Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι mobile app είναι προέκταση στο Chrome και θα κάνει αυτό που θες καλύτερα από οτιδήποτε άλλο

Μονο που δεν χρησιμοποιω chrome αλλα firefox.

και οπως ηδη σου ειπα ψαχνω ενα site oxi app ή addon.

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού χρησιμοποιείς Firefox κατέβασε την προέκταση Tower Ghost και θα κάνει αυτό που θες καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Αν ακόμα επιμένεις και θέλεις site τότε συγγνώμη που σε βοήθησα.

Δημοσ.

Καλο θα ητανε αν δουλευε σωστα αλλα δυστυχως δεν δουλευει σωστα.

Δοκιμασα να παω στο vault απο αυτο το addon αλλα μου εδειχνε αλλα νταλον πραγματα.

Δημοσ.

Καλο θα ητανε αν δουλευε σωστα αλλα δυστυχως δεν δουλευει σωστα.

Δοκιμασα να παω στο vault απο αυτο το addon αλλα μου εδειχνε αλλα νταλον πραγματα.

Όταν μεταφέρεις πράγματα από την προέκταση αλλά τα τροποποιείς in-game πρέπει να κάνει reload την προέκταση για να σου εμφανίσει τις τελευταίες αλλαγές. Σε εμένα λειτουργούν άψογα και οι 2.

Δημοσ.

Μια που το πακετο μεχρι και το Taken King ειναι σε ξεστοκαρισμα λεει τιποτα για δωρο ; Αν και μονος δε βγαζεις το end game raid αν καταλαβα :P Και δεν εχει το Iron king μεσα

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν λέει, πέρα απ το ότι είναι ανολοκλήρωτο (λείπει το Iron King) έχουν πλέον μεταφερθεί και όλοι στο 2. Ακόμα κι εγώ που έχω γράψει χιλιάδες ώρες στο 1, πριν λίγες εβδομάδες που ήρθε το exclusive content του ps4 στο one δεν μπορώ να επιστρέψω με τίποτα. Και μιας και το ανέφερα, κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό. Έλεος με το exclusive content σε multiplatform τίτλους. Είτε είναι από τη Sony, είτε από την MS είτε είναι από οποιονδήποτε. Προτιμάμε destiny στο one λόγω καλύτερου online, χάνουμε το exclusive content. Λέμε θα πάρουμε το D2 στο ps4, τα προβλήματα συνεχίζονται, προτιμάμε πάλι one για πιο smooth εμπειρία, χάνουμε πάλι exclusive content και πάει λέγοντας..

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν λέει, πέρα απ το ότι είναι ανολοκλήρωτο (λείπει το Iron King) έχουν πλέον μεταφερθεί και όλοι στο 2. Ακόμα κι εγώ που έχω γράψει χιλιάδες ώρες στο 1, πριν λίγες εβδομάδες που ήρθε το exclusive content του ps4 στο one δεν μπορώ να επιστρέψω με τίποτα. Και μιας και το ανέφερα, κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό. Έλεος με το exclusive content σε multiplatform τίτλους. Είτε είναι από τη Sony, είτε από την MS είτε είναι από οποιονδήποτε. Προτιμάμε destiny στο one λόγω καλύτερου online, χάνουμε το exclusive content. Λέμε θα πάρουμε το D2 στο ps4, τα προβλήματα συνεχίζονται, προτιμάμε πάλι one για πιο smooth εμπειρία, χάνουμε πάλι exclusive content και πάει λέγοντας..

απο περιεργεια το καλυτερο Online στο xbox απο που προκυπτει? peer to peer ειναι το destiny δεν εχει dedicated servers

Δημοσ.

απο περιεργεια το καλυτερο Online στο xbox απο που προκυπτει? peer to peer ειναι το destiny δεν εχει dedicated servers

Μα δεν ειναι απλα λογικα ο otello_gr θα σου ειπε την αποψη του.

Διαφωνω και στα 2 που λες.

