Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 704
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να παιξω αυτο

Game of Thrones Episode 3: The Sword in The Darkness DLC

πρεπει να εχω και κατι αλλο; ή αρκει το παραπανω;

Δημοσ.

για να παιξω αυτο

Game of Thrones Episode 3: The Sword in The Darkness DLC

πρεπει να εχω και κατι αλλο; ή αρκει το παραπανω;

αφου περασεις το dlc στην καταλληλη διαδρομη,μετα με 

το ΧΜ360 το κανεις unlock για να παιξεις.

Δημοσ.

250gb 320gb και 500gb αν θυμαμαι καλα.

Επειδη ειδα ζητας σε αλλο τοπικ να κανεις rgh την κονσολα σου, τοτε μπορεις να βαλεις για εσωτερικο εναν οποιοδηποτε 2μισαρη σκληρο δισκο αγοραζοντας μια θηκη για να μπει μεσα στην κονσολα.

Δημοσ.

Απο σοβαρο ραλακι μονο forza? Δοκιμασα Hoizon 2, αλλα παραηταν Arcade, απο motorsport ποιο προτιματε. Πολλοι λενε το 3 ειναι καλυτερο. Δεν εχω πολυ χρονο να καθομαι να δοκιμασω θελω να πιασω ενα και να αφιερωσω εκει οτι χρονο θελω

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου, "σοβαρό" ραλάκι (βλ. simulation) δυστυχώς δεν υπάρχει σε καμία κονσόλα. Από όσα όμως κυκλοφορούν, τότε ναι το Forza Motorsport είναι το καλύτερο. Ακόμα και το πολυαναμενόμενο και πολυδιαφημισμένο Project CARS στο Xbox One, μέχρι στιγμής έχει λάβει αρκετά διφορούμενες κριτικές.

Το πρόβλημα είναι πως στο 360 δεν υπάρχει και σοβαρή τιμονιέρα της προκοπής σε λογικά λεφτά (δεν μιλάω για τις Fanatec), παρά μόνο με χρήση του CronusMAX ή άλλων adapters.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το destiny παιζετε και χωρις xbox live gold αλλα θα χασεις παραπανω απο το μισο παιχνιδι αφου το destiny ειναι κυριως παιχνιδι παρεας.

Δημοσ.

Κάποιο πραγματικά καλό παιχνίδι Xbox Live Arcade ή κανονικό για 360 μέχρι 11 ευρώ έχουμε να προτείνουμε?? Γιατί έχω από Microsoft Points και πρέπει να τα χαλάσω μέχρι την Δευτέρα. Ευχαριστώ!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιο φτηνο(Οχι 20 και ευρω που κανει το εργοστασιακο) ακομα και ας μην ειναι το αυθεντικο xbox360 headset γιατι αυτο που ειχα χαλασε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...