Vole Maulder Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Να κάνω κι εγώ λίγο την "ηχώ" του mtzs, κι εγώ θεωρώ πως το PS3, ειδικά αν δεν έχεις παίξει και αρκετά από τα multiplatform, είναι πολύ καλή αγορά και, κυρίως, συμφέρουσα. Το PS Plus προσφέρει πολύ μεγάλη αξία για το κόστος του και το online κομμάτι του, αν και υστερεί ακόμα λίγο σε σύγκριση με το Xbox Live, στέκεται αρκετά καλά ώστε να μην είναι σοβαρός λόγος για δεύτερες σκέψεις. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τα τελειώματα της γενιάς και δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει αρκετός κόσμος να παίζει online ορισμένα παιχνίδια (κι όταν βασικά πράγματα, όπως Youtube και Internet Explorer θέλουν συνδρομή). Και ώσπου να παίξεις όλα τα παιχνίδια που δεν έχεις παίξει στο PS3 θα έχει αποκτήσει και το PS4 μια κάποια λίστα παιχνιδιών, τα μισά από αυτά θα έχουν πέσει κάτω από το μισό στην τιμή και θα βρίσκονται και από δεύτερο χέρι, οπότε θα μπεις στη νέα γενιά αφού θα έχει πάρει φόρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αντιγραφη απο το ποστ των προσφορων για οποιον δεν εχει παιξει MGS4 η MGS γενικοτερα http://www.play-asia.com/metal-gear-solid-the-legacy-collection-paOS-13-49-en-70-70l7.html?ref=summary§ion=68321291 17 ευρω βγαινει με μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Guys μια ερώτηση για όσους έχουν το 12Gb. Το actual size του σκληρού μετά το update είναι 9Gb και κάτι σωστά?! Τα υπόλοιπα είναι για το firmware κτλ κτλ τα οποια φυσικά δεν σβήνονται. Am I right? Thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Guys μια ερώτηση για όσους έχουν το 12Gb. Το actual size του σκληρού μετά το update είναι 9Gb και κάτι σωστά?! Τα υπόλοιπα είναι για το firmware κτλ κτλ τα οποια φυσικά δεν σβήνονται. Am I right? Thanx. Ακριβως δεσμευει χωρο απο τον δισκο για τα παρακατω που ανεφερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Thanx buddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά λέω να επιστρέψω δυναμικά, αλλά επειδή ψάχνω να βρω ps3 μεταχειρισμένο, είναι έμπιστο από amazon; Τα μεταχειρισμένα τους εννοώ γιατί πήρα πολλές φορές από εκεί αλλά καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχας δεν μπορεις να ξερεις μιας και ειναι resailers και οχι το ιδιο το αμαζον Θα σκεφτει βεβαια καποιος πως λογικα θα ειναι οκ τα μαγαζια αφου τα προωθει το αμαζον αλλα και παλι υπαρχει αλλο θεμα. Κανεις δεν προκειται να σου εγγυηθει για το μεταχειρισμενο οπου και να ειναι αυτο Επιπροσθετως γιατι να μπλεκεις με μεταφορες + το κοστος μεταφορικων; Πιο ακριβα θα σου ρθει απο το να παρεις απο εδω μεταχειρισμενη κονσολα που μπορεις να την δεις στο κατω κατω αν ειναι λειτουργικη. Το site εδω ειναι γεματο με αγγελιες στα 140-180 ευρω. Πιο φθηνα δεν προκειται να την παρεις απο αμαζον αν συνυπολογισεις και τα μεταφορικα μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχας δεν μπορεις να ξερεις μιας και ειναι resailers και οχι το ιδιο το αμαζον Θα σκεφτει βεβαια καποιος πως λογικα θα ειναι οκ τα μαγαζια αφου τα προωθει το αμαζον αλλα και παλι υπαρχει αλλο θεμα. Κανεις δεν προκειται να σου εγγυηθει για το μεταχειρισμενο οπου και να ειναι αυτο Επιπροσθετως γιατι να μπλεκεις με μεταφορες + το κοστος μεταφορικων; Πιο ακριβα θα σου ρθει απο το να παρεις απο εδω μεταχειρισμενη κονσολα που μπορεις να την δεις στο κατω κατω αν ειναι λειτουργικη. Το site εδω ειναι γεματο με αγγελιες στα 140-180 ευρω. Πιο φθηνα δεν προκειται να την παρεις απο αμαζον αν συνυπολογισεις και τα μεταφορικα μαζι Κύπριος είμαι, δεν νομιζω να υπαρχει κανεις απο insomnia... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Οριστε και ενα καλο πακετακι GTA5 + PS3 500GB σε τιμια τιμη 251 ευρω βγαινει με μεταφορικα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BF6D48I/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Οριστε και ενα καλο πακετακι GTA5 + PS3 500GB σε τιμια τιμη 251 ευρω βγαινει με μεταφορικα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BF6D48I/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Μα δεν εχω σκοπο να δωσω πανω απο 150 ευρω... Εχω ηδη παρει ενα fat80αρι μολις βγηκε, γυρω στα 400 αλλα μαμηθηκε... Μεταχειρισμενο θελω και βλεπουμε(μπορει να παω και για το 4 τον Νιομβρη μιας και ειναι τα γενεθλια μου την ημερα κυκλοφορησης 29-11! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μα δεν εχω σκοπο να δωσω πανω απο 150 ευρω... Εχω ηδη παρει ενα fat80αρι μολις βγηκε, γυρω στα 400 αλλα μαμηθηκε... Δεν το εβαλα για σενα. Ησουν σαφης στο μεταχειρισμενο Απλα το εβαλα μηπως ενδιαφερει καποιους Κύπριος είμαι, δεν νομιζω να υπαρχει κανεις απο insomnia... Συγγνωμη το παρεβλεψα . Εχεις δικιο σ αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το εβαλα για σενα. Ησουν σαφης στο μεταχειρισμενο Απλα το εβαλα μηπως ενδιαφερει καποιους Α οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 βρε παιδιά λουράκι για το movepad που θα βρω, έχει κανείς κάτι υπόψη του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ρε το puppeteer δεν θα βγει retail??? δεν το χει κανενα καταστημα και υποτιθεται κυκλοφορησε απο τις 11 σεπτεμβριου....αν ξερει κανεις ας μου πει λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ρε το puppeteer δεν θα βγει retail??? δεν το χει κανενα καταστημα και υποτιθεται κυκλοφορησε απο τις 11 σεπτεμβριου....αν ξερει κανεις ας μου πει λιγο. http://www.skroutz.gr/s/3630497/Puppeteer-PS3.html?from=most-popular&keyphrase=puppeteer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα