Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σκεφτομαι να προβώ στην αγορά ενός PS3 αλλα εχω καποιες απορίες που θα ήθελα να με βοηθήσετε. Δεν είχα ποτέ PS3 και δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του.

Μιας και γενικώς μου αρέσει να ψάχνω και να πειράζω ότι αγοράζω, αργά η γρήγορα θα μπώ στην διαδικασία να περάσω custom firmware. Υπάρχουν καποιες εκδόσεις που δεν γίνεται αυτό από κάποιο περιορισμό hardware ή είναι καθαρά θέμα software;

CFW μονο αν πας σε μεταχειρισμενη κονσολα με ετοιμο cfw η κονσολα που κατασκευαστηκε εως και Δεκ 2010 (δηλαδη να γραφει απο κατω date code 0D η οποιο date code αρχιζει απο 9 η 0). Οι συγκεκριμενες και να μην εχουν επανω cfw μπορουν να γινουν downgrade και να παρουν Κατα προτιμηση Slim κονσολα.

Σε καμια αλλη μεταγενεστερη κονσολα δεν περναει cfw ουτε σε καινουριες.

Επίσης θα ήθελα αν γίνεται να λειτουργεί και κατα κάποιον τρόπο σαν media player και να τράβάει ταινιες από ένα WD MyCloud που έχω. Υπαρχει τέτοια δυνατότητα και αν ναι τι είδους αρχεια θα παίζει;

Λειτουργει με αρκετους τροπους:

1.Με usb stick/σκληρο δισκο fat 32 μονο για mp4 αρχεια.

2. Μπορεις μεσω PS3 media server να στριμαρεις απο pc παντως ειδους αρχεια. Βεβαια για σωστη λειτουργια χρειαζεσαι συνδεση με καλωδιο και οχι wifi. Με wifi ειναι σχεδον unplayable εκτος αν εχεις καλο δικτυο η σουπερ ρουτερ.

3. Επισης γινεται απευθειας απο σκληρο δισκο με το Showtime Media Player αλλα μονο σε κονσολες που εχουν cfw.

Με τα 2 + 3 υποστηριζονται ολα τα αρχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου. Οπότε αν πάω σε λύση super slim δεν παίζει να μπορώ να περάσω CFW. Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα. Να πάρω έτοιμο PS3 με cfw δεν με ενδιαφέρει γιατί θελω να το παλέψω και λίγο.

Όσον αφορά την αναπαραγωγή το 2 είναι η καλύτερη λύση μιας και το myCloud εχει επιλογή να λειτουργήσει ως media server και να streamαρει τις ταινιες σε ότι συσκευή υπαρχει. DLNA κλπ. Ετσι βλέπω ταινιες στο tablet. Μεσω καλώδίου θα το κάνω αν είναι αλλα όχι επειδή εχω super router. Εχω powerline οποτε θα εχω πολύ καλύτερη ταχύτητα από το wifi. Πιστευω δεν θα εχω πρόβλημα.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.

Αν πας σε σουπερ σλιμ μην αγορασεις το 12GB μοντελο. Θα εχεις προβλημα αποθηκευτικου χωρου αργα η γρηγορα και θα αναγκαστεις να αγορασεις εξτρα σκληρο δισκο.

Δημοσ.

Σκληρους 2,5" έχω στις 5400 στροφές, αλλά αν παρω το super slim καινουργιο δεν θα μπορώ αν του περάσω cfw έτσι δεν είπαμε. Είμαι στην δουλεια και πολλες σελίδες είναι κλειδωμένες αλλα από ότι καταλαβαίνω υπαρχουν αναφορές για cfw σε superslim.

Υπαρχει περίπτωση να ισχύει cfw σε superslim;

Δημοσ.

Οχι με τιποτα

Οτι και αν διαβασεις για κατι τετοιο ειναι μουφα

To μονο που παιρνουν τα superslim ειναι τα ODE (cobra, e3) αλλα απαιτουνε ανοιγμα της κονςολας, κολλησεις και χανεις την εγγυηση

Σκληρος μπαινει επανω σε 12αρι και μπορεις να βαλεις τον 2,5 που εχεις αρκει να εχει 9,5mm υψος. Δεν χρειαζεται cfw για να αλλαξεις σκληρο. Υποστηριζεται κανονικα απο το official firmware

Δημοσ.

ΟΚ για τον σκληρό "το έχω". Όσο για το cfw όπως ειπα δεν εχω μπορέσει να διαβασω από εδώ και δεν θελω να μπώ στην διαδικασία με κολλησεις κλπ. Ότι κανω θα το κανω μεσω software οποτε θα παω με βαση αυτά που έγραψες παραπάνω.

Thanks

Δημοσ.

θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης . μου εχουν βαλει το τελευταίο fiermware sony το 4.35 αλλα σε custom απο την ομαδα ferrox στο ps3 μου. εχω αυθεντικο το pro2014 μπορω να παιξω online? επισης καποιες φορες για να κανω update καποιοα αρχεια για το pro μου ζηταει πρωτα να κανω update μεσα απο το system update του ps3. αυτο που καταλαβαειναι οτι δεν πρεπει να κανω κανενα update?

ευχαριστω για την οποια βοηθεια σας.

Δημοσ.

αν θελεις να παιξεις το προ σου θα πρεπει να κανεις την αναβαθμιση αλλα σε καποιο 4.55 καστομ φιρμγουερ και οχι στο οφισιαλ της σονυ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας,

η ερωτηση απευθυνεται στους κατοχους Ps3 super slim..

Μετα απο ενα gaming session οπου ο ανεμιστηρας εχει ανεβασει στροφες και κανει λιγο παραπανω θορυβο σε σχεση με το ρελαντι,οταν κλεισετε το game και το αφησετε σε idle(xmb) κατασταση,οι στροφες του ανεμιστηρα πεφτουν ή παραμενουν σταθερες μεχρι να το κλεισετε?

Δημοσ.

Μια τελευταια ερώτηση. Για να περαστεί custom firmware πρεπει να γίνει downgade σε 3,55 από ότι καταλαβαίνω. Το downgrade αυτό γίνεται με χρήση hardware που πρεπει να αγοράσει κάποιος ή απλά με software (όπως γίνεται στο PSP πχ)

Δημοσ.

Hardware E3-Flasher και να υποστηριζεται απο την κονσολα σου (δε γινεται σε ολα τα μοντελα)

Στην αρχη το κουμπωνεις πανω για να πας σε 3.55 και οταν τελειωσει η διαδικασια το αφαιρεις εντελως και δε σου χρειαζεται ξανα

Διαβασε εδω

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?hl=+jailbroken

Δημοσ.

άντε γίνεται jailbreak στο ps3; Έχω χάσει επεισόδια.

Το έχω βαρεθεί λίγο, αν και δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια, και σκέφτομαι να το πουλήσω μεταχειρισμένο.

Αξίζει τον κόπο ή ακόμα και σαν blue ray player μόνο θα τα βγάλει τα λεφτά του;

Δημοσ.

Παίχτες μπορεί κάποιος να αναλύσει το θέμα ps3 media steamer λίγο πιο αναλυτικά;για να βλέπω ταινία από το πισι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...