Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά υπάρχει τροπος να κατευασω παλιά παιχνίδια που έδινε το Xbox live και δεν τα πρόλαβα γιατί δεν είχα ίντερνετ ? Δεν νομιζω οτι γινεται Κάπου αλλου για μηνος? Εδω εχει με 7 ευρω ( Αλλες φορες το βγαζει κ σε προσφορα στη μιση τιμη ) Σιγουρα δεν συμφερει αλλα αν θες οπωσδηποτε κατι πιο φτηνο απο 15 ευρω , ειναι κι αυτο κατι i guess Αpparently επισης , υπαρχει τροπος να παρεις 3 φορες free 1 μηνα με αυτη τη μεθοδο Δεν το εχω κανει , δεν ξερω , δεν φερω ευθυνη 1
lepaterious Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Υπαρχει κανενα online store που να πουλαει κωδικους? Θελω να κανω δωρο το GTA 5 και δεν ψηνομαι να το αγορασω retail γιατι εκει που θελω να το κανω δωρο πεφτει λιγο μακρια...
nek4d Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η πιο φθηνη συνδρομη που εχω πετυχει. Τσιμπηστε οσο υπαρχει στοκ. Συνδρομή XBOX Live Gold 12 μήνες, ΧΒΟΧ360 / XBOX One - 27,69€ http://gameshopper.gr/item/6068-syndromi-xbox-live-gold-12-mines-xvox360-xbox-one-27-69
vag.patrick Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 παιδες ερωτηση γρηγορη: εχω 360 και σαπιζει. (δεν εκατσα να το φλασαρω... 4gb corona) , το αναβαθμισα στο τελευταιο firmware , εαν αγορασω την καρτα που ειναι 3μηνη gold , θελει και την αλλη για να χω xbox live η ειναι το ιδιο????? Edit : Αν το δει καποιος Mod να το μεταφερει .... μολις το καταχωρησα ειδα που το εβαλα...ευχαριστω.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 παιδες ερωτηση γρηγορη: εχω 360 και σαπιζει. (δεν εκατσα να το φλασαρω... 4gb corona) , το αναβαθμισα στο τελευταιο firmware , εαν αγορασω την καρτα που ειναι 3μηνη gold , θελει και την αλλη για να χω xbox live η ειναι το ιδιο????? Edit : Αν το δει καποιος Mod να το μεταφερει .... μολις το καταχωρησα ειδα που το εβαλα...ευχαριστω. Τι εννοείς;
Aris05 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ποια αλλη καρτα εννοεις; παιρνεις την gold καρτα την βαζεις και παιζεις,απλως με 4gb(εαν εχει και τοσα) συντομα θα χρειαζεσαι σκληρο δισκο,επισης αν παρεις καρτα μπορεις απο σημερα να κατεβασεις το halo reach που ειναι δωρο για τα μελη του xbox live,πιστευω ισα ισα θα χωραει στα 4gb,οποτε αν βαλεις θα πρεπει να παρεις και καποιον σκληρο δισκο,εκτος αν δεν σε ενδιαφερουν τα δωρεαν παιχνιδια και παιζεις online και παιχνιδια απο cd.
HarryGrey Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά όσοι ξενερώσατε με Destiny από σήμερα και μέχρι τέλος του μήνα δωρεάν με τα games with gold το Halo Reach! 3
vag.patrick Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 απο οσο ειδα στα μαγαζια εχει 2 ειδων καρτες (εκτος αν ειναι οι παλιες και οι καινουργιες που αναφερουν το gold.) , ειναι στα ιδια χρηματα, απλα η 1 γραφει xbox gold 3 months και η αλλη σκετο 3 months. Δεν εχω ασχοληθει ΚΑΘΟΛΟΥ με xbox live τοσα χρονια και ειμαι πανασχετος...
Aris05 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 λοιπον φιλε θελεις να σου στειλω ελληνικη ιστοσελιδα που πουλαει ελληνας σε τιμες π.χ. 13 μηνες 38.50 ευρω για 13 μηνες,ή να βρω καποιο site απο καποια αλλη χωρα με λιγο καλυτερη τιμη;παντως η ελληνικη σελιδα ειναι 100% ασφαλης,ρωτα εμενα και πολλους ακομα που εχουμε αγορασει απο εκει www.goldxbox.gr λεγεται δες την επισης βρισκω την ιδια καρτα που εχω παρει και εγω(12+1 months) μαζι με ενα δωρο κατι για το halo 4 σε site του εξωτερικου αλλα ασφαλες πιστευω,παιρνει και paysafecard 36 την βρισκω
vag.patrick Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 σε ευχαριστω. στειλε ενα π.μ μην γεμιζουμε το θεμα αυτο.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αν υπάρχει κανείς που δεν το έχει ήδη
pigos23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια ξερετε τι μπορει να φταιει κ δεν μου εμφανιζει σωστα το games tab?? Ουτε προσφορες ως gold μελος βλεπω (παλια το games tab ηταν σαν το home tab με μεγαλα εικονιδια,τωρα καμια σχεση)
Vole Maulder Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πάνε σχεδόν 2 μήνες που έχει θέμα το ελληνικό Live με αυτό. Απ' ό,τι φαίνεται, δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν να το φτιάξουν. Υπάρχει κι ένα σχετικό topic στο φόρουμ. 1
JimBeam81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 SOS! Δε ξερω αν το εβαλα στο κατάλληλο topic... Είπα να ξεκινήσω τα Halo από την αρχή πριν παίξω το 3 και το Reach, που έχει δώσει το GwG και αγόρασα το πρώτο, (όχι το anniversary) που είναι κανονικά για XBOX original από το Amazon. Το έβαλα χθες και... το παιχνίδι είναι στα γερμανικά. Εξώφυλλο, manual και CD είναι στα αγγλικά, αλλά το παιχνίδι στα γερμανικά. Έχω τρελαθεί, τι να κάνω? Δοκίμασα να αλλάξω location σε UK ή USA, αλλά τίποτα. Επιλογή για γλώσσα δεν έχει μέσα στο παιχνίδι. Καμιά ιδέα? Αν δε βρω λύση, Δευτέρα, στέλνω email στo κατάστημα στο amazon.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Το αγόρασες από το Amazon το ίδιο ή από άλλον πωλητή μέσω του Amazon;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα