Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα.

Το πηρα σημερα τελικα το παιχνιδακι,απλη εκδοση, και ειδα οτι εχει κρατησει την προοδο απο την beta,αρα ειμαι 8 lvl,warlock

Οποιος εχει ορεξουλα ας πει τι πρεπει να κανω τωρα στην αρχη ή γενικες συμβουλες για χτισιμο ενος καλου χαραξτηρα οχι τουμπανου αφου εχω την απλη για ps3.

Ελπιζω να με κρατησει για κανα 2 ωρες/μερα τωρα που ερχεται κ καλοκαιρακι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Legendary edition δεν λέγεται; εγώ αυτή πήρα. Πάντως, πολύ καλό presentation το άτιμο, παιχνίδαρος. Γνώμη μου, αν θες ένα fps με progression, περίμενε το overwatch. δεν έχουν σχέση τα παιχνίδια αλλά money better spent.

* Harry, υπάρχει περίπτωση να με βάλεις στα κόλπα για κανένα raid? αν και είμαι με ένα group μπόλικοι, αλλα οι ώρες δεν βολεύουν.

Αν και καθυστερημένα γιατί τώρα είδα το μήνυμα σου, αν παίζεις σε xbox one στείλε μου το gamertag σου να σε κάνω add για raids ή οτιδήποτε άλλο θες. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν πρόσεξα, είμαι σε PS4, :( αλλά δεν πειράζει, εχω βρει ενα group όλα μέσα και την βόλεψα. sleeper, Black spindle, never enough time (ακομα δεν εχω παει VOG) έχω δει πράγματα :)

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα.

Το πηρα σημερα τελικα το παιχνιδακι,απλη εκδοση, και ειδα οτι εχει κρατησει την προοδο απο την beta,αρα ειμαι 8 lvl,warlock

Οποιος εχει ορεξουλα ας πει τι πρεπει να κανω τωρα στην αρχη ή γενικες συμβουλες για χτισιμο ενος καλου χαραξτηρα οχι τουμπανου αφου εχω την απλη για ps3.

Ελπιζω να με κρατησει για κανα 2 ωρες/μερα τωρα που ερχεται κ καλοκαιρακι.

http://www.astrongameclub.gr/Destiny_The_Taken_King_Legendary_Edition_PS4_NEW?search=destiny

από δω το πήρα,όλο το πακέτο..

Το μαγαζί είναι πολύ μπροστά!!

σε μια μέρα ήρθε μυτιλήνη...και τις 2 φορές που πήρα παιχνίδι από κει!

Αν δεν πρόσεξα, είμαι σε PS4, :( αλλά δεν πειράζει, εχω βρει ενα group όλα μέσα και την βόλεψα. sleeper, Black spindle, never enough time (ακομα δεν εχω παει VOG) έχω δει πράγματα :)

να παίζουμε και μαζί ρε μωρά!!

και γω νέος είμαι,με την lengedary έγινα λβλ 25

κάντε ένα add:

snprxtrm

• Like 1
Δημοσ.

mitsmarg εγώ. Κάντε με και εμένα add. Και εγώ κάπου επίπεδο 25 ήμουνα πριν το παρατήσω. Ψάχνω καλή παρέα για να το ξαναξεκινήσω...

Δημοσ.

mitsmarg εγώ. Κάντε με και εμένα add. Και εγώ κάπου επίπεδο 25 ήμουνα πριν το παρατήσω. Ψάχνω καλή παρέα για να το ξαναξεκινήσω...

οk,done!

http://destiny.wikia.com/wiki/Category:Quests

διαβάζω εδώ λίγο,και χω δει και κάνα βίντεο για να μάθω περί του παιχνιδιού.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

έλα βρε αγορίνα και γω ήρθα για να ποστάρω hype :P με πρόλαβες.  Θα το παίξω παλιός και θα πω "πω ρε μάγκα το GJALLARHORN" γιατί είναι μόδα και το λένε όλοι, η αλήθεια είναι οτι είναι year 1 όπλο που έγινε outdated με τα expansion - δεν βγήκε year 2 .

Άντε, Hypeαρηστήτε και οι 3-4 που είμαστε εδώ :)

snprxtrm δεν σε είχα δει, θα σε κάνω add μετά την δουλειά κτλ, βραδάκι. τον Mitsmag τον έκανα αλλα δεν με αγάπησε. 

απορίας άξιον είναι πως ανεβάζουν απο ένα class όλοι, εγώ ανέβασα κανονικά τον Warlock για main, είμαι 334 light level και έχω γκανιάξει. Έβαλα έναν titan τις προάλλες γιατί τελείωσα τα weekly etc και με το automatic lvl 25 και πάλι βαριέμαι τραγικά να lvlάρω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Destiny Rise of Iron DLC Achievement List

• Mountain Climber - Complete the "King of the Mountain" mission. (20)
  • The Young Wolf - Complete the "Rise of Iron" quest. (40)
  • Student of History - Activate all Iron Lord Artifacts. (40)
  • Supremacy - Complete the "Glory and the Taking of It" quest. (20)
  • Eye for an Eye - Complete the "Kovik's Sin" quest. (20)
  • Forging Ahead - Complete an encounter in the Archon's Forge. (20)
  • Spliced - Complete the "Wrath of the Machine" raid. (20)
  • Splicer God - Complete the "Wrath of the Machine" raid on heroic difficulty. (50)   
  • 1 Secret Achievement

http://www.trueachievements.com/n25151/destiny-rise-of-iron-dlc-achievement-list.htm

Δημοσ.

μιας και θα κυκλοφορησει προσεχως η συλλογη, επαιξα λιγο το demo του destiny (την αρχικη εκδοση) και μου θυμισε λιγο το gears of war/halo σε πιο απλοικη εκδοση, still fun though

αυτο που δε καταλαβα απο το demo, εχει κανονικο single player campaign? πρεπει να αγοραζεις συνεχεια για να προχωρησεις, η τερματιζεται και ετσι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...