθει (επι της οθονης μας) η μαγευτικη χημεια τους... Αν γινει πραγματικοτητα βεβαια, δεν θα μπορεσω να αντισταθω, απλα θεωρω οτι ειναι μια απο εκεινες τις περιπτωσεις το TLOU, στις οποιες ολα τα απαραιτητα νοηματα αποδιδονται τελεια στην πρωτη υλοποιηση...

• Like 1

• Moderators

Ξεκίνησα FFX HD αυτές τις μέρες. Παρόλο που το έχω τελειώσει δύο φορές στο PS2 μου, το παιχνίδι πραγματικά αξίζει ακόμα μία φορά σε HD ανάλυση. Είναι χάρμα οφθαλμών. Όποιος δεν το έχει παίξει να το κάνει άμεσα. Μιλάμε για το j-rpg με την καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρα ever και το πιο... fantasy από όλα τα υπόλοιπα Final Fantasy.

Και βρίσκω γλαφυρό το γεγονός ότι το καλύτερο FF του PS3 είναι το FFX, αλλά αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά η κατάντια της SE.

• Like 1

@Malthador

Κι εγώ είμαι μεγάλος fan των final fantasy και γενικως των RPG της square. Η αληθεια είναι ότι το FFX δεν το εχω παίξει λόγο ελλειψης PS#. Πριν λιγο καιρό πήρα ένα PS3 και το εχω περασμενο στον σκληρό μαζί με καποια αλλα Final fantasy. Έλεγα να τα αφησω για το καλοκαίρι αλλα.... μετα το post σου μαλλον θα λιωσω νωρίτερα. :-D

Ξεκίνησα FFX HD αυτές τις μέρες. Παρόλο που το έχω τελειώσει δύο φορές στο PS2 μου, το παιχνίδι πραγματικά αξίζει ακόμα μία φορά σε HD ανάλυση. Είναι χάρμα οφθαλμών. Όποιος δεν το έχει παίξει να το κάνει άμεσα. Μιλάμε για το j-rpg με την καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρα ever και το πιο... fantasy από όλα τα υπόλοιπα Final Fantasy.

Και βρίσκω γλαφυρό το γεγονός ότι το καλύτερο FF του PS3 είναι το FFX, αλλά αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά η κατάντια της SE.

Κι εγώ το γλυκοκοιτάζω αυτό το remaster αν και το έχω τελειώσει επίσης 2 φορές στο PS2.

Το Χ-2 το έχεις παίξει; Αξίζει;

• Moderators

Κι εγώ το γλυκοκοιτάζω αυτό το remaster αν και το έχω τελειώσει επίσης 2 φορές στο PS2.

Το Χ-2 το έχεις παίξει; Αξίζει;

Δύσκολη ερώτηση. Σίγουρα δεν είναι τόσο καλό όσο άλλα FF όπως το X, το IV ή το ΙΧ. Βασικά, αξίζει να το παίξεις, μόνο και μόνο για να έχεις άποψη ποτέ ξεκίνησε η κατηφόρα της SE. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...