haris013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Που μπορω να αγορασω την φθηνότερη συνδρομή gold? (Ετήσια φαντάζομαι αξίζει )
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 http://www.goldxbox.gr Και το εχει και ελληνας ετσι.
d_gkal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν θελεις να μπεις στη διαδικασια να κατεβαζεις παιχνιδια απο το XBOX LIVE, δεν θα σε φτανουν για τιποτα τα 4gb.. οποτε απορριπτεται λογω χωρου, μαλιστα!!!!
theoritikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πόσο καιρό ακόμα πιστεύετε ότι θα υποστηρίζει την κονσόλα η Microsoft, μιας και το one έχει λίγο καιρό που κυκλοφορεί στην αγορά?
kostiger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τα αθλητικα θα βγαινουν για ενα-δυο χρονια ακομα. Cross-gen κατι ακομα θα δουμε, αν και σταδιακα πλεον μειωνονται. Αν ομως δεν ειχες pc ή ps3, υπαρχουν τοσα πολλα παιχνιδια εκει εξω, μαζι με τις κορυφαιες αποκλειστικοτητες του 360, θα εισαι υπερ το δεον κομπλε, για πολυ καιρο..
haris013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 http://www.goldxbox.gr Και το εχει και ελληνας ετσι. είναι legit? μην πάω και μπλέξω πουθενά και έχω ιστορίες.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αξιόπιστο είναι, ναι, οι περισσότεροι από αυτόν αγοράζουμε, τόσο για Live όσο και για PSN. 1
nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τα δωρεαν παιχνιδια του Δεκεμβριου ανακοινωθηκαν: http://www.gamespot.com/articles/xbox-games-with-gold-for-december-revealed/1100-6423843/ 1
Gerara_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μπορώ να συνδέσω εξωτερικό δίσκο ή flash για να κατεβάσω games από το live σωστά ;
Vole Maulder Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ναι, απλώς, αν θυμάμαι καλά, βλέπει μέχρι 32gb μόνο.
VonLoutsos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Από το κακό στο χειρότερο τα παιχνίδια που δίνει....
dnikolidak Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά μια βοήθεια. Εντελώς ξαφνικά σήμερα η phat (2009) kai rgh κονσόλα δεν δίνει σήμα απο το hdmi ενω με το κλασικο καλώδιο ολα κανονικά. Επίσης την ίδια στιγμή δεν παίρνει ρεύμα εξωτερικό το kinect που ήταν επάνω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει και αν διορθώνεται;
Gerara_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αύριο περιμένω παραλαβή του 360 (το βρήκα σε προσφορά με το kinect). Θα μπορέσω να αγοράσω τα games που θέλω από την παραπάνω προσφορά που παίζει στο ελληνικό xbox store. Νομίζω πως θα έχω για έναν μήνα xbox live gold σωστά; Επίσης επειδή δεν έχω καμία επαφή με το πως λειτουργεί , είναι κάτι σαν το steam; Μπορώ να αγοράσω απλώς το παιχνίδι και να το κατεβάσω όποτε εγώ θέλω; και το ρωτώ αυτό διότι έχω την έκδοση με τα 4 gb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον μου δώσει τις πληροφορίες που θέλω
dimitrisdim14 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Κάποια παιχνίδια θέλουν μόνο σκληρό δίσκο για να κάνουν,εγκατάσταση ... Όπως πχ το need for speed rivals ...η gta v ... Δεν,γίνεται εγκατάσταση σε USB stick ούτε στα 4 giga του Xbox ...οποτε ίσως χρειαστεί να αγοράσεις σκληρό δίσκο ! Απλά,να ξέρεις ότι αν πάρεις εξωτερικό ...αναγνωριζει μόνο μέχρι 32giga ...και τα παραπάνω παιχνίδια πάλι δεν γίνεται να εγκατασταθούν ..! Εγώ αγόρασα σκληρό στο 4giga το slim και ξεγνοισα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα