Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετος με Xbox, απορία

Καλημέρα.

Πρόσφατα μου χάρισε ενας φίλος ένα xbox 360 fat τσιπαρισμένο(πριν μια πενταετία περίπου).

Η απορία μου είναι η εξής τώρα,

Θέλω να αγοράσω το Fifa 14 η το 15 αυθεντικό,θα βάλω απλά το δισκάκι στη κονσόλα και θα παίξει χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο η θα πρέπει να συνδεθώ με το xbox live?Αν δεν κάνω λάθος για να παίξεις παιχνίδια της EA χρειάζεται λογαριασμός στο origin?Θα χρειαστεί κάτι τέτοιο και για το Xbox?

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πρόσφατα μου χάρισε ενας φίλος ένα xbox 360 fat τσιπαρισμένο(πριν μια πενταετία περίπου).

Η απορία μου είναι η εξής τώρα,

Θέλω να αγοράσω το Fifa 14 η το 15 αυθεντικό,θα βάλω απλά το δισκάκι στη κονσόλα και θα παίξει χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο η θα πρέπει να συνδεθώ με το xbox live?Αν δεν κάνω λάθος για να παίξεις παιχνίδια της EA χρειάζεται λογαριασμός στο origin?Θα χρειαστεί κάτι τέτοιο και για το Xbox?

τσιπαρισμενο να παιζει παιχνιδια απο σκληρο

η φλασαρισμενο το drive για αντιγραφα απο δισκακι?

Δημοσ.

τσιπαρισμενο να παιζει παιχνιδια απο σκληρο

η φλασαρισμενο το drive για αντιγραφα απο δισκακι?

Παίζει αντίγραφα απο δισκάκι,οπότε είναι φλασαρισμένο.?

Οπότε??

Κανείς?

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω κατι.εχω ενα xbox 360 elite 120gb.ειναι φλασαρισμενο αλλα δεν εχει μπει ποτε xbox live και δεν με εχουν banarei.θελω ομως να παιξω online.ξερετε πως μπορω να το επαναφερω ετσι ωστε να μπαινω στο xbox live;

Δημοσ.

Αν ειναι φλασαρισμενο πριν 5 χρονια, πρεπει να ξαναφλαριστει με το τελευταιο firmware, γιατι με το παλιο φλασαρισμα που εχει τωρα

ισως να μην παιζουν τα αυθεντικα παιχνιδια.

Τωρα αν θες να παιξεις live, θα χρειαστεις συνδρομη gold xbox live,

Η συνδρομη χρειαζεται μονο για live.

Δημοσ.

Αν ειναι φλασαρισμενο πριν 5 χρονια, πρεπει να ξαναφλαριστει με το τελευταιο firmware, γιατι με το παλιο φλασαρισμα που εχει τωρα

ισως να μην παιζουν τα αυθεντικα παιχνιδια.

Τωρα αν θες να παιξεις live, θα χρειαστεις συνδρομη gold xbox live,

Η συνδρομη χρειαζεται μονο για live.

Thanks για την απαντηση.

Δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος?

Επειδη εγω το θελω μονο για το fifa δεν με πειραζει να χασω το φλασαρισμα αρκει να μου παιζει 1-2 αυθεντικα που θελω.

Βασικα για να καταλαβω,αν δεν ειχε φλασαριστει για να επαιζε τωρα τα καινουρια αυθεντικα παιχνιδια θα ηθελε παλι αναβαθμηση?

Δημοσ.

Noobάς με xbox 360. Έχω gold τρίμηνη κ δε βλέπω πουθενά αν δικαιούμαι κάποιο free game. Υπάρχει section ή ψάχνοντας το βρίσκω;

Είδα στο net ότι κάτι δίνει κάθε μήνα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Thanks για την απαντηση.

Δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος?

Επειδη εγω το θελω μονο για το fifa δεν με πειραζει να χασω το φλασαρισμα αρκει να μου παιζει 1-2 αυθεντικα που θελω.

Βασικα για να καταλαβω,αν δεν ειχε φλασαριστει για να επαιζε τωρα τα καινουρια αυθεντικα παιχνιδια θα ηθελε παλι αναβαθμηση?

Ενας τροπος ειναι να συνδεθεις στο xbox live,αν εχει παλιο dashboard η κονσολα θα ζητησει update.

Αν εχεις πολυ παλιο φλασαρισμα με το update που θα κανει θα ξεφλασαρει και το drive και θα παιζει μονο αυθεντικα.

Αλλα ειναι ρισκο γιατι μπορει να σου βγαλει κοκκινα λαμπακια και μετα για να το φτιαξεις θελει φλασαρισμα το drive.

Για μενα επειδη εχεις το φατ μοντελο και το κοστος φλασαρισματος ειναι πολυ λιγα.10 ευρω παιρνουν.

Δωστο να σου περασουν το τελευταιο φλασαρισμα,θα παιζεις κοπιες αυθεντικα και xboxlive.Παιρνεις και το φιφα σε κοπια και λιωνεις στο παιχνιδι.

Μπες στο www.360-gr.com,

θα σε βοηθησουν τα παιδια για το φλασαρισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να πας στο σημειο που λεει games with gold και να του δηλωσεις οτι θελεις να "αγορασεις" το δωρεαν παιχνιδι που εχει καθε 15μερο.

Αν πας στο games with gold μεσα απο τη κονσολα θα δεις ποιο παιχνιδι εχει ανα το 15μερο.

Δημοσ.

Πρεπει να πας στο σημειο που λεει games with gold και να του δηλωσεις οτι θελεις να "αγορασεις" το δωρεαν παιχνιδι που εχει καθε 15μερο.

Αν πας στο games with gold μεσα απο τη κονσολα θα δεις ποιο παιχνιδι εχει ανα το 15μερο.

sorry, αλλα δε μου λέει μέσα στην κονσόλα games with gold πουθενά. Μόνο games on demand στο home.

Δημοσ.

Δες εδω.

Αν συνδεθεις με το mail που εχεις βαλει στη κονσολα σου και διαλεξεις το παιχνιδι που θελεις να κατεβασεις και ειναι σε προσφορα οταν ανοιξεις τη κονσολα και συνδεθεις στο xbox live θα κατεβασει αυτοματα οτι εχεις διαλεξει απο τον υπολογιστη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πως μπορώ να δω αν η κονσόλα μου έχει φλασαριστει με lt2 η lt3 γιατί δεν θύμαμαι την ημερομηνία που το φλασαρα?

Το dashboard που έχει είναι το : 2.0.13599.0

Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα απο τα settings?

thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...