Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

Byron.christ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/accessories/ps3/094568-sony-playstation-move-starter-pack

Λέω να το τσημπίσω. Έχει καθολου πλάκα ή είναι αποτυχία?

Επίσης δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τον κωτσόβολο και τα κουπόνια. Φαινομενικά είναι ή όντως θες κάποιο κουπόνι για τη μειωμένη τιμή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήρα πρόσφατα το PS3 από αγγελία και είχε μαζί και το Buzz Quiz.

Όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει όμως να συνδεθώ στο online δεν τα έχω καταφέρει.

Ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο PSNetwork μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στους διακομιστές του Buzz..

Τι μπορεί να φταίει;

http://kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/accessories/ps3/094568-sony-playstation-move-starter-pack

Λέω να το τσημπίσω. Έχει καθολου πλάκα ή είναι αποτυχία?

Επίσης δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τον κωτσόβολο και τα κουπόνια. Φαινομενικά είναι ή όντως θες κάποιο κουπόνι για τη μειωμένη τιμή?

Δεν θελεις κανενα κουπονι

Το βαζεις στο καλαθι, σου βγαζει τη μειωμενη τιμη (επι τω προκειμενω 27,92 απο 34,90) και αν ολοκληρωσεις την αγορα θα το παρεις στα 27,92.

Όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει όμως να συνδεθώ στο online δεν τα έχω καταφέρει.

Ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο PSNetwork μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στους διακομιστές του Buzz..

Τι μπορεί να φταίει;

πως συνδεεσαι; ασυρματα ή ενσυρματα;

δοκιμασε και με τους δυο τροπους διοτι καπου ειχα διαβασει οτι κολλαει μερικες φορες

Και με τους δυο τρόπους δοκίμασα και πάλι τίποτα...

:(

δοκιμασε να σβησεις τα γκειμ ντατα, κανε απ ντειτ μετα ξανα το παιχνιδι και ξανα δοκιμασε παλι και με τους δυο τροπους.. επισης αν θες κανε και κανα ριμπιλτ ντατα μπειζ

Ενας λογος που δεν προκειται να ξαναπαω σε κονσολα Sony/Ms ειναι και αυτος 

Τι μπορεί να φταίει;

Μια χαρα εισαι το προβλημα ειναι οτι εχουν κλεισει οι Servers http://community.eu.playstation.com/t5/PS3-General/Buzz-Quiz-servers-will-be-shut-down-in-3-weeks-anyone-here-want/td-p/19357728 . Μας καλόμαθε η Sony με το δωρεαν Online και εχει αρχισει να κλεινει τους Servers ακομα και αν η κονσολα θα συνεχισει να βγαζει παιχνιδια για τουλαχιστον 2 χρονια ακομα. Εδω θα κλεισει και το Online στο GT5 που αναφερθηκε παραπανω αν ειναι δυνατον.Και μιλαμε για παιχνιδι που εχει πουλησει εκ.κομματια. 

Ενας λογος που δεν προκειται να ξαναπαω σε κονσολα Sony/Ms ειναι και αυτος 

Μια χαρα εισαι το προβλημα ειναι οτι εχουν κλεισει οι Servers http://community.eu.playstation.com/t5/PS3-General/Buzz-Quiz-servers-will-be-shut-down-in-3-weeks-anyone-here-want/td-p/19357728 . Μας καλόμαθε η Sony με το δωρεαν Online και εχει αρχισει να κλεινει τους Servers ακομα και αν η κονσολα θα συνεχισει να βγαζει παιχνιδια για τουλαχιστον 2 χρονια ακομα. Εδω θα κλεισει και το Online στο GT5 που αναφερθηκε παραπανω αν ειναι δυνατον.Και μιλαμε για παιχνιδι που εχει πουλησει εκ.κομματια. 

Ελα ρε συ, αυτο ουτε που μου περασε απο το μυαλο.. Εχω το Παγκοσμιο και το μουσικο αλλα τα χω δωσει σε ενα φιλαρακι και εχω μηνες να παιξω..  Δηλαδη  Μπαζ τελος ;;;  ειναι σιγουρο 100 % ;;; και ακολουθει και λιτλ μπιγκ πλανετ; αν καταλαβα καλα...

http://uk.playstation.com/gameservers/

Και ελεγα οτι η ΕΑ και μετα η Κοναμι ειναι χειροτερη... αντιο ζωη..

Καλησπέρα παίδες. Πήρα πρόσφατα ένα used ps3 fat 80gb και θέλω λίγο βοήθεια καθώς δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικος... 1ον πως θα αδειάσω τον σκληρό δίσκο αφού μου εμφανίζει οτι έχω μόνο 25gb διαθέσιμα, πως θα κάνω delete τους users του προηγούμενου owner και γένικα ότι χρειάζεται για να έχω ένα ''φρέσκο σύστημα''. Δυστυχώς το παλικάρι που μου το πούλησε δεν είχε το manual. 2ον πως θα το συνδέσω στο internet, προφανώς χρειάζομαι ένα ίδιο καλώδιο για το router όπως έχω και για τον υπολογιστή έτσι?Χρειάζεται όμως ρυθμίσεις για να συνδεθεί? Το router μου ειναι το Thompson TG585 v8 του conn-x.

1. Στο ΧΜΒ (κεντρικο μενου του ΠΣ3) πας

Στηλη Settings --> System Settings --> Restore PS3 system

Αφου ολοκληρωθει κανε και Restore Default Settings.

2. Με καλωδιο εθερνετ η και wifi (σαφως καλυτερη η αποδοση με ethernet)

Στηλη Settings --> Internet Connection settings --> και μετα επιλεγεις οτι θελεις. (Ειτε wifi ειτε ethernet)

Και στις δυο περιπτωσεις μπορεις να δωσεις automatic settings η ακομη καλυτερα static ip address

http://www.insomnia.gr/topic/488832-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-ps3-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84/?p=52413789

ποστ #8

• Moderators

Ρε παιδιά παίζω Heavy Rain αυτόν τον καιρό στο PS3 μου και παρατηρώ ανυπόφορο screen tearing. Είναι τρομερά ενοχλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η τηλεόρασή μου ή η κονσόλα μου; Ή το παιχνίδι είναι όντως τόσο κακογραμμένο χωρίς ίχνος Vsync; Αν είναι native το πρόβλημα διορθώνεται με κάποιον τρόπο (είμαι σε CFW 4.50), κάποιο patch or smth;

Έλεος με τους μοχλούς στα τηλεχειριστήρια του PlayStation. Παίζοντας PES, έχω χαλάσει από δύο τηλεχειριστήρια τον αριστερό μοχλό επειδή τον πιέζω πολύ και τώρα γυρνάει 360 μοίρες. Στο παλιό μάλιστα σε μια φάση εσπάσα ολόκληρο τον μοχλό (το πλαστικό δηλαδή :P ). Και παίζει να έχω χαλάσει καμια 4-5 ακόμα σε καφετέριες με PES. :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...