Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύετε Ότι το "Destiny 2" Που λέγεται Ότι θα βγει το 2017 θα Είναι εντελώς καινούργιο παιχνίδι Η απλά Ένα Μεγάλο "expansion" Του πρώτου?

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ακόμα ειναι φήμες κτλ, αλλά αν βασιστείς στις "πηγές" του κάθε τύπου, λένε πως πάνε για νέο πράμα. συγκεκριμένα έκαναν έναν παραλληρισμό, θα είναι ότι το Diablo 2 για το diablo. Ταιριάζουν και τα D :P

Τέλος 17 λέει ο μύθος, βάλε μέσα 18 για να είσαι οκ. 

Επίσης,

Τελείωσε επιτέλους το download, άντε να μπω, έχω και καιρό, να αρχίσω και γω το dlc. Να αρχίσω να μιλάω και τα τουρκαγγλικά μου, να μην με καταλαβαίνουν στο chat και να αισθάνομαι άσχημα.

Δημοσ.

Το reset της Tρίτης 18 του μήνα θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, καθώς φέρνει μαζί του και την πιο δύσκολη εκδοχή (heroic difficulty) του καινούριου raid  :D

Destiny: Rise of Iron's new raid gets harder on Oct. 18

http://www.polygon.com/2016/10/6/13194246/destiny-rise-of-iron-wrath-of-the-machine-heroic-mode-hard-difficulty

Δημοσ.

Εχει πολυ χαβαλε στο Crucible sto iron banner supremacy. Παιζει κανεις; Εχω παρει 2 πολυ ωραια οπλακια :devil:

Εχω λιωσει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

One φίλε

User name, Να γινει κανα τζερτζελο :-)

Επισης το οπλο που βλεπω ειναι το Sleeper simulant exotic;

Επεξ/σία από isim
Δημοσ.

mitsmarg σε PS4. Αν και το έχω παρατήσει, όποιος ψήνετε ας με βάλει να παίξουμε μαζί.

Θα Γίνει, έχεις Iron Banner?

• Like 1
Δημοσ.

User name, Να γινει κανα τζερτζελο :-)

Επισης το οπλο που βλεπω ειναι το Sleeper simulant exotic;

Όχι φίλε, είναι το Outbreak Prime το καινούριο exotic που παίρνεις όταν λύσεις τον γρίφο με τις 5 οθόνες του Wrath of the Machine raid. Αν και κάνω διάλειμμα αυτό τον καιρό μέχρι να βγει το καινούριο raid σε heroic, έχω φτάσει light 385, πήρα ότι ήθελα κτλ, όποτε θες όμως στείλε μου να το κανονίσουμε. Για Destiny είμαι πάντα μέσα. Αλήθεια τι light είσαι;

Τσέκαρε ;)

outbreak-prime-exotic-pulse-rifle-destin

Δημοσ.

Εγω εκανα τα quest στο IB και το αφησα λιγο, 371 light κ δεν εχω κανει το raid ακομα. Παντως ολο ελληνες πετυχαινω σε tower etc, αυτον τον makedona συγκεκριμένα θα το καλεσω γενέθλια στο τελος, καθε φορα εκει στα κοντα τον βλεπω.

Δημοσ.

Θα Γίνει, έχεις Iron Banner?

Οχι ακομα

Εγω εκανα τα quest στο IB και το αφησα λιγο, 371 light κ δεν εχω κανει το raid ακομα. Παντως ολο ελληνες πετυχαινω σε tower etc, αυτον τον makedona συγκεκριμένα θα το καλεσω γενέθλια στο τελος, καθε φορα εκει στα κοντα τον βλεπω.

Μάλλον θα εννοείται Rise of Iron γιατί το Iron Banner είναι event :P Όχι τίποτα άλλο μην μπερδεύονται και οι νέοι στο παιχνίδι που μας διαβάζουν.

fernandes είσαι έτοιμος για raid, κι εγώ γύρω στο 368 ήμουν την πρώτη φορά. Τώρα με το 371 θα κάνεις και σωστό damage. Το μόνο δύσκολο σε εισαγωγικά σημείο είναι ο τελευταίος αρχηγός αλλά και αυτός μετά από μερικές προσπάθειες γίνεται παιχνιδάκι. Καμία σχέση με τον Oryx και γενικώς το προηγούμενο raid που ηταν πολύ δυσκολότερο. Σε κάποιες φάσεις θα νομίζεις ότι κάνεις strike. Όσον αφορά τα άλματα, πλέον η δυσκολία τους ήταν αστεία. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να έρθει η άλλη Τρίτη για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και στο heroic. Εγώ τον Τιτάνα μου πάντως τον έχω έτοιμο  :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...