Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω πρόβλημα με το ποντίκι.. Έχω το μοντέλο Μ305 της Logitech και ενώ όταν το εγκατέστησα δούλευε πολύ καλά μετά από καμιά ώρα έχασε επαφή. Ενώ εξακολουθούσε να είναι αναγνωρισμένο και συνδεδεμένο δεν δούλευε.. Κουνώντας λίγο το στικακι στην θύρα παρατήρησα πως μόνο όταν το πατάω προς τα κάτω λειτουργεί. Το δοκίμασα και σε άλλες θύρες.. Τα ίδια.. Οι θύρες δουλεύουν κανονικότατα γιατί καθημερινά τις χρησιμοποιώ και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει με το συγκεκριμένο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

αν μπορείς να δοκιμάσεις και σε άλλο pc να δείς.

για πρόβλημα μου κάνει.

δεν πιστεύω να το έχεις σε μεγάλη απόσταση;;

Δημοσ.

Στον σταθερό πχ δουλεύει κανονικά και στο λαπτοπ του πατέρα μου.. Το χρησιμοποιουσε εκείνος το ποντίκι αυτό. Και λειτουργούσε μια χαρά.. Σε εμένα στράβωσε.. Αφού με έβγαλε τρελή ότι το έκανα κάτι εγώ και δεν το λέω.. Ή ότι έχω χαλάσει τις θύρες.. όχι δεν το έχω μακρυά. Στα δεκα εκατοστά από το λάπτοπ το χω περίπου.

Δημοσ.

Στον σταθερό πχ δουλεύει κανονικά και στο λαπτοπ του πατέρα μου.. Το χρησιμοποιουσε εκείνος το ποντίκι αυτό. Και λειτουργούσε μια χαρά.. Σε εμένα στράβωσε.. Αφού με έβγαλε τρελή ότι το έκανα κάτι εγώ και δεν το λέω.. Ή ότι έχω χαλάσει τις θύρες.. όχι δεν το έχω μακρυά. Στα δεκα εκατοστά από το λάπτοπ το χω περίπου.

το μόνο που μπορείς να κάνεις για να αποκλείσουμε το πρόβλημα στης θύρες σου (usb) είναι να δοκιμάσεις άλλο ποντίκι.

το έχεις δοκιμάσει να κουμπώσεις άλλο ποντίκι για να δείς οτι όντως λειτουργούν η θύρες usb;

Δημοσ.

Ναι.. Το παλιό μου ποντίκι δούλευε κανονικότατα.. Και το ξανάκανα δοκιμή σε όλες τις θύρες. Έχω σκάσει μιλάμε..

Δημοσ.
Ναι.. Το παλιό μου ποντίκι δούλευε κανονικότατα.. Και το ξανάκανα δοκιμή σε όλες τις θύρες. Έχω σκάσει μιλάμε..

κατέβασε αυτό Link.png Site: http://www.logitech.com/en-us/support/wireless-mouse-m305?bit=64&crid=398&osid=14§ion=downloads&softwareid=4338">μ305 \

πηγαίνεις download το κατεβάζεις και κάνε το εγκατάσταση.

αν πάλι δεν δουλέψει και έχει εγγύηση το πάς πίσω απο εκεί που το αγόρασες και σου δινουν άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...