Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει single player campaign, αλλα εχει καποιες αποστολες που ειναι απαραιτητη η βοηθεια και απο αλλους guardians για να βγει η αποστολη. Επισης δεν μπορεις να παιξεις εκτος xbox live  θελει να εισαι συνεχεια online.

• Like 1
  • Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει ξεκινησει κανεις το rise of iron; Εχω κολλησει σε light level 275 και ειναι παλουκι οι καινουριες αποστολες

Δημοσ.

Το βάζω στην επιλογή Public και όταν πατάω σε κάποιον join μου γράφει ότι το έχω στην επιλογή Friends Only,ότι και να επιλέξω αυτό βγάζει.Βάζω να παίξω 1 Strike και δεν κάνει search,με βάζει μόνο μου.Νομίζω πως πριν το τελευταίο update δεν το έκανε.Το κάνει και σε εσάς;

Δημοσ.

Το βάζω στην επιλογή Public και όταν πατάω σε κάποιον join μου γράφει ότι το έχω στην επιλογή Friends Only,ότι και να επιλέξω αυτό βγάζει.Βάζω να παίξω 1 Strike και δεν κάνει search,με βάζει μόνο μου.Νομίζω πως πριν το τελευταίο update δεν το έκανε.Το κάνει και σε εσάς;

για να κανεις join καποιον αν δεν ειναι στην friend list σου πρεπει να το εχει αυτος public οχι εσυ...απλα μπορουν εσενα να σε κανουν join οποτε θελουν...για τα strike μηπως πας απο το director ..νομιζω εκει πρεπει να εχεις ηδη fireteam ...δεν θυμαμαι να εκαναν Matchmaking (εχω καιρο να μπω η αληθεια ειναι)

Δημοσ.

Προσπαθώ να πάρω το expansion εδώ και ώρα απο το store, αλλά το έχει πιάσει πάλι και δεν αγαπάει τις κάρτες μου. Πόσο ρημάδι εινια το Ps store, πάλι καλα που λένε πως το Destiny 2 πάει και για PC. 

Δημοσ.

Προσπαθώ να πάρω το expansion εδώ και ώρα απο το store, αλλά το έχει πιάσει πάλι και δεν αγαπάει τις κάρτες μου. Πόσο ρημάδι εινια το Ps store, πάλι καλα που λένε πως το Destiny 2 πάει και για PC. 

Κάτι λάθος κάνεις.... εξάλλου λόγω capital controls νομίζω δεν μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές μέσω κάρτας, πρέπει  να έχεις balance στο paypal

Δημοσ.

Κάτι λάθος κάνεις.... εξάλλου λόγω capital controls νομίζω δεν μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές μέσω κάρτας, πρέπει να έχεις balance στο paypal

Εγω μια χαρα κανω συναλλαγες με πιστωτικη καρτα δεν ισχυει αυτο που γραφεις
Δημοσ.

Εγω μια χαρα κανω συναλλαγες με πιστωτικη καρτα δεν ισχυει αυτο που γραφεις

Με χρεωστική - Ταμιευτηρίου τι γίνεται? έχεις δοκιμάσει? Δεν έχουν όλοι πιστωτική.

Δημοσ.

Ναι, και εχω ξανακάνει αγορά απο store  κατευθείαν με χρεωστική (debit) αλλά και με paypal. Απλά, κάθε τόσο, το Ps store αποφασίζει πως απλά δεν γουστάρει ρε παιδί μου και βγάζει 1 ή και τα 2 μηνύματα έτσι για ποικιλία. (αυτό για αδυναμία να προβάλει το καλάθι και αυτό για την πιθανότητα να μην έγινε η αγορά σου, τσέκαρε το transaction history). Δεν πειράζει, θα βάλω prepaid απο κανα public και οκ.

Δημοσ.

collection upgrade λες ε. Δεν δίνει τπτ παραπάνω αν έχει τα υπόλοιπα, εκτός απο ένα boost, να έδινε κανα cosmetic να το συζητούσα. Αλλά για new players όντως είναι φοβερό.

Δημοσ.

collection upgrade λες ε. Δεν δίνει τπτ παραπάνω αν έχει τα υπόλοιπα, εκτός απο ένα boost, να έδινε κανα cosmetic να το συζητούσα. Αλλά για new players όντως είναι φοβερό.

Αντί να πάρεις το Rise of Iron που κάνει 30, δίνεις 10 παραπάνω και τα έχεις όλα - Εμένα με βόλεψε γιατί ενω είχα το δισκάκι, το ήθελα digital, οπότε ήταν ενα καλό deal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...