Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

Byron.christ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.

Δοκιμασε να μπεις σε recovery menu και τραβα του ενα rebuild database, σε περιπτωση που ειναι θεμα σκληρου δισκου.

Με αυτο δε χανονται δεδομενα και ουτε εχεις να φοβασαι κατι.

Απ οσο ξερω τα BR disks ειναι λιγοτερο ευπαθη απο τα dvd και ξερω πολλες περιπτωσεις χαραγμενων δισκων που παιζουν μια χαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εάν αγοράσω ένα playstation 2 controller original από αμερικάνικο amazon, θα έχω πρόβλημα με την κονσόλα μου που είναι pal (ευρωπαικής προέλευσης - το δικό μου playstation 2 το αγόρασα από Ελλάδα και είναι τσεκαρισμένο pal)?

• Like 1

• Moderators

Εάν αγοράσω ένα playstation 2 controller original από αμερικάνικο amazon, θα έχω πρόβλημα με την κονσόλα μου που είναι pal (ευρωπαικής προέλευσης - το δικό μου playstation 2 το αγόρασα από Ελλάδα και είναι τσεκαρισμένο pal)?

Πιστεύω πως κατά 99% θα παίζει κανονικά. Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό; Εδώ το original DS2 κοστίζει 17 ευρώ. Πόσο πιο φθηνά το έχεις βρει μαζί με μεταφορικά, που να αξίζει να θυσιάσεις την εγγύηση;

Πριν απο μια βδομαδα ειχα ανοιξει το Ps3 slim για αλλαγη θερμοαγωγιμης.Χρησιμοποιησα AS5 και εβαλα μια μπαλιτσα στη μεση απ τα τσιπακια χωρις να το απλωσω.το θεμα ειναι οτι παλι ειχα το ιδιο "παραπονο" με πριν (ανεβαιναν οι στροφες του fan και ο θορυβος στο last of us και Gta v.Oχι στο Full αλλα αρκετα ωστε να σου σπαει τα νευρα).Οποτε αποφασισα σημερα να το ξαναλυσω και να το ξανακανω,αλλα μου τελειωσε η AS5 και θα πρεπει να το αφησω λυμενο σε κομματια μεχρι τη τριτη που θα παραλαβω την arctic mx-4 που παρηγγειλα.(ισως να μην εφταιγε  η θερμοαγωγιμη απο πανω,αλλα αυτη που εχει απο κατω.Θα το δωσω το καλοκαιρι σε καποιον ειδικο να αλλαξει την κατω.)

αυτο που θελω να σας ρωτησω.

1,ανεβαζω 2 φωτο να δειτε πως ηταν οταν το ελυσα.ειναι λιγο αλλοιωμενη η παστα γιατι κουνουσα την πλακετα δεξια-αριστερα οταν ηταν πανω στο αλουμινενιο πανελ γιατι ειχε κολλησει).

πιστευετε οτι απλωθηκε σωστα ωστε να ξαναχρησιμοποιησω την ιδια μεθοδο ή να την απλωσω?(αυτη τη φορα θα βαλω MX-4.)

2.τα clamps τα ειχα λυγισει πριν τα βιδωσω.Τωρα που τα εβγαλα,πρεπει να τα ξανα λυγισω?

3.κανει να "φυσηξω" το τροφοδοτικο και τις κυψελες τις ψυκτρας με πεπιεσμενο αερα?

post-216599-0-42403500-1393792202_thumb.jpg

post-216599-0-78318600-1393792215_thumb.jpg

Κάτι ακόμη. Το ps plus που έχω έιναι αμερικάνικο. Αν αγοράσω μια 12-μηνη ανανέωση από κάποιο ευρωπαικό μαγαζί/site, και την ενεργοποιήσω από τον λαγαριασμό μου, τί θα γίνει;

οχι δε ληγει

Περαν αυτου μεσα στο κουτι οταν το ανοιξεις εχει ενα χαρτι με τον κωδικο

Πανω σε αυτο το χαρτι γραφει και ποτε ληγει.

Η δικη μου για παραδειγμα εγραφε 12/2015.

Η καλυτερη στιγμη να βαλεις τον κωδικο ειναι μια μερα πριν την ανανεωση των παιχνιδιων. Παρακολουθεις ποια παιχνιδια σε ενδιαφερουν και την βαζεις. Ετσι θα παρεις και τα υπαρχοντα αυτου του μηνα αλλα και τα επομενα που θα βγουνε με την αυριο.

Επισκέπτης

Καλησπέρα

Είναι αληθεια ότι εάν κανω αναβαθμιση στην καινουργια εκδοση 4.55 ότι δεν θα παιζει πλεον bluray ταινιες????

Επισης δεν με αφηνει να μπω στο store της sony εάν δεν το κανω αναβαθμιση!! πως μπορω να μπω χωρις να το αναβαθμισω?? ... γιατι εάν είναι αληθεια ότι κλειδωνει τη δυνατοτητα να παιζει ταινιες δεν θελω να χασω αυτή τη δυνατοτητα!

Ευχαριστω.

Ποστάρω εκ μέρους ενός φίλου μου.

Έβαλε μια μέρα μέσα ένα dvd, και σκάλωσε τώρα δεν ανοίγει το πορτάκι ούτε μπορεί να κάνει οτιδήποτε μόλις πάει να διαβάσει το dvd το ps3 κλείνει τελείως. Απλά ρωτάμε για πιθανές λύσεις και αν το ανοίγαμε σε ποιον να το πάμε? Στην περίπτωση που πείτε sony είχα πάει μαι συνταριερα και μου την γύρισαν σε ένα 6μηνο  B)

Τι εννοεις δεν ανοιγει το πορτακι; Ειναι PS3 superslim? Γιατι μονο αυτα εχουν πορτακι.

Ποτε αγοραστηκε η κονσολα; Αν εισαι εντος εγγυησης το πας στην Cometron.

Αν δεν εχουν περασει 2 χρονια απο την ημερομηνια αγορας τοτε παλι το πας στη Cometron να το φτιαξουν. Μπορει να λενε για εγγυηση ενος ετους αλλα πας τους πιεζεις και τους αναφερεις την ευρωπαικη νομοθεσια και οτι θα καταγγειλεις σε Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη κλπ. Ξερω περιπτωση που συμμορφωθηκαν ετσι.

Επ ουδενι δεν τον ανοιγεις μονος σου η σε καποιον αλλο τριτο εφοσον ισχυουν τα παραπανω.

• Like 1

Καλημέρα,

Σκεφτομαι να προβώ στην αγορά ενός PS3 αλλα εχω καποιες απορίες που θα ήθελα να με βοηθήσετε. Δεν είχα ποτέ PS3 και δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του.

Αρχικά να πώ ότι η χρήση του θα είναι κυρίως σαν bluray και πιο αραια για gaming.

Μιας και γενικώς μου αρέσει να ψάχνω και να πειράζω ότι αγοράζω, αργά η γρήγορα θα μπώ στην διαδικασία να περάσω custom firmware. Υπάρχουν καποιες εκδόσεις που δεν γίνεται αυτό από κάποιο περιορισμό hardware ή είναι καθαρά θέμα software;

Επίσης θα ήθελα αν γίνεται να λειτουργεί και κατα κάποιον τρόπο σαν media player και να τράβάει ταινιες από ένα WD MyCloud που έχω. Υπαρχει τέτοια δυνατότητα και αν ναι τι είδους αρχεια θα παίζει;

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...