tool1983 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Για το 'Dust: An Elysian Tail' ,διαβαζω ότι θα είναι το πρωτο Games with Gold για το Μαη. http://worthplaying.com/article/2014/4/25/news/92117/ Το ειχα αγορασει πριν δυο μηνες περιπου αλλα δεν το τερματισα ποτε.Ειχα παιξει 5+ ωρες κ εσβησα καταλαθος το save(εχει ένα μυστηριο autosave).Μετα το ξεκινησα απ την αρχη στο easy, αλλα παραηταν ευκολο κ το βαρεθηκα. Καποια στιγμη θα το ξαναπιασω απ την αρχη. Παντως μου ειχε φανει λιγο μονοδιαστατο κ γενικα το περιμενα πολύ καλυτερο.
HarryGrey Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 tool1983 ναι ρε φίλε μέσα έπεσε, πάρε και ένα Saints Row: the Third για να μπει καλά ο μήνας! Site: Xbox Live Gold Members Get Dust: An Elysian Tail and Saints Row: The Third Free in May
Vole Maulder Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλός μήνας αυτός, ό,τι και να λέμε. Δε γουστάρω Saints Row (και το έχω ήδη από το Plus από πέρυσι), αλλά ξέρω πολύ κόσμο που γουστάρει. Το Dust το είχα παίξει λίγο σε φίλο και μου είχε φανεί πολύ καλή περίπτωση. Δεύτερο παιχνίδι που θα τιμήσω από το Gold μετά το Hitman. Αντε, να δούμε αν θα τριτώσει 2
kostiger Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Συμφωνω. Πολυ καλος μηνας. Δημιουργειται ενα καλο σερι εδω για το Gold..
HarryGrey Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τα ρέστα της έδωσε αυτό τον μήνα η MS παιδιά. Και είναι ο μοναδικός μήνας που θα τα τιμήσω και τα δύο, καθώς μέχρι τώρα είχα στάνταρ το ένα από τα δύο παιχνίδια που έδινε. Έτσι πρέπει να είναι αυτές οι υπηρεσίες. Σωστό multiplayer, δώρο 2 παιχνίδια κάθε μήνα και τα παιχνίδια να σου μένουν και μετά την λήξη την συνδρομής. Να τα λέμε αυτά.
tool1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 To saints row δεν το εχω παιξει ποτε, οποτε θα το τιμησω. Ναι είναι καλες επιλογες,ανεξάρτητα αν αρεσουν σε καποιον ή οχι.
bilisios Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παιδιά,έβαλα ένα στικακι με ταινίες στο xbox αλλά δεν μπόρεσα να τις περάσω στον σκληρό του!!!πώς θα βάλω τις ταινίες από το στικακι στο xbox?
Basiliseven Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ίσως να πρέπει πρώτα να διαμορθώσεις το φλάσακι σου στο xbox(θα σβήσει όσα έχεις ήδη μέσα) και μετά μεσω κάποιου tool όπως το horizon να ανοίξεις το φλασάκι και να βάλεις μέσα τα βίντεο που θές.Πάντως ψάξε για τι τύπου βίντεο υποστηρίζει πρέπει να υπήρχε και ένα media update δωρεάν στο xbox live.Εγώ το είχα κάνει χρόνια πριν δεν ξέρω αν το έχουν πατσάρει και καλά για να χρησιμοποιεί ο κόσμος τα πληρωτέα προγράμματα για να βλέπει βίντεο ή ταινίες όπως η μαλακία το netflix
bilisios Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Πάντως ψάξε για τι τύπου βίντεο υποστηρίζει πρέπει να υπήρχε Δεν εχω προβλημα σε αυτό,μια χαρά τα παίζει τα βιντεο αλλα δεν μπορω να τα περάσω στο xbox
Vole Maulder Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δε νομίζω να μπορείς να περάσεις βίντεο από φλασάκι στο 360. Δε θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ.
flogerakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Εχει ενας γνωστός ενα ΧΒΟΧ360 και σκέφτομαι να το πάρω. Αλλά δεν ξέρω αν με εξυπηρετεί. Οπότε σας ρωτάω, μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν media center στην τηλεόραση? Δηλαδή να παίζω ταινίες avi kai mkv με ελληνικούς srt υπότιτλους? Μπορώ να το συνδέσω και με το οικιακό μου δίκτυο να κάνω stream κατευθείαν απο το pc? Επίσης θα μπορώ να μπαίνω στο ιντερνετ κανονικά? Youtube, facebook.... Όπως το browser στο pc? Και ενα τελευταίο... "σπάει" ωστε να παίζω τζαμπε παιχνίδια μελλοντικά..?? Και κατα ποσο επικίνδυνο ειναι αυτο για την κονσόλα...?? Υπάρχουν μειονεκτήματα? Αυτα. Ευχαριστω. Προτεραιοτητα μου ειναι να το δουλευω σαν media cender μεσω stream και να βλεπω βιντεο μεσω youtube,
Vole Maulder Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Οπως έχουν τα πράγματα τώρα - που χρειάζεσαι Gold για να δεις Youtube - δε σε συμφέρει. Ακούγεται ότι θα βγάλουν όμως Youtube, Netflix και λοιπές υπηρεσίες από το Gold και θα έχουν πρόσβαση ελεύθερα και οι Silver χρήστες, οπότε, αν δε βιάζεται ο φίλος σου να το διώξει, θα έλεγα να περιμένεις ώς την Ε3, όπου λογικά θα ανακοινώσουν ό,τι αλλαγές σκοπεύουν να κάνουν. Streaming μέσω PC μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, μέσω Windows Media Center. Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με τους υπότιτλους όμως, οπότε καλύτερα να το διπλοτσεκάρεις αυτό. MKV παίζει σίγουρα (μόνο μέσω streaming), για υπότιτλους μόνο δεν ξέρω.
p3tran Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ..κοιτα να δεις που θα ανοιξω το 360 για αλλο λογο εκτος απο τα multiplayer heists..
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 p3tran γιατί το Dark Souls που το πας; 3 games with gold θα έχει ο Ιούνιος! Προβλέπεται μάχη!
p3tran Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ..απλα εγω με τα dark souls δεν ειμαστε φιλοι οτι θα ειναι και αυτο μαζι, εχεις 100% δικιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα