konpat Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το destiny θα είναι μόνο ονλάιν παιχνίδι ή θα έχει και single player?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 θα εχει και single player απο τι γραφει στο wikipedia.το πιστευουμε τωρα η οχι?
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) edit Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από p3tran
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 τελικα ποιος τον προλαβε τον κωδικο που εβαλα πιο πανω?
spartan29gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 θα εχει και single player απο τι γραφει στο wikipedia.το πιστευουμε τωρα η οχι? Για να εχει story το παιχνιδι,λογικα θα εχει και single player εμπειρια
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 λοιπον, το παιχνιδι ειναι και γαμω.- μια μιξη deus ex, borderlands και halo για την παραπανω ερωτηση, ειπαμε, νομιζω always online,απο εκει και περα παιζεις και μονος σου και σκανε αλλοι παιχτες. βασικα χωριζεται σε τρεις ενοτητες (τουλαχιστον η alpha) το βασικο hub ας πουμε, τις αποστολες εξερευνησης και τα pvp firefights απο ατμοσφαιρα, δειτε ποια games λεω μου θυμιζει και βγαλτε συμπερασματα μονοι σας.. love bungie ps ρωταω και once more: χτες εβαλα ενα alpha code (3-4 μηνυματ πιο πανω). Ποιο καλο παιδι τον προλαβε, για να κανουμε κανα party?
hollow_83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Eμενα δυστυχως δε μου αρεσε γι'αυτους ακριβως τους λογους. Το Beta δλδ θα το δωσω σε καποιον γιατι θα παει χαμενο αν το κρατησω εγω.
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 κατσε για να καταλαβω... για ποιους λογους δηλαδη? οτι ειναι χωρισμενο σε ενοτητες? ή οτι μου θυμιζει τα games που εγραψα? δωσε το tag στο οποιο τρεχεις την alpha να κανουμε κανα session να δουμε πως παιζει και συνεργατικα. προσωπικα πιστευω οτι το παιχνιδι αυτο, αναλογα το περιεχομενο που θα το ταϊσουνε, μπορει να ειναι απο σουπερ παιχνιδαρα εως ενα μετριο του ενος walkthrough. (το οποιο ενα walkthrough ομως εαν ειναι να εχει πολλιυς πλανητες απο το ηλιακο μας συστημα, μιλαμε για πολλες ωρες ) μοναδικο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι το fov, το οποιο ειναι λιγο πιο στενο απο οτι θα'θελα. α. και που δεν τρεχει στα 60.. μου φανηκε λιγο αργο στο hdmi-in του xbone, και ετσι το βαλα μονο του, αλλα και παλι ιδια αισθηση. να σημειωσω ομως οτι τοσο fov οσο και fps δεν ειναι διαφορετικα απο τα συνηθισμενα της bungie
Donacgreece Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Οι φωτογραφίες φαίνονται πραγματικά πολύ καλές. Για πες πετραν από γραφικά και χρωματική παλέτα τι λέει; έτοιμος είμαι να προπαραγγείλω...
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) απο γραφικα, βιστες, παλετες και ατμοσφαιρα, ειναι κλασσικο bungie. (ωραιο δηλαδη) η ομορφια του ειναι στο συνολο του, και οχι σε ενα συγκεκριμενο κλειστο set piece, πραγμα που βλεπουμε να κυνηγανε αλλα games (τακτικη που αντιπαθω με μανια) το παιχνιδι δεν ειναι halo (δεν ξερω αν αυτο απογοητευσε το hollow) αλλα νομιζω ειναι καλο για αυτο που ειναι. αλλο target market. θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι ενα mass effect με λιγοτερο adventure και περισσοτερο shooting? δεν ξερω, και δεν εχω δει και αρκετο απο το game για να το πω αυτο με σιγουρια.. ενας ποταπος level 6 titan ειμαι ακομα.. oσο για το τι περιλαμβανει η alpha: Character customization Levels for characters only available for 4-8. After that you can't level up. Free Roam: Old Russia Multiplayer: Two maps and one gametype Story: One mission Strike: Sepiks Prime; this was the strike mission you saw in May. Two different difficulties, “Brave” and “Legend” The Tower Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από p3tran
Millennium Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 E3 trailer+screens. https://www.youtube.com/watch?v=nWTeV_IXHns 1
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ΚΑΛΑ ΝΕΑ KAI AKOMA ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ: ΤΑ PUBLIC INVITATIONS ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ Ε3 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΣΕ ~4 ΩΡΕΣ. οποτε αν δεν εχετε γραφτει, τρεχατε τωρα!!
Donacgreece Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Που το κάνουμε αυτό; για ps4 με ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα