isim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδες εχω απογοητευτει, κανεις δεν θελει να βοηθησει το νεοπα με light 331 στο destinylfg. Πολυ ξενερωμα ετσι μου ερχεται να το παρατησω το ριμαδι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον θα εννοείται Rise of Iron γιατί το Iron Banner είναι event Όχι τίποτα άλλο μην μπερδεύονται και οι νέοι στο παιχνίδι που μας διαβάζουν. fernandes είσαι έτοιμος για raid, κι εγώ γύρω στο 368 ήμουν την πρώτη φορά. Τώρα με το 371 θα κάνεις και σωστό damage. Το μόνο δύσκολο σε εισαγωγικά σημείο είναι ο τελευταίος αρχηγός αλλά και αυτός μετά από μερικές προσπάθειες γίνεται παιχνιδάκι. Καμία σχέση με τον Oryx και γενικώς το προηγούμενο raid που ηταν πολύ δυσκολότερο. Σε κάποιες φάσεις θα νομίζεις ότι κάνεις strike. Όσον αφορά τα άλματα, πλέον η δυσκολία τους ήταν αστεία. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να έρθει η άλλη Τρίτη για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και στο heroic. Εγώ τον Τιτάνα μου πάντως τον έχω έτοιμο ε ναι, τα quest του Iron Banner εννοω Τώρα αναφορικά με το raid, είδα ένα walkthrough που πόσταρε το clan για τα βασικά (αν και δεν ήθελα spoiler αλλά προτιμώ να έχω μια επιδερμική επαφή για να μην κουράζω το party) φάνηκε πολύ άνετο σε σχέση me Oryx raid, θα έλεγα περισσότερο linear απο ότι περίμενα. Ωραίο το RoI πάντως, 27 το πήρα, το έκαψα. Το gjallarhorn strike συγκεκριμένα ήταν απλά φοβερό. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω σε αυτό το παιχνίδι είναι να ανεβάσω άλλο class, έχω μείνει με τον αρχικό μου warlock, έχει πολύ grind για να ασχοληθώ με πάνω απο έναν χαρακτήρα (αν και με το roi έχει ενα boost για 40 αλλά δεν σου δίνει maxed out subclass). Ρε παιδες εχω απογοητευτει, κανεις δεν θελει να βοηθησει το νεοπα με light 331 στο destinylfg. Πολυ ξενερωμα ετσι μου ερχεται να το παρατησω το ριμαδι κρίμα είσαι στο One ρε γμτ, διαφορετικά θα σε πήγαινα να μαζέψεις light. ψάξε για καμια clan, υπάρχουν αρκετές active, χρησιμοποιούν Band ή Discord ή κάτι αντίστοιχο, αν δεν είχα βρει εγώ κάτι τύπους θα το είχα παρατήσει καιρό τώρα, κακά τα ψέματα, solo only goes so far.
Daemonos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον θα εννοείται Rise of Iron γιατί το Iron Banner είναι event Όχι τίποτα άλλο μην μπερδεύονται και οι νέοι στο παιχνίδι που μας διαβάζουν. fernandes είσαι έτοιμος για raid, κι εγώ γύρω στο 368 ήμουν την πρώτη φορά. Τώρα με το 371 θα κάνεις και σωστό damage. Το μόνο δύσκολο σε εισαγωγικά σημείο είναι ο τελευταίος αρχηγός αλλά και αυτός μετά από μερικές προσπάθειες γίνεται παιχνιδάκι. Καμία σχέση με τον Oryx και γενικώς το προηγούμενο raid που ηταν πολύ δυσκολότερο. Σε κάποιες φάσεις θα νομίζεις ότι κάνεις strike. Όσον αφορά τα άλματα, πλέον η δυσκολία τους ήταν αστεία. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να έρθει η άλλη Τρίτη για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και στο heroic. Εγώ τον Τιτάνα μου πάντως τον έχω έτοιμο Ναι ήθελα να πω "μπαίνεις Iron Banner" Δοκίμασα trials of Osiris αλλά δεν... απλά δεν. 2
HarryGrey Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εννοείτε τα bounties από το Iron Banner, τώρα συνεννοηθήκαμε Osiris όπως συνηθίζω να λέω, αν δεν μάθεις hunters και hand cannons μην μπεις τζάμπα στον κόπο εκτός αν έχεις την τύχη με το μέρος σου κι αυτό για να συμπληρώσεις τα bounties για το εισιτήριο ούτε λόγος. