Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γίνεται. Εγώ σ' το πρότεινα αυτό από πάνω για την περίπτωση που θες να κρατήσεις το λογαριασμό εσύ αλλά να έχει πρόσβαση και στα παιχνίδια ο άλλος χρήστης.
stratigos24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γινεται να αλλαξει και το ονομα του account στο ps3? Oχι, δεν θελω να κρατησω τον λογαριασμο, θελω απλα ο αγοραστης να εχει μετα μονο αυτος προσβαση στο account που ειχα εγω πριν. Αρα αφου γινεται, οκ. Ευχαριστω Vole.
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Το όνομα, όχι, δεν αλλάζει. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει καμιά επιλογή να πληρώσεις για να το αλλάξεις, όπως στο Live, αλλά χλωμό. 1
neratzojuice Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Στρατηγέ τα μαχεράκια εσύ τα κερνάς στο COD 4? Αν όντως είσαι εσυ εισαι απίστευτος. Εσκασα στα γέλια και με το σχολιάκι στο τέλος!
stratigos24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι, εγω τα εκανα (φαινεται και εκει που παταω tab το ονομα μου στη λιστα stratigos24) πριν λιγες μερες που το εβαλα παλι στον υπολογιστη. Μου εκατσαν καλα. Oτι αλλο θες να πεις (αν θες ) σε πμ, μη χαλαμε το θεμα. 1
zlave Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά από χτες υπάρχει ελληνική κοινότητα για ps4/ps3 στο facebook για να συζητάμε για νέα και απορίες που αφορούν την αγαπημένη μας κονσόλα.Όποιος επιθυμεί ας έρθει, ήδη δεν έχει κλείσει 24ωρο και έχει 180 μελη. Site: Greek Sony PS4/PS3 Community
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μα για ΠΟΙΟ λογο να υπαρχει τετοια σελιδα ΟΤΑΝ υπαρχει το ελληνικο επισημο Ps φορουμ με διαχειριστη κιολας απο υπαλληλο της Sony Pad Poet ? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2014 από Επισκέπτης
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και κατι ακομα παιδια... Το account μας μπορουμε (μαζι με ολα τα games απο plus και αυτα που ειναι αγορασμενα απο το ps store) να τα βαλουμε σε αλλο ps3 (αφου δωσουμε το δικο μας) αργοτερα κλπ? Δηλαδη να διαγραψω εγω το account μου απο την κονσολα, να δωσω την κοσνολα με οτι παιχνιδι εχω σε retail, να κρατησω τον λογαριασμο μου του psn και να τον βαλω αργοτερα σε αλλο ps3? Μα για ΠΙΟ λογο να υπαρχει τετια σελιδα ΟΤΑΝ υπαρχει το ελληνικο επισημο Ps φορουμ με διαχειριστη κιολας απο υπαλληλο της Sony Pad Poet ? Aστειευεσαι ετσι? ΥΓ: Οταν ρωταμε, το πιο γραφεται ποιο... Το εβαλες και κεφαλαιο τρομαρα σου.... 2
Vole Maulder Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 1. Και κατι ακομα παιδια... Το account μας μπορουμε (μαζι με ολα τα games απο plus και αυτα που ειναι αγορασμενα απο το ps store) να τα βαλουμε σε αλλο ps3 (αφου δωσουμε το δικο μας) αργοτερα κλπ? Δηλαδη να διαγραψω εγω το account μου απο την κονσολα, να δωσω την κοσνολα με οτι παιχνιδι εχω σε retail, να κρατησω τον λογαριασμο μου του psn και να τον βαλω αργοτερα σε αλλο ps3? Aστειευεσαι ετσι? 2. ΥΓ: Οταν ρωταμε, το πιο γραφεται ποιο... Το εβαλες και κεφαλαιο τρομαρα σου.... 1. Ναι. 2. Σε νιώθω 1
zlave Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και ο pad poet μαζί μας είναι συνδιαχειριστης.Με το ιδιο σκεπτικό δε θα επρεπε να υπαρχει και το παρόν thread Αφού υπάρχει το επίσημο Φόρουμ για τις αποριες σου.
kotlemn80 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 αν κανω restore ps3 system θα μου επαναφερει ολες τις εργοστασιακες ρυθμισεις? δηλαδη θα σβησω μονο οτι εχω προσθεσει εγω,αρα θα ειναι οπως οταν το αγορασα? βοηθειστε παιδια γιατι θελω να το δωσω και θελω να σβηστουν πραγματα.
Padaz Bloody Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει τρόπος να αλλάζω playstation 1 games στο multiman (που είναι αποθηκευμένα σε εξωτερικό hd), χωρίς να αναγκάζομαι να κάνω quit το game και να με πετάει πίσω σε XMB? Δηλαδή με κάποιο συνδυασμό κουμπιών στο ps3 controller να με πηγαίνει πάλι multiman ώστε να επιλέγω το επόμενο psx game, κατευθείαν χωρίς χάσιμο χρόνου, ακριβώς όπως γίνεται με τα ρετρό emulators του ps3.
Eddy_Gordo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μα για ΠΟΙΟ λογο να υπαρχει τετια σελιδα ΟΤΑΝ υπαρχει το ελληνικο επισημο Ps φορουμ με διαχειριστη κιολας απο υπαλληλο της Sony Pad Poet ? διοτι το PS3 υπαρχει απο το 2007 και η επισημη ελληνικη σελιδα εγινε μολις πριν ενα χρονο Και κατι ακομα παιδια... Το account μας μπορουμε (μαζι με ολα τα games απο plus και αυτα που ειναι αγορασμενα απο το ps store) να τα βαλουμε σε αλλο ps3 (αφου δωσουμε το δικο μας) αργοτερα κλπ? Δηλαδη να διαγραψω εγω το account μου απο την κονσολα, να δωσω την κοσνολα με οτι παιχνιδι εχω σε retail, να κρατησω τον λογαριασμο μου του psn και να τον βαλω αργοτερα σε αλλο ps3? Aστειευεσαι ετσι? ΥΓ: Οταν ρωταμε, το πιο γραφεται ποιο... Το εβαλες και κεφαλαιο τρομαρα σου.... ενω με το τετια τα πηγε καλυτερα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα