Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γρήγορη ερώτηση, είμαι διακοπές και δεν θα έχω το xbox (ούτε κάποιο xbox γενικά) μπορώ κάπως να "κατοχυρώσω" τα παιχνίδια του απρίλη? μου έχει τελειώσει και η συνδρομή και θέλω να βάλω, μπορώ απο pc να κάνω κάτι τέτοιο?

• Απαντ. 704
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hi gaiz...

Παίζοντας Bloodborne αυτο τον καιρό στο PS4 και κάνοντας ενα διάλειμμα απο αυτό και εν αναμονή του Dragon's Dogma online (γκουχ-γκουχ)  έβαλα στο drive πάλι Dragon's Dogma Dark Arisen (καθώς το 1ο το είχα τερματίσει ήδη).

Κύριοι, αμα γουστάρετε action rpg...μην το χάσετε με τίποτα, απο τους καλύτερους τίτλους της προηγούμενης γενιάς χαλαρά και το βρίσκετε πλέον με ενα 15-αρι €...

Μια χαρά ιστοριούλα, πολύ όμορφος κόσμος "ανοιχτού τύπου" ο οποίος όμως δεν είναι τεράστιος για χάριν του "τεράστιου" όπως τα παιχνίδια της Bethesda - και το σημαντικότερο - απο τα καλύτερα συστήματα μάχης σε rpg (για να μην πω γενικά σε action game).

Αγοράστε το χθές ;)

• Like 2
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι αδιαβροχο ρε παιδια? Τα χριστουγενα το βρηκα βουλιαγμενο μεσα σε νερο στο οποιο καθισε κανα 4ημερο. Αφου το βγαλα εξω χωρις να το πειραξω και να το βαλω στη πριζα, το αφησα μεχρι σημερα να στεγνωνει. Σημερα μπηκε στη πριζα και δειχνει να δουλευει κανονικα. Δλδ πρασινο φωτακι στο λεντακι του, μετρηθηκε με πολυμετρο οτι βγαζει 5 βολτ, και φυσικα δεν εριξε καμμια ασφαλεια.

Κανονικα δε θα πρεπε να χε καει? Αφου εχει τρυπουλες στο περιβλημα του και το νερο θα μπηκε μεσα και θα πρεπει να χε διαβρωσει μεσα τα κυκλωματα (Δεν ηταν στη πριζα οταν πλυμμηρισε).

Εν πασει περιπτωση, θεωρειται ασφαλες τωρα να το συνδεσω με τη κονσολα, ή παιζει ακομα να μου κανει κανα τσαφ και να μου τη καψει? Οι ακρες στα μεταλλα σαφως φαινονται οξεοδωμενες, αυτο το ασπρο που σχηματιζεται σαν αλατα...

Δημοσ.

Φιλε μου μη λειτουργεις το τροφοδοτικο.Ειναι επικυνδυνο.4 μερες στο νερο, εχει κανει ζημια στο εσωτερικο και ειναι θαυμα πως δουλευει.Προσωπικα θα το πεταγα.Δεν ρισκαρεις με τετοια πραγματα.

Δημοσ.

Εχουν περασει 4 μηνες απο τοτε. Το θεμα ειναι αν εχει πειραχτει κατι μεσα του και μου το βγαλει στη πορεια και μου καψει καμμια κονσολα

Δημοσ.

Απο την ωρα που εχει μεινει στο νερο 4 μερες, το τροφοδοτικο ειναι για πεταμα.Δεν μπορεις να ξερεις τι θα σου βγαλει.Μπορει να κανει ενα μπαμ και να χασεις τροφοδοτικο και κονσολα.Και το κυριοτερο ειναι η ασφαλεια σου.Η πλακετα θα εχει οξειδωθει.Πυκνωτες θα εχουν ταλαιπωρηθει με οτι σημαινει αυτο.Μπορεις να ανοιξεις το τροφοδοτικο να δεις το εσωτερικο του αν εχει σημαδια οξειδωσης.

Για μενα πετα το.Ειναι επικινδυνο να λειτουργει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...