mtzs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μας δουλευει η Sony η ειναι λαθος; Το εχει στα January Sales Νινοκουνι στα 9,89 και στα 8,90 για τους Plus members https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/ni-no-kuni-wrath-of-the-white-witch/cid=EP0700-NPEB01158_00-NNKDLFULLGAMEPTA Skroutz ξεκιναει απο 22,50 https://www.skroutz.gr/s/2224669/Ni-no-Kuni-Wrath-of-the-White-Witch-PS3.html Οπως και παρα πολλα αλλα https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/january-sale/cid=STORE-MSF75508-JANSALEPS3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Sony Announces Server Shutdowns Just in time for Christmas, Sony has announced that they're shutting down some servers for a few games. On March 28th, 2014 they'll be shutting down the servers for Resistance 2, Resistance 3, and Resistance: Fall of Man. On May 20th, 2014, the servers for Gran Turismo 5 will be going dark. Now, not everyone gives two bits about trophies and achievements and what have you, but if you are a trophy hunter you won't be able to get all the trophies for the above games after the listed date. Here are the trophies affected: Resistance 2 - Point Man, Berserker, Killing Machine, Specter Initiate, Specter Recon, Team Player, Specter Officer, Tour of Duty, Specter Intel, Primarch Hunter Resistance 3* - Silent Partner, Helping Hand Gran Turismo 5 - Course Designer, Proud Owner *You won't be able to be do these online, but you can still do them via split screen. 4ThePlayers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Όχι και τίποτα άλλο, αλλά το σκασμένο Killing Machine του R2 ήθελα να το πάρω οταν έχω ελεύθερο χρόνο.. Ας βγάλουνε τουλάχιστον patch να σου δίνει τα trophies.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Tα Crysis(1 και 2) αξίζουν στο PS3?...........γιατι τα εχει με 5Ε στο PSN και "ψήνομαι"..............η να τα αφήσω για pc(το επόμενο μου σύστημα σκεφτομαι να ειναι pc)..............βασικά δεν πολυαρεσουν τα open world FPS(πχ far cry) είμαι πιο πολύ των γραμμικών(killzone,bioshock κτλ) και αν δεν εχουν και καλά γραφικά ίσος να μην μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Εγω που τα ειχα απο cfw ουτε καν ασχοληθηκα, μετα το αναγνωριστικο 30λεπτο. Οπως μπηκαν μετα τα εσβησα. Μουφες και τα 2. Συμπερασμα (προσωπικη αποψη): οχι 5 ευρω αλλα ουτε τζαμπα Το FarCry 3 το καταευχαριστηθηκα ομως αν θετεις τετοια συγκριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μάλιστα.........ειχα πάρει και το dante's inferno(με 5Ε) το οποιο μου αρεσε πολυ,θα παρω και το dead space 3 με 7,70Ε, αν βάλει και στο plus το bioshock infinite ειμαι εντάξει οπότε μάλλον θα αφήσω τα crysis ,μελλοντικα ίσως τα δοκιμάσω σε pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 To 2 είναι αρκετά πιο γραμμικό από το 1, οπότε ίσως να σου αρέσει. Αλλά εφόσον λες ότι σκοπεύεις να πας σε PC για το επόμενο σύστημά σου, εγώ θα σου πρότεινα να τα αφήσεις για τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μα πως μπορείται και παίζεται τέτοια παιχνίδια με τηλεχειριστήρια; Το κάνει και ο αδελφός μου και απλά δεν παίζει να το κάνω ποτέ. Συγκρίνονται αυτά τα παιχνίδια με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μα πως μπορείτE και παίζετE τέτοια παιχνίδια με τηλεχειριστήρια; Το κάνει και ο αδελφός μου και απλά δεν παίζει να το κάνω ποτέ. Συγκρίνονται αυτά τα παιχνίδια με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι; Sorry, αλλά δεν άντεξα! Συνήθεια είναι. Ειδικά αν δεν παίζεις ανταγωνιστικά multiplayer μια χαρά παίζονται. Στο 360 περισσότερο απ' ό,τι στο PS3, λόγω καλύτερου χειριστηρίου, αλλά και πάλι, όλα θέμα συνήθειας είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Tα Crysis(1 και 2) αξίζουν στο PS3?...........γιατι τα εχει με 5Ε στο PSN και "ψήνομαι"..............η να τα αφήσω για pc(το επόμενο μου σύστημα σκεφτομαι να ειναι pc)..............βασικά δεν πολυαρεσουν τα open world FPS(πχ far cry) είμαι πιο πολύ των γραμμικών(killzone,bioshock κτλ) και αν δεν εχουν και καλά γραφικά ίσος να μην μου αρέσουν.Όπως είπε και ο Vole, το 2 είναι (πιο) γραμμικό. Για μένα αξίζουν το κάθε λεπτό απο τα 5€ που κάνουν. Οπτικά παλεύονται στο PS3. Αλλά αν στήσεις PC, εννοείται παίξ'τα εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Συνήθεια είναι. Ειδικά αν δεν παίζεις ανταγωνιστικά multiplayer μια χαρά παίζονται. Στο 360 περισσότερο απ' ό,τι στο PS3, λόγω καλύτερου χειριστηρίου, αλλά και πάλι, όλα θέμα συνήθειας είναι.Αυτό. Αν και προσωπικά διαφωνώ στο "λόγω καλύτερου χειριστηρίου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ε καλά, γούστα είναι αυτά Το κύριο πρόβλημά μου με το DS3 στα shooters είναι - πέρα από τις σκανδάλες, που ό,τι γούστα και να έχεις δεν μπορείς να τις πεις καλές - η αντίσταση των μοχλών. Μου φαίνονται πολύ χαλαρά και πάντα κάνω μεγαλύτερες κινήσεις απ' ό,τι στοχεύω. Σίγουρα κι αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να συνηθιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Γούστα indeed. Ναί, οι σκανδάλες είναι τραγικές, και γι' αυτό και χρησιμοποιούν τα L1/R1. Πάντως με κάτι Gioteck σκανδάλες που έβαλα σώζεται κάπως το πράγμα. Απο την χρήση νομίζω μαλακώνουν. Φίλος μου που το έχει σχεδόν απο day-one ναί, παραείναι χαλαρά. Εγώ που πήρα αργότερα είναι πιο σκληρά. Πάντως οταν έπαιζα ΚΖ3 έκανα πολύ ακριβής κινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν υποτεθει οτι εγω πουλησω το ps3 μου σε καποιον, τα παιχνιδια που εχω απο το ps plus καθως και τα αλλα παιχνιδια που εχω αγορασμενα απο το ps store μπορουν να του μεινουν? Γινεται να αλλαξω το email μου στο ps store - plus ωστε να βαλει ο αγοραστης το δικο του? Aπο οτι βλεπω με το edit στο account μου στο ps store, μπορω να αλλαξω το εμαιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν αφήσεις την κονσόλα activated στο λογαριασμό σου, ό,τι έχεις κατεβασμένο ήδη θα μπορεί να το παίξει, ναι, και χωρίς να του δώσεις στοιχεία λογαριασμού. Αλλαξε απλώς τον κωδικό σου αν δεν είναι "δικός σου" άνθρωπος, ώστε να μην έχει πρόσβαση στο προφίλ/λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Λεω αν γινεται να μεινει ο λογαριασμος μεσα στο play αλλα να εχει αλλο εμαιλ (του νεου ιδιοκτητη) και να μπορει να κατεβασει τα παιχνιδια που ειχα αγορασει απο το ps store ή τα παιχνιδια που μου εχει δωσει το ps plus, ανα πασα στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα