Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μλκια να ξοδευεις τοσσο χρονο να μαζευεις loot για να ντυνεις το χαρακτηρα σου και να μην μπορεις να το βλεπεις συνεχεια...δωστε ρε επιλογη για 3rd person view στο κοσμο...

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σκεφτηκα και εγω αυτο, αλλα θα ηθελε αλλο τοσο σχεδιασμο για 3rd person shooting. Θα βλεπεις τον εαυτο σου στις πολεις και απο οτι ειδα σε καποια αλλα gameplay πλαμα, οταν κανεις κανεις καποιες Supers.

Επισης, αναλογα τι θελει και ο κοσμος(μιας και θα ειναι always online) λογικα θα βγουν patch και μετα απο λιγο καιρο το αρχικο παιχνιδι δε θα θυμιζει καθολου το release. Oπως ακριβως συμβαινει και με τα ΜΜΟRPG

Δημοσ.

Αυτο με τα ρουχα θα το ζητησουν πολλοι. Δεν εχει νοημα να κανεις Equip legendary αντικειμενα και να μην μπορεις να τα δεις!! Καποια πατεντα πιστευω οτι θα βρουν!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τη beta την εχω φερμαρει και στις δυο κονσολες.

θα δω εαν οι τεχνικες διαφορες θα ειναι τοσο σημαντικες προκειμενου να μην το παρω στο xbone (που προτιμαω για διαφορους λογους) αλλα στο ps4.

Δημοσ.

όταν έχεις καεί στο χυλό (PS3 online και games που δεν καταφέραμε να παίξουμε ποτέ λόγω προβλημάτων) φυσάς και το γιαούρτι...ναι οκ στο PS4 τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά ποιος ο λόγος να πας εκεί όταν έισαι μαθημένος στα σίγουρα?...στο XBL θα βρεις περισσότερο κόσμο και ποιο skilled community απ'ότι στο PSN που οι πιο πολλοί εύχονται το παιχνίδι να μην είχε multi καθόλου...επίσης κρίνοντας από την παρέα μου και μόνο, εκείνοι που ασχολούνται με multi και competitive gaming θα το πάρουν ΧΒΟΧ, ενώ oi PS4 users αρκούνται σε offline εμπειρίες και δεν τους ενδιαφέρει κιόλας...βάλε και την "ποιότητα" του chat που στο XBOX ONE είναι καλύτερο από του PS4, ε δεν θέλει και άλλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...