Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω ένα xbox 360 με 4gb νομίζω σκληρό ο οποίος γεμίζει με ένα και μόνο παιχνίδι τι μπορώ να κάνω και πως για να φορτώνω περισσότερα παιχνίδια ταυτόχρονα? (αλλαγή εσωτερικού εξωτερικό?)

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να εγκαθιστας τα παιχνιδια στο δισκο για να τα παιξεις.

Θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις αυτα τα 4gb μονο για τα saves του καθε παιχνιδιου αλλα αν θες να εγκαθιστας και παιχνιδια μπορεις να βαλεις ενα οποιοδηποτε φλασακι ή εξωτερικο usb σκληρο δισκο σε καποια απο τις usb της κονσολας και να τον κανεις σαν memory card απο το μενου system -> storage και να εγκαθιστας εκει το παιχνιδι που θελεις αν και για εμενα ειναι παντελως αχρηστο αυτο γιατι περα απο τα μερικα λεπτα loading που θα κερδισεις δεν κερδιζεις απολυτως τιποτα αλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει και ελαφρώς καλύτερο texture streaming αν είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι, κυρίως σε παιχνίδια που βασίζονται στην Unreal Engine. Επίσης, δε φθείρεται το ματάκι διαβάζοντας συνέχεια από το δισκάκι.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι κάποια παιχνίδια χρειάζονται installation, όπως το GTA V. Κάποια άλλα, από την άλλη, όπως τα Halo, τρέχουν εμφανώς χειρότερα αν τα κάνεις install.

Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω και τον κοινό μου εξωτερικό δίσκο όποτε θέλω να παίζω απλά και ας έχω μέσα τα αρχεία μου (μουσική εικόνες βίντεο?)

Δημοσ.

1) ετοιμο rgh με jasper?

ή

2) απειραχτο με jasper και καποια στιγμη rgh?

ή

3) slim 4gb rgh?

ή

4)slim 4gb απειραχτο και καποια στιγμη rgh?

βοηθατε γιατι χαθηκα παλι....

Δημοσ.

1) ετοιμο rgh με jasper?

ή

2) απειραχτο με jasper και καποια στιγμη rgh?

ή

3) slim 4gb rgh?

ή

4)slim 4gb απειραχτο και καποια στιγμη rgh?

βοηθατε γιατι χαθηκα παλι....

ετοιμο rgh slim (κοιτας να εχει και σκληρο δισκο,4gb δεν φτανουν.)

Δημοσ.

xbox 360 controller for pc

Καλησπέρα παίδες εδω και αρκετό καιρό παράτησα το χβοχ360 μου και ασχολούμαι με το pc game λόγο του ότι αγόρασα καινούργια κάρτα γραφικών
Το θεμα μου είναι πλέον αν μπορώ να αξιοποιήσω το pad του σε σύνδεση με το pc γιατί δεν έχω χειριστήριο μπορεί κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος, κανένας ανταπτορας ισως, πρόκειται για τον γνήσιο pad που είχε η κονσόλα στην συσκευασία της η θα πρέπει να αγοράσω άλλον.

Αποστολή από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,αγόρασα προχθές το Forza 4 και ήθελα να ρωτήσω το εξής.Το Career mode είναι το World Tour ή το Event List; (αυτό που πρέπει να ολοκληρώσω δηλαδή για να το τερματίσω)

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω, εχω παλια κονσολα (~2008) μαλλον jasper, φλασαρισμενο ρομ μεχρι ενα σημειο. Μπορω να εχω και jtag και να φλασαρω το τελευταιο rom για δισκακια? Στο online μετα μπαναρομαι αν μπω

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω, εχω παλια κονσολα (~2008) μαλλον jasper, φλασαρισμενο ρομ μεχρι ενα σημειο. Μπορω να εχω και jtag και να φλασαρω το τελευταιο rom για δισκακια? Στο online μετα μπαναρομαι αν μπω

για να την κανεις jtag πρεπει να εχεις πολυ παλιο dashboard.

μονο rgh μπορεις να παιζεις απο σκληρο+φλασαρισμενο drive 

για να παιζεις απο δισκακια,που για μενα ειναι περριτο,διοτι 

χρειαζεσαι εξωτερικο αντιγραφικο κ.α

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Το πόσταρα και στο θέμα "Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia (giveaways)" αλλά επειδή είναι στο pc section και ενδέχεται να μην το δουν πολλοί κάτοχοι 360 θα το γράψω κι εδώ. Χαρίζω ένα corbulo emblem για το Halo 4 στον πρώτο που θα μου στείλει pm με το gamertag του για να δω ότι έχει και το παιχνίδι.

Δημοσ.

καλως με δεχτηκατε στην παρεα του xbox. πηρα το slim με jtag (συμφωνα με τον πωλητη)

1.πειτε κανα hint  and tip για αρχαριο.

2. τι να προσεχω;

3. στο ιντερνετ το συνδεω αφοβα;

4. τι ΔΕΝ πρεπει να κανω;

5. πως ξερω ποτε τελειωνουν οι μπαταριες στο χειρηστηριο;

6. να παρω 2ο ασυρματο ή ενσυρματο χειρηστηριο;

7. οτι αλλο νομιζετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...