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι huntes ακόμα και μετά το τελευταίο νερφάρισμα που φάγανε είναι ακόμα op στο συγκεκριμένο mode ενώ στα υπόλοιπα δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά. Προσωπική προτίμηση ένας τιτάνας με shoulder charge και με ένα καλό shotgun στο χέρι, κουμπωμένο και κανένα twilight garrison επάνω για να κάνεις evade αλά Hunter, ή με καμία πανοπλία ή artifact με extra mele charge τον κάνουν πραγματικά ασταμάτητο στα περισσότερα modes του pvp, ειδικά στα κλειστά σημεία της πίστας. isim μέχρι 365 μπορείς να φτάσεις εύκολα. Αν τελείωσες με τα story missions ξεκίνα να κάνεις vanguard και rise of iron bounties. Μέχρι να φτάσεις λίγο πριν το 350 να ξεκινήσεις τα καινούρια strikes. Από τα strikes θα παίρνεις weapons/amor μέχρι 365 αλλά μπορείς και περισσότερο με τα skeleton keys όταν ανοίγεις τα special chests. Το loot στα special chests λειτουργούν σαν τα exotic items και σου δίνουν παραπάνω light από αυτό που έχεις. Επίσης, μπορείς να κάνεις και prison of elders lvl 41 καθώς θα σου δώσει αντικείμενα μέχρι 365. Μην ξεχνάς να βάζεις πάντα three of coins σε bosses αλλά και στο pvp, και να φοράς πάντα τα πράγματα με το μεγαλύτερο light πριν ανοίγεις τα engrams. Αν κολλήσεις πουθενά εδώ είμαι, κουμπώνω πάνω σου και το κατεβάζουμε εύκολα. solo only goes so far. Εμένα μου λες, που ήθελα να βγάλω το flawless raider achievement που έπρεπε να βγάλεις ένα raid χωρίς κανένα από τα άτομα της ομάδας σου να πεθάνει και δεν ήθελε να κάνει κανείς το raid του Crota. Τελικά το σόλαρα μόνος μου χωρίς death με τιτάνα, χωρίς exotic sword και χωρίς tracking στο rocket launcher. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία 1
isim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εννοείτε τα bounties από το Iron Banner, τώρα συνεννοηθήκαμε Osiris όπως συνηθίζω να λέω, αν δεν μάθεις hunters και hand cannons μην μπεις τζάμπα στον κόπο εκτός αν έχεις την τύχη με το μέρος σου κι αυτό για να συμπληρώσεις τα bounties για το εισιτήριο ούτε λόγος. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι huntes ακόμα και μετά το τελευταίο νερφάρισμα που φάγανε είναι ακόμα op στο συγκεκριμένο mode ενώ στα υπόλοιπα δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά. Προσωπική προτίμηση ένας τιτάνας με shoulder charge και με ένα καλό shotgun στο χέρι, κουμπωμένο και κανένα twilight garrison επάνω για να κάνεις evade αλά Hunter, ή με καμία πανοπλία ή artifact με extra mele charge τον κάνουν πραγματικά ασταμάτητο στα περισσότερα modes του pvp, ειδικά στα κλειστά σημεία της πίστας. isim μέχρι 365 μπορείς να φτάσεις εύκολα. Αν τελείωσες με τα story missions ξεκίνα να κάνεις vanguard και rise of iron bounties. Μέχρι να φτάσεις λίγο πριν το 350 να ξεκινήσεις τα καινούρια strikes. Από τα strikes θα παίρνεις weapons/amor μέχρι 365 αλλά μπορείς και περισσότερο με τα skeleton keys όταν ανοίγεις τα special chests. Το loot στα special chests λειτουργούν σαν τα exotic items και σου δίνουν παραπάνω light από αυτό που έχεις. Επίσης, μπορείς να κάνεις και prison of elders lvl 41 καθώς θα σου δώσει αντικείμενα μέχρι 365. Μην ξεχνάς να βάζεις πάντα three of coins σε bosses αλλά και στο pvp, και να φοράς πάντα τα πράγματα με το μεγαλύτερο light πριν ανοίγεις τα engrams. Αν κολλήσεις πουθενά εδώ είμαι, κουμπώνω πάνω σου και το κατεβάζουμε εύκολα. Εμένα μου λες, που ήθελα να βγάλω το flawless raider achievement που έπρεπε να βγάλεις ένα raid χωρίς κανένα από τα άτομα της ομάδας σου να πεθάνει και δεν ήθελε να κάνει κανείς το raid του Crota. Τελικά το σόλαρα μόνος μου χωρίς death με τιτάνα, χωρίς exotic sword και χωρίς tracking στο rocket launcher. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία Ευχαριστω για τα tips Θα ακουλουθηθουν ευλαβικα
mitsos326 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 isim πρεπει να βρεις παρεα το συγκεκριμένο παιχνιδι οπως ανεφερθηκε και παραπάνω δεν παιζεται solo
HarryGrey Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο Win είμαι ρε λολ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2016 από HarryGrey
hexenlord Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Aντε ρε *** και έψαχνα άτομο να βάλουμε στο ρειντ. Σταδιαλα, με σύγχυσες!
