d_gkal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αναβει μεσα το κοκκινο λαμπακι του rgh μονιμα. Το ειχα πολη ωρα εκτος ρευματος. Μολις τωρα το συννδεσα παλι. Καμια αλλαγη... Μποεω να κάνω κατι αλλο? Επισης δε γυρναει το ανεμιστήρακι. (γυρνουσε με το που επαιρνε ρεύμα ή μολις έδειχνε το logo στην τιβι?)
JohnHacked Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν γυρνάει; Αν δε γυρνάει έχεις πρόβλημα φίλε μου. Επίσης πάνω στο τσιπάκι δεν αναβοσβήνει πράσινο Led;
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δε γυρναει Καποια στιγμη που το πρόσεξα αναβοσβηνε το πράσινο
JohnHacked Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ο ανεμιστηρας πρέπει να γυρνάει απο την στιγμή που ανάβεις την κονσόλα. Το πράσινο Led σημαίνει οτι γκλιτσάρει. Εχεις θέμα πάντως.
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μπορω να κανω κατι? Να το αλλαξω? Τι να πάρω? Τελευταία φορα λειτουργούσε αψογα! Να βγαλω δισκο μπας και νιώσει?
JohnHacked Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το οτι δεν τροφοδοτείται ο ανεμιστήρας με προβληματίζει. Δε νομίζω να φταίει ο δίσκος σε καμία περίπτωση αλλα δεν χάνεις κάτι.Φυσικά και δεν αλλάζεις έτσι μια κονσόλα καλό είναι να γίνει έλεγχος απο κάποιον που γνωρίζει.
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εβγαλα τον δισκο και κ ανεμηστηρας γυρναει! (εκτος αν γυρνουσε και πριν και δε το καταλαβα) Μαλλον γυρνουσε και πριν τελικα. Δεν ανοίγει γμτ. Οταν λεω ν αλλάξω εννοω ανεμηστηρα ή κατι αλλο. Οχι κονσολα!!! Με υπερκαλυπτει το χβοχ
JohnHacked Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πρέπει να γυρνούσε απο πριν φίλε μου. Αν ανάβει και το πράσινο led σήμαινει οτι γκλιτσάρει.Αστο να δούμε αν θα μπει. Ο ανεμιστήρας δεν παίζει κανένα ρόλο στο να μπουτάρει η κονσόλα RGH.
JohnHacked Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εχει πρόβλημα μη την ξαναβάλει σε λειτουργία πήγαινέ την σε κάποιον να την κοιτάξει.
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εγινεεεεςς Αν υπάρχει κάποιος απο θεσ/νικη ας ενημερωσει Ευχαριστώ
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Γραψτε άκυρο.... Λάθος επιλογής θυρας hdmi στη τιβι. Λογικο να μηνανοιξει η Κονσόλα αν δε δειτ ην τιβι. Μολις επελεξα την σωστη ανοιξε!!! (σα ποντιακο ανεκδοτο ήτανε. Αχαχαχαχα)
JohnHacked Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μα στην αρχή σκάλωσα με τον ανεμιστήρα Τέλος καλό όλα καλά.
d_gkal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ε Υ Τ Υ Χ Ω Σ!!!! Επισης σε hd tv παρατηρω οτι οπτικά αποδίδει καλύτερα σε σχέση με την full hd Μηπως είναι ιδεα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα