p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 στη διευθυνση που λεει το tweet ρεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Χαχααχα ναι το είδα μετά. Είμαι από κινητό και δε μου άνοιξε τη φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 και που κανουμε sign up? γτ δεν το βρισκω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mourloz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Αυτοί που ενδιαφέρεστε για τον κωδικό της Alpha στο PS4, θα σας προτρέψω να ακολουθήσετε το twitter της bungie. https://twitter.com/Bungie Κάτι ετοιμάζουν. https://twitter.com/Bungie/status/477511111458045952 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Destiny PS4 Alpha Glitch Trolls Players Into Believing they Got the Full Game for Free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλά, το παιχνίδι τα σπάει άσχημα. Εν τω μεταξύ, alpha my ass. Θα ήθελαν να ήταν έτσι τελικές εκδόσεις άλλων παιχνιδιών (coughBF4cough), More like τα κανάμε πλακάκια με τη Σώνει για 4ήμερο promotion και το ονομάσαμε Alpha 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 παιδια οποιος θελει ας με κανει add να παιξουμε κανα co-op..darhe!το παιχνιδι ειναι απιστευτο και η δουλεια που φαινεται να εχει γινει ειναι πραγματικα εντυπωσιακη..bungie ποιοτητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 παιδια οποιος θελει ας με κανει add να παιξουμε κανα co-op..darhe!το παιχνιδι ειναι απιστευτο και η δουλεια που φαινεται να εχει γινει ειναι πραγματικα εντυπωσιακη..bungie ποιοτητα.. Το θαυμαστικό είναι στο PSN ID ή στην πρόταση; (Αν και δε με βλέπω να παίζω πολύ ακόμα σήμερα, έχω καεί από την ώρα που ξύπνησα σχεδόν. Ερχεται και η beta σε ένα μήνα όμως ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 στην προταση!!ποτε τελειωνει η alpha?σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ναι, μεσάνυχτα PST, αν δεν κάνω λάθος, άρα ξημερώματα σε αυτή τη μεριά του Ατλαντικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 παιδια εκανα προπαραγγελια απο το public αλλα δεν μου ηρθε σε mail κανενας κωδικος για την beta..τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 http://alt-tab.gr/syzhthseis-gia-pc-ekdosh-destiny/ Αφού αρχίσαμε και τέτοια θεωρώ πως κάποια στιγμή θα το δούμε στο PC. Όλα είναι ένα marketing κόλπο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Φαίνεται πως η Alpha δεν έχει κλείσει (μόλις το διάβασα, δεν έχω τσεκάρει) Edit: Τσέκαρα, indeed, παίζει ακόμα. Destiny PS4 alpha extended for "dangerous experiments""Play beyond the official close at your own risk!" http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-16-destiny-ps4-alpha-extended-for-dangerous-experiments παιδια εκανα προπαραγγελια απο το public αλλα δεν μου ηρθε σε mail κανενας κωδικος για την beta..τι πρεπει να κανω? Τους πήρες τηλέφωνο να δεις τι παίζει; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από Vole Maulder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 εγω προπαρηγγειλα απο gamestation.gr και ηρθε απευθειας ο κωδικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 τον εστειλαν σημερα!ολα κομπλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα