JohnVani18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους! Ratchet: Gladiator HD Finally Coming to EU PSN Tomorrow
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ναί!!!! Μου ήρθε ο κωδικός για το Gladiator!!! Όσοι αγοράσατε το Q-Force λογικά θα έχετε mail!
nikosspeed Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 να ρωτησω κατι . Πριν κατι μηνες ειχα νοικιασει το far cry 3 και το εφτασα αρκετα μακρια . 4-5 trophies για platinum ηθελα ακομα . τελος παντων επρεπε να το επιστρεψω οποτε δεν προλαβα να τα παρω . Τωρα στο plus το δινουν δωρο και θελω να το συνεχισω αλλα δεν μπορω γιατι μου εφτιαξε δευτερα save . Αντε παλι απο την αρχη δηλαδη . Δεν μπορω να παρω τα παλια save καπως και να τα βαλω στην digital μορφη;
Vole Maulder Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το πράγμα με τα διαφορετικά saves για τις digital εκδόσεις είναι πολύ εκνευριστικό, όντως. (Δεν ξέρω γι' αυτό που ρωτάς, είπα απλώς να συμπαρασταθώ στον εκνευρισμό σου )
JohnVani18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 PS3 Firmware 4.50 Launching Today, Brings Trophy Privacy to All Sony’s announced that PS3 firmware 4.50 will arrive later today, bringing with it the ability to hide your trophies on PS3. This is something we mentioned was coming awhile back, and it was first implemented on PS Vita a few months ago. Expect it to surface in the initial PS4 firmware as well. Here’s the full list of changes for those interested: * Auto download of system software updates has been expanded to support all PSN users. * Auto download support of purchases made on the Web Store will be made available to all PSN users. * New options for trophy privacy settings allow users to set which trophies are visible. * Data can now be transferred from PS3 to PS Vita using wi-fi and ethernet connection.
-Mayhem- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα με 170 € ένα PS3 Slim 12GB(καινούριο)και σκέφτομαι να αγοράσω,αλλα με ξινίζουν λίγο τα 12GB!!!Αξίζει να το πάρω? Για βοηθήστε σας παρακαλώ ρε παιδιά εσείς που είστε γνωστες του αθλήματος.Nτρέπομαι που θα το πω αλλα έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από το PSX .Μιλάμε τώρα για 12 χρονια και...!!! Y.Γ. : Μην μου πείτε να πάω καπάκια για PS4...μετά από 2 χρονια,να βρούμε και κανέναν φθηνό τίτλο!!!
Vole Maulder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχει λόγος για ντροπές Αν σου βρίσκεται, ή μπορείς να βρεις, κανένα 2.5άρη σκληρό να του βάλεις μέσα να το πάρεις σίγουρα. Αν και απ' ό,τι βλέπω στο Σκρουτζ, οι τιμές των κονσολών με τον 500άρι σκληρό είναι καμιά 30αριά ευρώ ψηλότερα από όσο θα σου κοστίσει να πάρεις αυτό με τα 170 και να αγοράσεις κι έναν 500άρη σκληρό γύρω στα 50 ευρώ. Οσο για το PS4, πολύ σωστά το σκέφτεσαι, και οι περισσότεροι αυτό που σκέφτεσαι θα σου πρότειναν.
-Mayhem- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Και μένα το 500άρι με έψηνε πιο πολύ,στο 12άρι λογικά κάποια παιχνίδια που να θέλουν install ίσος να μην μπορώ να τα παίξω εκτος και αν δεν τρώνε τόσο χώρο όπως στα PC,ποσα Giga ας πούμε είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι του PS3?? ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Vole Maulder Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το Uncharted 3, που είναι και δωρεάν για όλο το χρόνο φέτος στο Plus, είναι, αν θυμάμαι σωστά, 40κάτι GB Πάντως, πέρα από αυτό, και μόνο τα updates των παιχνιδιών να λάβεις υπόψη σου, τα 12 gb δε φτάνουν ούτε για πλάκα.
vag.patrick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 εγω εχω το 40ρι το παλιο με εναν 500ρι μεσα και δεν σκαω καθολου....τα 12 και 40 να ξερετε οτι δεν αρκουν καθολου πλεον
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αγόρασα το Tetris. Εντάξει τόσα χρόνια μετά και συνεχίζει να είναι πορωτικό! Όποιος θέλει ας με κάνει add: o_tsiou
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τι συμβαινει ρε παιδια με το sony ps store? Δεν μπορω να εισαγω funds και δεν μπαινει καν στη σελιδα του. Απο χθες προσπαθω να αγορασω το muramasa και τρωω πορτα. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εγώ μπαίνω κανονικά. Δε δοκίμασα να βάλω funds, βέβαια. Δε σου ανοίγει καν η σελίδα του store ή συγκεκριμένα του παιχνιδιού; (Και τα δύο άνοιξαν σε εμένα, για την ιστορία.)
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μολις μπηκα και εγω κανονικα. Καλα μιλαμε να θες να τους δωσεις τα λεφτα σου και να μην μπορεις ε? Το ενα error πισω απο το αλλο. Αφου ακομα και το billing information το εγραψα ακριβως οπως ειναι στο statement και ΠΑΛΙ δεν μου το δεχοταν με τιποτε ωστε τελικα καταφερα και εβαλα funds μεσω paypal. Τραγικη απο καθε αποψη σε αυτο το κομματι. Ειναι παντελως αδυνατον να καταφερεις κατι μεσα απο την ιδια την κονσολα. Μονο μεσα απο το την κανονικη σελιδα θα βγαλεις ακρη. Αν ειναι δυνατον δηλαδη. Τελος παντων, Muramasa Rebirth downloading now
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα