mikele13- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Υπαρχει καποιο φτηνο(Οχι 20 και ευρω που κανει το εργοστασιακο) ακομα και ας μην ειναι το αυθεντικο xbox360 headset γιατι αυτο που ειχα χαλασε. πρεπει να το εχω Γρηγορη το αυθεντικο κ ειναι αχρησιμοποιητο. θα κοιταξω και θα σου στειλω πμ.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τι γινεται με το xbox live? Εδω και δυο μερες εχω συνεχεις αποσυνδεσεις και αρκετες φορες δεν κανει καν log in. Απ' οτι διαβαζω ειναι γενικο το προβλημα μονο για τα xbox360 και η ms προσπαθει να το λυση. Αντε να δουμε ποτε θα το λυσουν για μια υπηρεσια που πληρωνουμε ετσι.
d_gkal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 εστω οτι παιρνω 2ο χειρηστηριο. πως θα το κανω pair με την κονσολα μου;
mikele13- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 εστω οτι παιρνω 2ο χειρηστηριο. πως θα το κανω pair με την κονσολα μου; πατας το sync button απο κονσολα,αναβει περιμετρικα το δαχτυλιδι, πατας κ το sync button στο χειριστηριο κ εισαι οκ.
Alekos7575 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλημερα σας!!! Εχω ενα xbox 360 την εκδοση χωρις σκληρο με Kinect. Θελω να το κανω δωρο σε κατι μικρα παιδια 9-12 χρωνων(ανίψια μου) για να παιζουν κυριως με Kinect. Η Ερωτηση μου ειναι η εξης: Χρειαζεται σκληρος δισκος για αυτα τα παιχνιδια και αν οχι, που χρειαζεται ο σκληρος δισκος? Ευχαριστω πολυ!
d_gkal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δε χρειαζεται ο δισκος θα παιζουν τα παιχνιδια απο τα dvd. επισης ο εσωτερικος χωρος φτανει για τα saves. ο δισκος χρειαζεται για τα dlc ή να κανεις εγκατασταση τα παιχνιδια ή για rgh 1
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει κανεις προβλημα στο να συνδεθει στο xbox live? Εμενα δεν με αφηνει και μου βγαζει συνεχως το κωδικο λαθους "8015820a".
Yellowter Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει κανεις προβλημα στο να συνδεθει στο xbox live? Εμενα δεν με αφηνει και μου βγαζει συνεχως το κωδικο λαθους "8015820a". Ναι και σε μένα. Κάποια συντήρηση θα κάνουν. Το περίεργο είναι οτι το xboxlive status δεν αναφέρει πρόβλημα.
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβως αυτο. Και ουτε μας ενημερωσαν με καποιο μυνημα. Και οπως την προηγουμενη φορα που ειχε προβλημα το xbox live εχει μονο στο xbox360 οχι στο xbox one. Εχει και το site του xbox.com προβληματακια θελει 3-5 refresh για να σε παει στη σελιδα που θελεις και παλι παιζει να μην σε παει.
badmojo99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω το ιδιο προβλημα δεν μπαινει με τιποτε αηδια το καταντησαν!!!
Johnau Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Xbox 360 δεν συνδεεται με τιποτα σε tv Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα ...Εχθες μου εδωσε ενας θειος μου ενα xbox 360 το παλιο το ασπρο ,ολα οκ με το τροφοδοτικο αλλα εχουμε προβλημα με το καλωδιο συνδεσης στην tv ...Εχει υποδοχη μονο για ενα καλωδια αυτο με τα 6 βυσματα στο τελος (τα πολυχρωμα) αρχηκα προσπαθησα να το συνδεσω σε μια samsung του 2011 με τα τρια καλωδια ,κοκκινο ασπρο κιτρινο ,αλλα τιποτα ,ματα προσπαθησα με scart αλλα παλυ τιποτα ,δοκιμασα τις προηγουμενες προσπαθηες και σε μια sony του 2001 και σε μια f&u του 2008 αλλα και παλι τιποτα ,τι μπορει να φταιει ?
veteranos123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικό να μην παίζει. Εσύ συνέδεσε τα καλώδια component (έτσι λέγονται αυτό το καλώδιο με τα 6 βύσματα) σε υποδοχή για composite σήμα. Θες κάτι τέτοιο για να κάνεις δουλειά http://www.ebw.gr/el/Product/7191/ADVANCED-Microsoft-COMPOSITE-kai-Scart-AV-CABLE-FOR-XBOX-360-OFFICIAL-NO-PACKING Η http://www.skroutz.gr/s/3199441/Microsoft-Advanced-SCART-AV-Cable-XBOX-360.html Οποίο από τα δύο θες
Johnau Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ θα παρ το δευτερο ενταξει δεν θα ειμαι ? Α και γυρω απο το κουμπι εκκινησης αναβοσβηνει κοκκινο ,τι συμβαινει ? Το κουμπι εκκινησης του xbox ειναι κοκκινο Καλησπερα παιδια ,οπως γραφει και ο τιτλος εχω αυτο το θεμα ,ειναι φυσιολογικο ?
d_gkal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 rrod? αν ναι, ειναι για πεταμα η κονσολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα