Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

Byron.christ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και το αναπάντεχο.

Εκεί που είχα κανονίσει συμφωνία για μεταχειρισμένο PS3 από μέλος εδώ μέσα, λέω "δε δοκιμάζεις με το πιστολάκι που είδες σε πολλά βίντεο, μήπως τυχόν σώσεις κανένα save"; 

Ε, το δοκιμάζω για πέντε λεπτά, τίποτα. Άντε λέω, άλλο μία δοκιμή, πάλι όμως τίποτα.

Τελικά, μη τα πολυλογώ, άλλη μία τελευταία σκέφτομαι, αλλά όσο πιο "δυνατά" γίνεται αυτή τη φορά. Το έφτασα το ps σε σημείο που δε μπορούσα να το αγγίξω επειδή έκαιγε. Δε το ανοίγω όμως, αφού ήθελα να περιμένω να κρυώσει.

Μετά όμως σκέφτομαι "αφού πάλι δε θα ανοίξει, τι τρως τον χρόνο σου;" και το πιάνω, πιάνω και 2 σακούλες, το βάζω μέσα και το πετάω στη κατάψυξη για κανένα μισάωρο. Το βγάζω και... δούλεψε. Και δουλεύει ακόμα. Έχασα τα saves μου βέβαια, αλλά έκανα εγκατάσταση πάλι το gta v και έπαιξα και κανένα διωράκι.

Λέτε να κρατήσει; Για να δούμε. Μη το ματιάσω, σκυλί το άτιμο.  :mellow:

Το έχω αφήσει τώρα ανοικτό στο μενού να δω πόση ώρα είναι διατεθειμένο να κρατηθεί ζωντανό.

Έπαθε πάλι YLOD.

Κλασικά, έβγαλα σκληρό έβαλα πιστολάκι και... Μ, μου έβγαλε άλλο ένα 5ωρο σήμερα gaming. Για να δούμε αυτή τη φορά πόσο θα αντέξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου θυμιζεις εναν γνωστο, που εβαζε την καρτα γραφικων του στο φουρνο μικροκυματων για να δουλεψει. Δηλαδη αν παθει YLOD ειναι κλινικα νεκρο σε ολες τις περιπτωσεις;

• Like 1

Meh, το είδα 2 ώρες πιο αργά απ' ό,τι έπρεπε το ποστ σου. Ας ελπίσουμε να μην είμαι από τους τυχερούς (δε χρησιμοποίησα καθόλου το drive μετά το update, Netflix έβαλα να δω. Παρουσιάζεται με τη μία αν είναι να σου κάτσει; )

Νομιζω οτι επηρεαζει περισσοτερο τις 3Κ + 4Κ κονσολες χωρις αυτο να ειναι 100% σιγουρο.

Λενε οτι οι φατ δεν επηρεαζονται ουτε οι πρωτες σλιμ (αλλα αυτα ειναι αναφορες απλων χρηστων)

Ειναι update που αφορα μονο το BR Drive κυριως και αλλαζει κλειδια και firmware στο drive για τα ODE's

Την πατησαν παντως τοσο κονσολες με ODE οσο και χωρις αυτες (3Κ + 4Κ). Αλλες αναβαθμιστηκαν κανονικα αλλες οχι. Δε ξερω περισσοτερες λεπτομερειες καθοτι διαβασα μονο αναφορες απο χρηστες.

• Like 2

Έχουμε νεότερα για το προβληματικό firmware; Δεν έχω κάνει update ακόμα.

Eγω(μοντελο slim 2504B) το έκανα το update χθες γιατί έληγε η συνδρομή μου plus,δεν ειχα προβλημα.

Κυριως επηρεαζει κονσολες (εαν τις επηρεασει) 3Κ + 4Κ

http://www.ign.com/boards/threads/ps3-4-55-update-problems.453763477/

http://www.reddit.com/r/PS3/comments/1x8y9z/update_455_bricking_ps3s/

Επισης μπρικαρανε και κονσολες με τα πρωτα cfw4.55 που εμφανισθηκαν (αλλα αυτο δεν μπορεις να το αποδωσεις στην Sony η στο cfw)

H Sony δεν παραδεχεται τιποτα φυσικα

http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-3-Support/Sony-Support-not-admitting-fault-on-FAULTY-4-55-update/m-p/42904529

Το προβλημα παντως φαινεται να ειναι υπαρκτο (ξαναλεω οχι σε ολες τις κονσολες, κανεις δε ξερει ποσοστο και προφανως θαναι πολυ μικρο) και κανενας 3rd party user/developer της γνωστης σκηνης δεν ξερει με τι σχετιζεται ουτε εχουν βρει ακρη προς στιγμην.

Εσεις που το βαλατε παρατηρησατε προβληματα οσον αφορα τη συμπεριφορα του BR Drive; Playback ταινιας, τιτλων κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...