Οσο αφορα το καλυτερο online εννοειτε οτι δεν ειναι το destiny1. Ειναι η αποψη σου δεκτη αν και δεν συμφωνω με αυτη.

Οσο τωρρα αφορα τα αποκλειστικα καποιου παιχνιδιου σε μια πλατφορμα/κονσολα δεν εχω προβλημα γιατι π.χ. στο destiny1 πληρωσε περισσοτερα η Sony στην bungieκαι τα εδωσε.

Ας πληρωνε και η Microsoft να εδεινε αλλα αποκλειστικα και στο xbox one.

Δημοσ.

Μα δεν ειναι απλα λογικα ο otello_gr θα σου ειπε την αποψη του.

Μα πως μπορείς να είσαι τόσο κάθετος όταν δεν έχεις δει καν τον πυρήνα του Destiny 2; Αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν ήσουν που ρωτούσες πως φτάνεις σε max light στο Destiny 2 χωρίς cruicible και raid; Τέλος πάντων κάθε άποψη δεκτή... 

Εγώ απλά απάντησα σε ένα ερώτημα του Damachi και με την ευκαιρία είπα την άποψη(αγανάκτηση) μου για το exclusive content σε multiplatform τίτλους είτε από Sony είτε από MS και το πόσο κακό κάνουν τελικά σε εμάς τους καταναλωτές. Απ ότι βλέπω εσύ δεν έχεις πρόβλημα, άρα διαφωνούμε κι εδώ. Όπως ξανά είπα η κάθε άποψη δεκτή :)

• Like 1
Δημοσ.

Μα πως μπορείς να είσαι τόσο κάθετος όταν δεν έχεις δει καν τον πυρήνα του Destiny 2; Αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν ήσουν που ρωτούσες πως φτάνεις σε max light στο Destiny 2 χωρίς cruicible και raid; Τέλος πάντων κάθε άποψη δεκτή... 

Εγώ απλά απάντησα σε ένα ερώτημα του Damachi και με την ευκαιρία είπα την άποψη(αγανάκτηση) μου για το exclusive content σε multiplatform τίτλους είτε από Sony είτε από MS και το πόσο κακό κάνουν τελικά σε εμάς τους καταναλωτές. Απ ότι βλέπω εσύ δεν έχεις πρόβλημα, άρα διαφωνούμε κι εδώ. Όπως ξανά είπα η κάθε άποψη δεκτή :)

Γιατι πολυ απλα το destiny 1 & 2 δεν ειναι το καλυτερο online παιχνιδι που κυκλοφορει εκει εξω.

Πως να το κανουμε δηλαδη.

Επειδη δεν συμφωνεις με αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και η αληθεια.

Και μεγαλυτερο κακο κανουν τα pre-orders ξερεις που στην ουσια χαρης αυτων οι εταιριες σου κυκλοφορουν μισα παιχνιδια γεματα προβληματα που τα λυνουν με μελλοντικα patches.

κραταω οτι δεν αξιζει τωρα το 1 σκετο αφου δεν εχει κοσμο .

Κοσμο εχει ακομα και τωρα αλλα εννοειτε οτι δεν εχει το κοσμο που ειχε οταν κυκλοφορησε.

Και τωρα μπορεις να αγορασεις το destiny1 the collection που ειναι το φουλ παιχνιδι με ολα τα dlc και να παιξεις.

Δημοσ.

κραταω οτι δεν αξιζει τωρα το 1 σκετο αφου δεν εχει κοσμο .

καθολου, τζαμπα θα το παρεις ολο το community ειναι πλεον στο 2 

θα συμφωνησω με otello, το οnline με xbox ειναι μερα με τη νυχτα με το ps, μιλια μακρια

Δημοσ.

Οσο αφορα το online γενικοτερα ναι του xbox ειναι καλυτερο απο του ps4 αλλα οσο αφορα αν το destiny 1/2 ειναι το καλυτερο παιχνιδι online γενικως τοτε οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...