Spartan117 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μου βγάζει ένα πρόβλημα στο PS3 όταν πάω να κάνω log-in (80710092 error). Όταν πάω από τον υπολογιστή να κάνω log in στο account μου μου βγάζει αυτό. wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε να δωσεις αλλα DNS network settings Βαλε της google και δοκιμασε Primary: 8.8.8.8 Secondary: 8.8.8.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 PlayStation 3 Outsells Xbox 360 In US For First Time In Almost 3 Years In America, the Xbox 360 is king. It’s sold stronger than the PlayStation 3 for a large part of the current gen race and it’s even held onto the number one spot every month for the last 32 months, an impressive result for Microsoft. Yet in true combo breaking style the PlayStation 3 has edged out in front a NDA reports tell us that it’s the recent Grand Theft Auto V bundle that tempted gamers to make the switch to the Sony console. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και ξαφνικα, υστερα απο 7 χρονια, εκλεισε μονο του και το κοκκινο λαμπακι αναβοσβηνε. Το ανοιξα και υστερα απο ενα λεπτο παλι τα ιδια. Να περιμενω ylod; Τις παστες τις αλλαξα προσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 PlayStation 3 Outsells Xbox 360 In US For First Time In Almost 3 Years In America, the Xbox 360 is king. It’s sold stronger than the PlayStation 3 for a large part of the current gen race and it’s even held onto the number one spot every month for the last 32 months, an impressive result for Microsoft. Yet in true combo breaking style the PlayStation 3 has edged out in front a NDA reports tell us that it’s the recent Grand Theft Auto V bundle that tempted gamers to make the switch to the Sony console. Το PS3 ξεπέρασε σε πωλήσεις το 360 γιατι η Sony, σε αντίθεση με την MS, δεν έχει παρατήσει την κονσόλα της . Τοσο απλά !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εχω ενα ps3 και εξω ξεκινησει να ασχολουμε με μερικα παιχνιδια.Μολις τερματισα το heavy rain.Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τα must παιχνιδια? heavy rain -last of us και μετα? Το uncharted πρεπει να παιξω το 1-2 για να παιξω το 3 ΄λη εχει διαφορετικο στορυ?[γιατι τα γραφικα στο 1-2 θα μου φαινουν λιγο σκατα και θα ξενερωσω][. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Metal Gear Solid 4 Red Dead Redemption GOW3 Tombraider (η φετινη εκδοση) Τα Uncharted να τα παιξεις με τη σειρα. Απλα το 1 δεν εχει τοσο καλα γραφικα αλλα οχι και σε βαθμο ξενερωματος. Το UC2 ειναι το καλυτερο ολων σαν συνδυασμος γραφικων ιστοριας πλοκης gameplay. To 3 εχει πιο εντυπωσιακα γραφικα απλα, δεν το θεωρω το καλυτερο της σειρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το Red Dead Redemption αν έχεις 360 να το παίξεις εκεί, όχι στο PS3. Κατά τ' άλλα, να προσθέσω σε αυτά που είπε ο mtzs το Journey, το God of War 3 (εκτός αν έχεις παίξει τα προηγούμενα και δε σου άρεσαν) και με μεγάλη επιφύλαξη το Demon Souls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μιας και δεν εχω πολυ καιρο το ps3 και λεω μπας και εχει αλλαξει κατι απο παλαιοτερα, ρωταω το παρακατω... Μπορει να γινει εγκατασταση καποιου αυθεντικου παιχνιδιου (σε official ps3 χωρις cfw κλπ) απο το dvd στον σκληρο, ωστε να φορτωνει πιο γρηγορα και να μην δουλευει τοσο το ματακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Θα αγοράσω για φίλο ένα μεταχειρισμένο ps3, το οποίο έχει κάποια κατεβασμένα παιχνίδια από psn. Αυτά τα παιχνίδια θα μπορεί να τα παίξει αν φτιάξει δικό του account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οχι. Παιζουν μονο στο account απο το οποιο κατεβηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αμα φταξουν και 2ο account και μετα διαγραψουν το πρωτο, παλι δεν παιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 οχι. οι αγορες ειναι βαση account που εχεις δηλωσει με email απο εδω https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action Το email ειναι απαραιτητο για sign in Επομενως πρεπει να μπαινει με το email του χρηστη που εκανε τις αγορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Θα αγοράσω για φίλο ένα μεταχειρισμένο ps3, το οποίο έχει κάποια κατεβασμένα παιχνίδια από psn. Αυτά τα παιχνίδια θα μπορεί να τα παίξει αν φτιάξει δικό του account? Aπο psn plus είναι κατεβασμένα τα παιχνιδια ?.......... Οχι. Παιζουν μονο στο account απο το οποιο κατεβηκαν ........γιατι στην δικιά μου κονσόλα έχει φτιάξει λογαριασμό δικό του ο αδερφος μου και ειχε δοκιμάσει καποια στιγμη 2-3 παιχνιδια απο αυτα που εχω κατεβάσει εγω απο τον λογαριασμό μου(plus) και παίζανε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Aπο psn plus είναι κατεβασμένα τα παιχνιδια ?.......... ........γιατι στην δικιά μου κονσόλα έχει φτιάξει λογαριασμό δικό του ο αδερφος μου και ειχε δοκιμάσει καποια στιγμη 2-3 παιχνιδια απο αυτα που εχω κατεβάσει εγω απο τον λογαριασμό μου(plus) και παίζανε κανονικά. Εννοεις διαφορετικο user PS3 του αδερφου σου ο λογαριασμος η διαφορετικο psn login account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα