HarryGrey Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι και καμιά τρελή τιμή η προσφορά πάντως. Πλέον το βρίσκεις μεταχειρισμένο φτηνότερο σίγουρα Χαίρω πολύ, αν συγκρίνουμε τιμές καινούριων με μεταχειρισμένων κανένα παιχνίδι δεν είναι τρελή προσφορά. Πάντως σε αυτή την τιμή το παιχνίδι είναι πολύ καλή ευκαιρία και όσοι δεν το έχουν και το σκέφτονται καιρός να το χτυπήσουν.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ναι, ρε, εννοείται αυτό, απλώς όταν ενδέχεται να τρέχει και καλύτερα η μη ψηφιακή έκδοση σε συνδυασμό με χαμηλότερο κόστος, είπα να το αναφέρω. Κατά τ' άλλα, δεδομένης της κανονικής του τιμής στο Live, ναι, καλή πρόσφορά είναι, αλλά δε λέει και πολλά αυτό 1
HarryGrey Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κατά τ' άλλα, δεδομένης της κανονικής του τιμής στο Live, ναι, καλή πρόσφορά είναι, αλλά δε λέει και πολλά αυτό Έτσι, μην κρίνουμε προσφορές καινούριων παιχνιδιών σε σχέση με τιμές μεταχειρισμένων λέγοντας "δεν είναι καμιά τρελή προσφορά πάντως" γιατί μετά το χάσαμε το παιχνίδι(διπλής)
di maria kun Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 γεια χαρα μαγκες θελω να αγορασω ενα χακαρισμενο xbox 360 και εχω καποιες αποριες.Ειχα στο παρελθον ps3 χακαρισμενο και γνωριζω κατι ψιλα για το πως λειτουργει η φαση (τουλαχιστον στα ps3) 1)τα xbox χακαρονται με παροποιο τροπο δηλ καποιο προγραμμα(αναλογο του μουλτιμαν)+σκληρο και μετα αποθηκευση παιχνιδιων αφου τα κατεβασουμε η ειναι χακ με τσιπακι στο ματι σαν τα παλια? 2)τα xbox ειναι γενικα ανθεκτικα μηχανηματα?t(ρωταω γιατι τα φατ ps3 αν εξαιρεσεις οτι ζεστενονται μετα το 5ωρο ειναι σκυλια σε αντοχη στο χρονο 3)χακαρονται και τα σλιμ η μονο τα φατ ? 4)υπαρχει backwards compatibility με το κλασσικο xbox? 5)γενικα στην πιατσα το xbox μεταχειρισμενο εχει αναλογη αξια με το πσ3 μεταχειρισμενο η ειναι πιο ακριβο η φθηνο 6)αυτο το κινετικ αξιζει?
HarryGrey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Γιατί να χακάρεις το 360 όταν έχεις την υπηρεσία games with gold? Θα στο αιτιολογήσω κάνοντας copy paste ένα μήνυμα μου από συνομιλία που είχα ένα με ένα μέλος που είχε παρόμοιες απορίες με εσένα : "Αγοράζεις από δω συνδρομή -> http://www.goldxbox.gr πχ 13 μήνες 35 ευρώ και μαζί με το online που θα έχεις σαν μέλος gold κάθε μήνα θα κατεβάζεις δύο παιχνίδια δωρεάν, το ένα από 1-15 του μήνα και το δεύτερο από 16-τέλος του μήνα. Αυτά είναι τα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής -> http://en.wikipedia....with_Gold_games Απ τις 16 αυτού του μήνα θα μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το The Witcher 2. Τα παιχνίδια σου μένουν στην κονσόλα ακόμα και μετά την λήξη της συνδρομής. Καθόλου άσχημα ε;" 4)δεν έχεις backward compatibility με το πρώτο xbox. 5)δεν ξέρω τι τιμές παίζουν στα μεταχειρισμένα 6)ανάλογα τα γούστα όπως σου είπε και ένα άλλο μέλος (προσωπικά στο 360 δεν έχω κινεκτ, ωστόσο όταν πάρω one θα πάρω την έκδοση με kinect κυρίως για τα προγράμματα ασκήσεων όπως πχ το p90X) 2
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το Live έχει θέμα από χτες, ε; Το Witcher 2 δε φαίνεται ακόμα στα tiles και αν πας και το βρεις από τα GoD δεν έχει επιλογή για κατέβασμα/αγορά. Ούτε τα recommendations δουλεύουν. Το λέω για να μην ψάχνει κανείς να βρει τα Games with Gold σήμερα. 1
di maria kun Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Harrygrey οκ με την συνδρομη το καταλαβα υπαρχει κατι αναλογο στο ps3 που ονομαζεται psn,ομως εχω αλλη μια απορια-πχ εγω θελω να παιξω το dragon age 3,αυτο δεν υπαρχει στη λιστα gold,επισης εχει ανεβει σε διαφορα τορρεντ σαιτ εδω και κανα μηνα και το κατεβαζουν χιλιαδες σπασμενο,αυτη η διαδικασια ρωταω πως γινεται και τι χρειαζεται-να αναφερω οτι ενδιαφερομαι μονο για single player
Vole Maulder Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Είσαι σε λάθος φόρουμ γι' αυτά που ρωτάς, just saying.
HarryGrey Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το Live έχει θέμα από χτες, ε; Στο δικό μου δεν εμφανίζει τίποτα απολύτως. Μόνο τα δικά μου! Το περίεργο είναι και όταν ακόμα ψάχνω στην ιστοσελίδα παιχνίδια του 360 εμφανίζει μόνο του One. Παιδιά τι γίνεται;
Vole Maulder Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Στο status page φαίνεται πως έχει θέμα και στο marketplace και στο social and gaming (access to cloud saves) και στα core services, όλα αυτά μόνο στο 360. Και κάνα 2 άλλα apps, not gaming related. http://support.xbox.com/en-GB/xbox-live-status Νωρίτερα σήμερα, εν τω μεταξύ, διάβασα ότι συνέλαβαν κι άλλον για τις επιθέσεις των Χριστουγέννων. Ελπίζω να μην κάνουν "αντίποινα" τίποτα βλαμμένα πάλι. http://www.eurogamer.net/articles/2015-01-16-second-uk-man-arrested-following-playstation-and-xbox-ddos-attacks 1
VonLoutsos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πάντως αν το ψάξετε με τον τίτλο το witcher θα το βρείτε άμεσα. Εγώ το έχω κατεβάσει ήδη.
nek4d Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Παιχνιδαρες για τον Φλεβαρη στα δωρεαν του live gold! 1/Φεβ Brothers: A Tale of Two Sons 15/ΦεβSniper Elite V2 1
HarryGrey Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τέλεια νέα! Ήθελα να παίξω και τα 2, ειδικά το πρώτο! 2
d_gkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 τα 4gb ειναι λιγα; θα χρειααστει σκληρος οπωσδηποτε;
HarryGrey Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 τα 4gb ειναι λιγα; θα χρειααστει σκληρος οπωσδηποτε; Δεν φτάνουν ούτε για ζήτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα