Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Topic v2 [PS3]

Byron.christ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσο ασχετοι ειναι στα μεγαλα sites.

αυτους εμπιστευομαστε για reviews

Στο 0:35 λεει οτι το PS3 λειτουγει μεταξυ 45-55 βαθμων κελσιου.

Και αν περασει τους 60 παει για YLOD.

Δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξει παιχνιδι στο PS3 και να μη πιασει τουλαχιστο 62-63 βαθμους και το YLDO το πιανει στους 80

Σε standby αν ειναι το PS3 στο ΧΜΒ κατω απο 60 δεν πεφτει με την καμια.

Μας δουλευουν η ειναι ασχετοι;

http://www.youtube.com/watch?v=OCmHPuCdaj4

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ το συγκρίνει με το operating temp που λέει ότι είναι 5-35 βαθμούς, εκεί κόλλησες εσύ; :D 

Αν ήταν από το Onion το βίντεο θα έβγαζε περισσότερο νόημα.

Εν αναμονή του ps4, πήρα ένα ps3 μεταχειρισμένο. Είναι η πρώτη κονσόλα μετά από ένα sega master system και δεν έχω ιδέα.

Πήρα μπόλικα παιχνίδια από ebay (σε εξευτελιστικές τιμές) αλλά δεν μπορώ αυτή την στιγμή να δοκιμάσω σε τί κατάσταση είναι ο δίσκος. Οπτικά δεν φαίνονται γρατζουνιές.

Ερωτήματα:

1) Αν ο δίσκος έχει πρόβλημα (γρατζουνιά) είναι κάτι που θα το δεις αμέσως, η θα στο βγάλει κάποια στιγμή σε κάποια "πίστα".

2) Αν ο δίσκος είναι στο όριο φθοράς, αν καταφέρεις και το κάνεις εγκατάσταση στο σκληρό δίσκο, μετά το παιχνίδι χρειάζεται μόνο για έλεγχο "γνησιότητας".

3) Στο ίδιο θέμα, διαβάζω εδώ και εκεί ότι κάποια παιχνίδια γράφονται στο δίσκο και κάποια όχι. Υπάρχει καμιά ένδειξη στο κουτάκι που να το γράφει; 

Γενικώς, πώς πάνε από αντοχή τα δισκάκια;

Καλησπερα!!!ενεργοποιησα πρωτη φορα ps plus 3μηνη...μπορω απο το pc να αγορασω τα free games που δινει και μετα να τα κατεβασω στο ps3 μιας κ δεν το εχω εδω που βρισκομαι???

Για οποιον θελει χειριστηριο αυριο εχει black fridays με αυτο εδω και μαζι 3 μηνες PSN Plus

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BG3H2Q0/ref=gb1h_img_c-1_8907_bdeb656c?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0J3JFJEVZT97QT4PA98G&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=449478907

Δε ξερω σε τι τιμη θα το βαλουνε και δεδομενης της ελευσης του DS4 πιστευω οτι θα πεσει μεσα στις γιορτες κατω απο 40 ευρω

Επισης δε ξερω αν και κατα ποσο μπορεις να βαλεις το PSN Plus της Αγγλιας σε ελληνικο account.

Για οποιον θελει χειριστηριο αυριο εχει black fridays με αυτο εδω και μαζι 3 μηνες PSN Plus

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BG3H2Q0/ref=gb1h_img_c-1_8907_bdeb656c?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0J3JFJEVZT97QT4PA98G&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=449478907

Δε ξερω σε τι τιμη θα το βαλουνε και δεδομενης της ελευσης του DS4 πιστευω οτι θα πεσει μεσα στις γιορτες κατω απο 40 ευρω

Επισης δε ξερω αν και κατα ποσο μπορεις να βαλεις το PSN Plus της Αγγλιας σε ελληνικο account.

Αν μου χαλουσε το  χειριστήριο  θα έπαιρνα DS4, προτιμώ να παίζω ενσύρματα με  το φοβερό DS4 παρα ασύρματα με το μέτριο DS3 .

• Like 1

36,7 Λιρες = 44 euro βγαινει με τα μεταφορικα Ελλαδα

Εδώ και ενάμιση μήνα είμαι με YLOD. Πάνω που πήρα το GTA V και το οποίο ήταν το μόνο, τουλάχιστον, παιχνίδι που καιγόμουν να τελειώσω.

Είχα PS Plus αλλά δε θυμάμαι αν είχα ενεργοποιήσει να ανεβαίνουν στο Cloud τα saves του GTA. Παίζει, σε περίπτωση που πάρω PS3, δανεικό, να "λειτουργήσει" ο σκληρός μου; Σίγουρα όχι, απλά...

Ή έστω υπάρχει κάποιος τρόπος να τα σώσω;  :-(

Ευχαριστώ!!

Εδώ και ενάμιση μήνα είμαι με YLOD. Πάνω που πήρα το GTA V και το οποίο ήταν το μόνο, τουλάχιστον, παιχνίδι που καιγόμουν να τελειώσω.

Είχα PS Plus αλλά δε θυμάμαι αν είχα ενεργοποιήσει να ανεβαίνουν στο Cloud τα saves του GTA. Παίζει, σε περίπτωση που πάρω PS3, δανεικό, να "λειτουργήσει" ο σκληρός μου; Σίγουρα όχι, απλά...

Ή έστω υπάρχει κάποιος τρόπος να τα σώσω;  :-(

Ευχαριστώ!!

Δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει ο σκληρος σε αλλο PS3 καθοτι ειναι "κλειδωμενος" στη flash του PS3 που ηταν επανω.

Googlare Aldo's tools PS3 hdd reader ή PS3 HDD GUI

Ειναι προγραμμα που συνδεεις τον σκληρο στο PC και μπορει να στον διαβασει και να παρεις τα saves απο την διαδρομη

ps3 ls /home/0000000X/savedata

Δεν ξερω αν θα σου δουλεψει γιατι ισως θελει το eid_root_key του PS3 (ειναι αυτο με το οποιο ο σκληρος ειναι κλειδωμενος στη κονσολα) και αυτο το παιρνεις μονο σε χακαρισμενες κονσολες και πριν παθει τη ζημια η κονσολα

Δε ξερω αν αυτο υποστηριζει σκληρους χωρις το root key αλλα δοκιμασε το

Πάντως και εμένα που μου είχε χαλάσει το παλιό ps3 μου είχαν πει από την αντιπροσωπεία ότι δεν δουλεύει ο σκληρός αν τον βάλεις σε καινούργιο.

Είχα πάρει backup σε εξωτερικό σκληρό και μετά έκανα restore στον καινούργιο και τα περισσότερα saves δούλευαν.

ερώτηση άσχετου....

έχω ένα ps3 superslim 12gb και έχω ξέμπαρκο έναν δίσκο 160 Gb 2,5 sata στις 5400, το ps3 δεν τον χρησιμοποιώ για κάτι άλλο πέραν των παιχνιδιών που έχω αγοράσει.

Αξίζει ο κόπος να δώσω 10 € για την θήκη ώστε να τον τοποθετήσω στο μηχάνημα ή άσκοπο είναι μιας και δεν έχω σκοπό να πάρω -παίξω πολλά άλλα παιχνίδια ? Θα επηρεάσει κάτι στην λειτουργικότητα της κονσόλας αν τελικά τον βάλω και κάποια στιγμή τον βγάλω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...