Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δοκιμασα χτες το demo του Destiny και μου αρεσε σαν παιχνιδι. Βλεπω στο Skroutz οτι υπαρχει η εκδοση Collection (~40€) που εχει τα παντα ολα μεσα και η εκδοση The Taken King Legendary Edition (~20€) απο την οποια λειπει το Rise of Iron. Αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για την Collection?

Δημοσ.

Δοκιμασα χτες το demo του Destiny και μου αρεσε σαν παιχνιδι. Βλεπω στο Skroutz οτι υπαρχει η εκδοση Collection (~40€) που εχει τα παντα ολα μεσα και η εκδοση The Taken King Legendary Edition (~20€) απο την οποια λειπει το Rise of Iron. Αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για την Collection?

Ναι!!
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδη πλεον η bungie καταργησε να μπορουμε να δουμε τι εχουμε κανει και να ανταλλασουμε τα οπλα απο το site της υπαρχει καποιο αλλο site που να μπορουμε να το κανουμε?

Δημοσ.

Επειδη πλεον η bungie καταργησε να μπορουμε να δουμε τι εχουμε κανει και να ανταλλασουμε τα οπλα απο το site της υπαρχει καποιο αλλο site που να μπορουμε να το κανουμε?

destiny app στο app store (google play υπαρχει σιγουρα, ios δεν ειμαι σιγουρος)

Δημοσ.

Και σε αυτο δεν μπορεις να αλλαξεις οπλα κ.τ.λ. ουτε να δεις τι εχεις κανει με καθε χαρακτηρα σου στο detiny 1.

Αλλα ψαχνω site για υπολογιστη οχι app για κινητο.

Δημοσ.

Site ψαχνω oxi mobile app.

Παλιοτερα αν εμπαινες στο επισημο site της bungie μπορουσες να μεταφερεις οπλα και να δεις τι ακριβως εχεις κανει καθε ευδομαδα στο destiny1.

Τωρα αυτο δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Site ψαχνω oxi mobile app.

Παλιοτερα αν εμπαινες στο επισημο site της bungie μπορουσες να μεταφερεις οπλα και να δεις τι ακριβως εχεις κανει καθε ευδομαδα στο destiny1.

Τωρα αυτο δεν υπαρχει.

Δεν είναι mobile app είναι προέκταση στο Chrome και θα κάνει αυτό που θες καλύτερα από οτιδήποτε άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...