Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να παρω ενα xbox360. εχω βρει me 4GB σκληρο. θελω να παρω το fifa 16. θα μπορω να το παιξω? θα μπορω να τα κανω τα updates κανονικα? επειδη θα εχει μονο 4gb ενω τα update απο οσο ξερω ειναι παραπανω..

θα πρεπει να βαλεις σκληρο οπωσδηποτε.

Δημοσ.

παιδια θελω να παρω ενα xbox360. εχω βρει me 4GB σκληρο. θελω να παρω το fifa 16. θα μπορω να το παιξω? θα μπορω να τα κανω τα updates κανονικα? επειδη θα εχει μονο 4gb ενω τα update απο οσο ξερω ειναι παραπανω..

Οχι δεν ειναι παραπανω.

Και μην ξεχνας οτι στο 360 δεν ειναι υποχρεωτικο να εγκαταστησεις το παιχνιδι στο δισκο. Αν θες το κανεις.

Αν λοιπον αγορασεις την 4gb εκδοση μια χαρα θα χωρανε τα fifa 16 game updates στα 4gb αλλα αν θες μπορεις να κοτσαρεις και εναν usb hard disk στη κονσολα και να κατεβαζεις κι εκει game updates ή να εγκαθιστας τα παιχνιδια σε περιπτωση που μελλοντικα σου φανουν λιγα τα 4gb.

Παντως η 4gb εκδοση του xbox360 αν δεν εχεις την απαιτηση να κατεβαζεις ψηφιακα παιχνιδια και απλα θα τα αγοραζεις σε δισκακια και θα τα παιζεις στη κονσολα ειναι υπερ-αρκετα μιας και αυτα τα 4gb θα ειναι μονο για τα game updates & save files των παιχνιδιων.

Εξαιρουνται παιχνιδια οπως το destiny που θελουν υποχρεωτικη εγκατασταση στο δισκο για να παιξουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ίδιο και το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ( θέλει εγκατάσταση σε δίσκο δηλαδή και όχι σε usb hdd ).

Δημοσ.

Σιγα το παιχνιδι.

Για 20-30 λεπτα παιχνιδι δεν αξιζει καν να ασχοληθεις ειναι κατι σαν demo του metal gear solid 5.Gia

Γιατι ενω εχω κανει friend request εναν φιλο που εχει xbox one και μου εχει πει οτι την εχει δεχτει εμενα στο 360 συνεχιζει και μου το δειχνει σαν friend request pending?

Δημοσ.

γεια χαρα.Εχω το εξης θεμα οι μπαταριες (2Α) στο χειριστηριο του 360 αποφορτιζονται σχετικα γρηγορα ξερεις κανει τι μπορει να παιζει?Απο οσο θυμαμαι το κανει αρκετο καιρο πανω απο χρονο απλα δεν ειχα δωσει τοσο πολυ σημασια

Δημοσ.

γεια χαρα.Εχω το εξης θεμα οι μπαταριες (2Α) στο χειριστηριο του 360 αποφορτιζονται σχετικα γρηγορα ξερεις κανει τι μπορει να παιζει?Απο οσο θυμαμαι το κανει αρκετο καιρο πανω απο χρονο απλα δεν ειχα δωσει τοσο πολυ σημασια

Κοίταξε τα σιδεράκια που κάνουν επαφή οι μπαταρίες πάνω στο χειριστήριο. Αν σου φαίνονται βρώμικα, καθάρισε τα με καθαρό οινόπνευμα.

Το ίδιο θα κάνεις και για το πλαστικό κουτάκι που μπαίνουν οι μπαταρίες.

Δημοσ.

μεσα στο πλαστικο κουτακι οπου μπαινουν οι μπαταριες?Ελπιζω μονο να μν ειναι ελαττωματικο το χειριστηριο

Δημοσ.

Καλησπερα μετα απο πολυχρονη χρηση το πλαστικο στον αριστερο μοχλο του 360 εχει αρχιζει και ξεφτιζει πια.Υπαρχει καποιο προστατευτικο να τοποθετησω πανω σε αυτο?

Δημοσ.

μεσα στο πλαστικο κουτακι οπου μπαινουν οι μπαταριες?Ελπιζω μονο να μν ειναι ελαττωματικο το χειριστηριο

Ναι, μέσα στο πλαστικό υπάρχουν και εκεί μεταλλικά ελάσματα που κάνουν επαφή οι μπαταρίες.

Το είχα πάθει και εγώ με το δικό μου χειριστήριο. Μετά απο 8 χρόνια χρήσης, απο το βάλε-βγάλε άρχίσε να μαζεύει 'βρωμιά'.

Ξέχασα να γράψω, πως αν καθαρίσεις τα ελάσματα στο κουτί, πάρε ένα λεπτό κατσαβιδάκι και λύγισε απαλά τα ελάσματα προς τα επάνω.

Δημοσ.

Δεν ανοιγει το 360 slim rgh που εχω

Ηταν για πολλες μερες κλειστό. Μολις πατησα το κουμπί. Αναψε πρασινο το κεντρικό λαμπακι. Τα 4 γυρω γυρω δεν ανάβουν.

Τι παίζει??????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...