AlienTechGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά,εγώ έχω ένα Xbox 360 Slim 4GB το οποίο το πήρα από ένα παιδί εδώ στο forum,αλλά έχει αρκετή σκόνη και θέλει καθάρισμα.Είναι εύκολο να το ανοίξω και να το καθαρίσω;;
VonLoutsos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Nope. Θέλει ειδικά εργαλεία για να το ανοίξεις. Δεν είναι ακριβά ( κανένα 10 ευρω, ίσως και φθηνότερα αν τα πάρεις απο ebay ).
AlienTechGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Nope. Θέλει ειδικά εργαλεία για να το ανοίξεις. Δεν είναι ακριβά ( κανένα 10 ευρω, ίσως και φθηνότερα αν τα πάρεις απο ebay ).Αν φυσήξω τον ανεμιστήρα με blower χωρίς να ανοίξω τη κονσόλα,θα βοηθήσει ή κάνω μια τρύπα στο νερό;;
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φτάνουν ούτε για ζήτωΔινεις εντελως λαθος συμβουλη στο παιδι αφου στην ουσια ο δισκος στο 360 ειναι κυριως μονο για saves και αν κατεβαζει dlc απο το xbox live. Αν χρησιμοποιει τη κονσολα απλα για να παιζει τα παιχνιδια τοτε τα 4gb οχι απλα ειναι αρκετα αλλα υπε-αρκετα. 1
d_gkal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ψαχνω το slim να παρω, αλλα σε φυσιολογικη τιμη βρισκω το 4gb αν δεν ειναι ηδη rgh, θα παιζω απο δισκακια. δεν εχω σκοπο για live (προς το παρων, εκτος αν δω κανα Game που να με ενδιαφερει)
VonLoutsos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν φυσήξω τον ανεμιστήρα με blower χωρίς να ανοίξω τη κονσόλα,θα βοηθήσει ή κάνω μια τρύπα στο νερό;; Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω πως το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βάλεις μέσα στο xbox όλη την σκόνη. Δινεις εντελως λαθος συμβουλη στο παιδι αφου στην ουσια ο δισκος στο 360 ειναι κυριως μονο για saves και αν κατεβαζει dlc απο το xbox live. Αν χρησιμοποιει τη κονσολα απλα για να παιζει τα παιχνιδια τοτε τα 4gb οχι απλα ειναι αρκετα αλλα υπε-αρκετα. Διαφωνώ κυρίως στο γεγονός οτι θα μπορεί να τα κάνει install τα παιχνίδια και να παίζουν απο τον σκληρό δίσκο, χωρίς να ταλαιπωρεί το Laser και κυρίως χωρίς να περιμένει να φορτώνει από το δισκάκι. Από εκεί και πέρα την δουλειά του την κάνει και χωρίς δίσκο αν δεν θέλει να πληρώσει γιατί είναι λίγο ξινό το 80ευρω(νομίζω) που ζητάει η MS για 250GB δίσκο.
mikele13- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 μητρικη zephyr ειναι αξιοπιστη; ΜΟΝΟ JASPER.
xavier Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 kinect για 360 μπορω να βρω πουθενα σε λογικη τιμη? πως γινεται να εχει την ιδια τιμη με το καινουριο? παιζει πουθενα κατω απο 100ικο 140-150 το βρισκω
x.ristos1980 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 kinect για 360 μπορω να βρω πουθενα σε λογικη τιμη? πως γινεται να εχει την ιδια τιμη με το καινουριο? παιζει πουθενα κατω απο 100ικο 140-150 το βρισκω μπες στις αγγελιες των περιφερειακων εδω και θα βρεις σε πολυ λογικες τιμες.εγω βρηκα kinect μαζι με το kinect adventures στα 60
d_gkal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ΜΟΝΟ JASPER. ok! btw τι προκαλει το rrod? οι θερμοκρασιες; δε μπορεουμε να κανουμε κατι να μην εμφανιστει;
mikele13- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ok! btw τι προκαλει το rrod? οι θερμοκρασιες; δε μπορεουμε να κανουμε κατι να μην εμφανιστει; ναι οι θερμοκρασιες φταινε. ειναι οπως το YLOD στα ps3. δεν μπορεις να κανεις κατι. προσωρινο φτιαξιμο,αλλα θα ξαναχαλασει. τσαμπα το παιδεμα,με λιγα λογια...
d_gkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 αρα το πιο λογικο ειναι να δωσω λιγα ευρω παραπανω για την αξιοπιστη jasper επισης jtag τι διαφορα εχει με το rgh?
Mr_Terror Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 στα fat xbox μονο μητρικη jasper ειναι αξιοπιστη. Σε δυνατοτητες καμια διαφορα.Απλα το jtag γινεται χωρις τσιπακι και εχει καλυτερους χρονους μπουταρισματος.
d_gkal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 360 rgh ή jtag παιζει ps1/ps2 games? απο αλλες κονσολες;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα