kostiger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλεσε στο support να το λυσεις. Θεωρω οτι θα ειναι ο πιο γρηγορος τροπος.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μπορείς να αγοράσεις, ναι, αλλά νομίζω ότι κάποιο σκάλωμα παίζει κι αν δεν έχεις περασμένη κάποια κάρτα στο λογαριασμό σου δε σε αφήνει από το σάιτ να αγοράσεις. Ψάξ' το λίγο όμως, ίσως να υπάρχει κάποια επιλογή κάπου που να μην είναι προφανής. 'Η πάρε τηλέφωνο, όντως, να δεις τι θα σου πουν.
lebron15 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ρε guys, τώρα που γύρισα σπίτι πάω να ψάξω παιχνίδια και δε με αφήνει, είτε πάω στα on demand είτε στα arcade μου λέει 'no items''. Τι να πω ρε γαμώτο;
Aris05 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Και σε μένα το κάνει αυτό,και δεν έκανα και κάποιο update,ξέρω γω τι κάνει και αυτό
aterlakas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Και σε μένα το κάνει αυτό,και δεν έκανα και κάποιο update,ξέρω γω τι κάνει και αυτό Και γω παλευα 3 μερες με αυτο και στο τελος αλλαξα region στο Live account και ετοιμο
kostiger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλησπερα Κυριοι! Που θα βρω φθηνη συνδρομη gold στο διαδικτυο; Θελω να κατεβασω τα Dishonored k Halo Reach, επομενως βολευομαι ακομα και με συνδρομη μηνος.
Vole Maulder Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δε συμφέρουν, βασικά, οι κάτω του έτους με τις τιμές που έχουν. Σίγουρα θα τα βγάλεις τα παραπάνω λεφτά με τα παιχνίδια που θα δώσουν μέσα σε ένα χρόνο, ακόμα κι αν τα μισά δε σε ενδιαφέρουν. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Κάπου αλλου για μηνος? Εκτος του οτι δεν συμφαιρουν με τη καμια του ενος μηνος δεν νομιζω να βρεις πουθενα πλεον γιατι τα εδινε καποτε η ms για προοθηση της υπηρεσιας xbox live και συνηθως δωρεαν σε εταιριες κ.τ.λ. Παρε καλυτερα την τριμηνη γιατι αν τα βαλεις κατω ποσο κοστιζει του μηνα και ποσο η τριμηνη σε συμφαιρει καλυτερα η 3μηνη. Εξυπακουεται αν μπορεις παρε καλυτερα την ετησια γιατι οντως εχει την καλυτερη τιμη απ' ολα. 1
kostiger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλως παιδια. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
haris013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά υπάρχει τροπος να κατευασω παλιά παιχνίδια που έδινε το Xbox live και δεν τα πρόλαβα γιατί δεν είχα ίντερνετ ?
kostiger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παιζει με τιποτα, αν δεν τα ειχες κατεβασει στο pc ή στην κονσολα σου, την περιοδο κατα την οποια προσεφερονταν δωρεαν στο Gold..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα