Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το προσθέτω και αυτό το παιχνίδι στην λίστα με τα παιχνίδια που θα με κάνουν να αγοράσω κονσόλα όταν βγει χαχα. φαίνεται καταπληκτικό πραγματικά.

Δημοσ.

Activision plans $500 million date with 'Destiny'

Activision Blizzard Inc intends to spend $500 million developing and promoting "Destiny," potentially breaking industry records as it seeks to build the sci-fi role-playing videogame into its next multibillion-dollar franchise.

CEO Bobby Kotick revealed the number, which dwarfs Hollywood spending on some of its biggest firms, during the Milken conference in Los Angeles last week. A company spokesperson said on Monday the number was accurate but also included marketing, packaging, infrastructure support, royalties and other costs.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειναι κανεις στην ALPHA ή μονος μου θα παιζω το απογεμα? :)

H Alpha εχει ενα λογο υπαρξης, αλλα το να σου δινουν μιση μερα να παιξεις δε βρισκω μεγαλο νοημα, περα απο ενα απλο showcase.

To να δινουν τη beta 4 ολοκληρες μερες πριν το One και παλι μου φαινεται διχως νοημα...

Παντως εκει στη Bungie φαινεται πως εχουν ετοιμασει ενα ομορφο sci-fi shooter με rpg και mmo elements.

Δημοσ.

εγω προσωπικα ειχα κανει και τις δυο εκδοσεις προπαραγγελια, προκειμενου να εχω προσβαση και στις δυο beta. :D

οποτε για τυπους σαν εμενα, εχει νοημα και η alpha :D :D

απο αλλους φιλους μου που ειναι ηδη μεσα, μεικτα αισθηματα (ολοι αυτοι παιζαμε halo παλιοτερα)

καποιοι λενε οτι το παιχνιδι ειναι στα καλυτερα του οταν το παιζεις σαν εξερευνηση (μπλιαχ! για bungie) και οχι σα shooter, και αλλοι παλι λενε οτι μετα απο μια-δυο ωριτσες (βαρεμαρας/απογοητευσης) βρισκεις τα πατηματα σου και ειναι ενα αρκετα αξιολογο shooter. ολοι παντως λιγο-πολυ συμφωνουνε οτι δεν ειναι τοσο focused οσο τα halo.

επειδη λοιπον οι γνωμες ποικιλλουν, ελπιζω μεχρι το βραδυ να μου εχει κατεβει (γαμω το psn μεσα) ωστε σιγα-σιγα κι εγω να διαμορφωσω αποψη.. :D

-

σε αλλα νεα, η bungie δηλωσε οτι και στο xbone το παιχνιδι θα ειναι 1080/30, οπως και στο ps4

-

και σε αλλα-αλλα νεα, πατηστε το link για off screen footage πολυ καλης ποιοτητας αποτην εκδοση που παιζει στην Ε3

http://www.gamersyde.com/hqstream_destiny_gameplay-32333_en.html

• Like 2
Δημοσ.
σε αλλα νεα, η bungie δηλωσε οτι και στο xbone το παιχνιδι θα ειναι 1080/30

Αν ειναι locked, κανενα προβλημα.

Προτιμω cap στα 30 παρα unlocked στα 60 και να παιζει (variable).

Π.χ. Τomb Raider σε ps4 (1080p/60 unlocked με πολλα drops) Vs Οne (1080p/30 capped). 

Επισης drops εχει και το Titanfall σε One. (εκει ομως ειναι 792p/60)

Παραδειγμα τελευταιου παιχνιδιου προς μιμηση: Wolfenstein New Order. Dynamic Framebuffer (την περισσοτερη ωρα μενει στο 1080p) με capped 60 fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...