HarryGrey Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Aντε ρε *** και έψαχνα άτομο να βάλουμε στο ρειντ. Σταδιαλα, με σύγχυσες! Εγώ πάντως το έβγαλα και αυτή την εβδομάδα
HarryGrey Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Για όσους είναι σε αναμμένα κάρβουνα το patch 2.4.1 θα κυκλοφορήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και το heroic mode του wrath of the machine raid στις 00:00. Εν τω μεταξύ στο lfg ψάχνουν από τώρα άτομα 1
AntiCambeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Οταν αγόρασα το Destiny Taken king σε digital μου έδωσε 1 item που ανέβαζε τον παίχτη στα 25 level.Νομίζω το δίνει ο Postmaster.Το χρησιμοποίησα στον Hunter.Οταν πήρα το Rise Of Iron έδωσε και άλλο item αλλά δεν μου το εμφανίζει με Hunter.Εχω και 1 Titan παίχτη unranked.Δεν μπορώ όμως να δω αν το δίνει και σε αυτόν γιατί δεν με αφήνει να πάω στο Tower όπου το είχα πάρει με τον Hunter,πρέπει να παίξω το Story μέχρι κάποιο σημείο.Ετσι είναι στο παιχνίδι,κάθε καινούριος παίχτης πρέπει να παίξει το Story;
HarryGrey Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τέλος και το heroic mode του wrath of the machine raid Για την ιστορία ήμουν με light 385. Είναι κανείς άλλος που το έβγαλε από δω; Ωστόσο τα πράγματα φαίνονται να περιπλέκονται σε όσους θέλουν να το πάνε 100% το παιχνίδι, καθώς φαίνεται να υπάρχει glitch με το trophy/achievement "Student of History" όπου πρέπει να κάνεις activate όλα τα iron lord artifacts. Η Bungie γνωρίζει αλλά δεν βρέθηκε ακόμα λύση. Προσωπικά δοκίμασα και όλες τις λύσεις που δίνει αλλά τίποτα. Θα δοκιμάσω κι εγώ κάποια πράγματα και αν βρω άκρη θα ενημερώσω. Αυτό βέβαια που με ανησυχεί είναι ότι το παρακάτω tweet είναι από 7/10/2016. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2016 από HarryGrey 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Οταν αγόρασα το Destiny Taken king σε digital μου έδωσε 1 item που ανέβαζε τον παίχτη στα 25 level.Νομίζω το δίνει ο Postmaster.Το χρησιμοποίησα στον Hunter.Οταν πήρα το Rise Of Iron έδωσε και άλλο item αλλά δεν μου το εμφανίζει με Hunter.Εχω και 1 Titan παίχτη unranked.Δεν μπορώ όμως να δω αν το δίνει και σε αυτόν γιατί δεν με αφήνει να πάω στο Tower όπου το είχα πάρει με τον Hunter,πρέπει να παίξω το Story μέχρι κάποιο σημείο.Ετσι είναι στο παιχνίδι,κάθε καινούριος παίχτης πρέπει να παίξει το Story; ελα η άμεση απάντηση. Με καθυστέρηση μόνο 6 μέρες. Ναι για κάθε νέο παίχτη πρέπει να παίξεις το intro για να πας στο tower. Νομίζω οτι απο DIM (Destiny item manager - browser plugin) μπορείς να το περάσεις απο το vault στον παίχτη που θες κατευθείαν, αλλά όπως και να έχει, στο tower θα πας.
Daemonos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδες εχω απογοητευτει, κανεις δεν θελει να βοηθησει το νεοπα με light 331 στο destinylfg. Πολυ ξενερωμα ετσι μου ερχεται να το παρατησω το ριμαδι ps4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα