billeiros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Παιδια οποιος θέλει με κάνει add στο ,xbox one. billarasthekid gamertag
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια οποιος ειναι ακομα σε αρχικα σταδια και θελει παρτι ας με κανει add. PsychoKiller__13 1
AnimaTronic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δοκιμασα χτες το demo του Destiny και μου αρεσε σαν παιχνιδι. Βλεπω στο Skroutz οτι υπαρχει η εκδοση Collection (~40€) που εχει τα παντα ολα μεσα και η εκδοση The Taken King Legendary Edition (~20€) απο την οποια λειπει το Rise of Iron. Αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για την Collection?
loukas599 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δοκιμασα χτες το demo του Destiny και μου αρεσε σαν παιχνιδι. Βλεπω στο Skroutz οτι υπαρχει η εκδοση Collection (~40€) που εχει τα παντα ολα μεσα και η εκδοση The Taken King Legendary Edition (~20€) απο την οποια λειπει το Rise of Iron. Αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για την Collection?Ναι!!
najinblue3 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εγώ λέω να πας στο 2 κατευθείαν , σε 1 μήνα και κάτι βγαίνει και το 1ο δεν έχει πολύ κόσμο πλέον 2
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Απο που μπορει να μου πεσει το zen meteor sniper στο xbox one? https://www.youtube.com/watch?v=WPP7g-X84Wo
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σε λαθος θεμα ρωτας http://www.insomnia.gr/topic/640836-destiny-2-pc/page-24
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Επειδη πλεον η bungie καταργησε να μπορουμε να δουμε τι εχουμε κανει και να ανταλλασουμε τα οπλα απο το site της υπαρχει καποιο αλλο site που να μπορουμε να το κανουμε?
najinblue3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Επειδη πλεον η bungie καταργησε να μπορουμε να δουμε τι εχουμε κανει και να ανταλλασουμε τα οπλα απο το site της υπαρχει καποιο αλλο site που να μπορουμε να το κανουμε? destiny app στο app store (google play υπαρχει σιγουρα, ios δεν ειμαι σιγουρος)
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Και σε αυτο δεν μπορεις να αλλαξεις οπλα κ.τ.λ. ουτε να δεις τι εχεις κανει με καθε χαρακτηρα σου στο detiny 1. Αλλα ψαχνω site για υπολογιστη οχι app για κινητο.
otello_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το Destiny Item Manager ψάχνεις. Δεν είναι site, είναι προέκταση στο Chrome.
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Site ψαχνω oxi mobile app. Παλιοτερα αν εμπαινες στο επισημο site της bungie μπορουσες να μεταφερεις οπλα και να δεις τι ακριβως εχεις κανει καθε ευδομαδα στο destiny1. Τωρα αυτο δεν υπαρχει.
otello_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Site ψαχνω oxi mobile app. Παλιοτερα αν εμπαινες στο επισημο site της bungie μπορουσες να μεταφερεις οπλα και να δεις τι ακριβως εχεις κανει καθε ευδομαδα στο destiny1. Τωρα αυτο δεν υπαρχει. Δεν είναι mobile app είναι προέκταση στο Chrome και θα κάνει αυτό που θες καλύτερα από οτιδήποτε άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα