Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάποιος παίζει ας με κάνει add.

Psn: Korkodilos_

Warlock παίζω, lvl 18, ψάχνω περισσότερο για παρέα να κάνουμε story, strikes και pvp

• Like 1
  • Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κάποιος παίζει ας με κάνει add.

Psn: Korkodilos_

Warlock παίζω, lvl 18, ψάχνω περισσότερο για παρέα να κάνουμε story, strikes και pvp

level 25 είμαι εγώ. θα σε κάνω add όταν πάω σπίτι  id: mitsmarg

Δημοσ.

Το ξαναεπιασα το παιχνίδι και είμαι επίπεδο 32.

Παρόλο που το έχω εδώ και χρόνο, ακόμη δεν έχω καταλάβει πως κάνεις fireteam. Πχ, πήγα να παίξω το raid vault of glass, Και ήμουν μόνος. Όχι όπως στα strike που σε βάζει αυτόματα με δύο άλλους παίχτες. Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Μπορείς είτε να κάνεις ανοιχτό team και να μπει οποίος θέλει η να κάνεις invite κάποιο friend. . Αν θες κάνε add friend να μπούμε κανένα βραδακι.

Δημοσ.

Το ξαναεπιασα το παιχνίδι και είμαι επίπεδο 32.

Παρόλο που το έχω εδώ και χρόνο, ακόμη δεν έχω καταλάβει πως κάνεις fireteam. Πχ, πήγα να παίξω το raid vault of glass, Και ήμουν μόνος. Όχι όπως στα strike που σε βάζει αυτόματα με δύο άλλους παίχτες. Τι πρέπει να κάνω;

Βάλε κ μένα να πάμε για κανά raid. user: snakemjk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, έφτασα επίπεδο 34. Ποιος είναι να οργανώσουμε ένα raid, κάποια στιγμή αυτή την βδομάδα;

Προσωπικά, αυτό το σκ δε θα μπορέσω αλλά κάποια καθημερινή θα με βόλευε. Καλό θα ήταν να είναι κάποιος που έχει εμπειρία ώστε να βγει το raid μέσα σε ένα απόγευμα.

Υ.Γ.

Ίσως θα ήταν καλό να ξεκινήσουμε με ένα strike.

Επεξ/σία από marios_geo
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα...

Να ρωτησω κατι ρε παιδια γτ εχω μπερδευτει.

Μιλησα με εναν φιλο για να παρω το Destiny (vanguard εκδοση-νομιζω),μεταχειρ,για ps3...Προφανως ο κωδικος που εχει μεσα εχει ληξει...

Επηρεαζει κατι την λειτουργια του?Δλδ θα πρεπει να παρω καποιο κωδικο για να το παιξω?

ευχαρριστω.

Δημοσ.

Καλημέρα,

δεν έχει σημασία αν έληξε ο κωδικός ή όχι γιατί ότι σου έδινε είναι πλέον ξεπερασμένο. Αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με το Destiny πήγαινε κατευθείαν για legendary edition που περιέχει το Taken King, διαφορετικά δεν θα είσαι καθόλου ανταγωνίσιμος. Πέρα από αυτό στην απλή την έκδοση το παιχνίδι μοιάζει ανολοκλήρωτο και με πολύ περιορισμένο content. Αν θες απλά να περάσεις την ώρα σου πήγαινε για την απλή αλλά έχε υπόψιν σου όλα τα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

ναι απλα για την συλλογη το θελω.Δεν μου αρεσε ποτε παρα το over-hype που πηρε.

Απλα αφου το παρω να το παιξω κ λιγο.

Ευχαριστω φιλε.

Δημοσ.

ναι απλα για την συλλογη το θελω.Δεν μου αρεσε ποτε παρα το over-hype που πηρε.

Απλα αφου το παρω να το παιξω κ λιγο.

Ευχαριστω φιλε.

Mετά από εκατοντάδες ώρες gameplay(μην σου φαίνονται πολλές έχω φίλους που έχουν χιλιάδες :P) , θα σου πρότεινα αν είναι να πάρεις την απλή και να ασχοληθείς λίγο όπως λες να μην το πάρεις. Το Destiny είναι κατά κάποιο τρόπο mmo, πρέπει να έχεις πρόσβαση σε όλο το content και πρέπει να ασχοληθείς για καιρό μαζί του. Θέλει υπομονή όπως πχ το raid στο hard που σε συνδυασμό με τα challenges είναι για γερά νεύρα ειδικά όταν παίζεις με αγνώστους και πρέπει να "κουβαλάς" στη πλάτη σου και μερικούς. Προσωπικά το διασκέδασα και συνεχίζω να το διασκεδάζω όσο λίγα παιχνίδια αυτή τη γενιά.

Αλλά όπως λες αν είναι για την συλλογή σου είναι καθαρά δικό σου θέμα αν θα το πάρεις ή όχι. Αυτά από μένα, ελπίζω να σε κάλυψα :-)

Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα...

Να ρωτησω κατι ρε παιδια γτ εχω μπερδευτει.

Μιλησα με εναν φιλο για να παρω το Destiny (vanguard εκδοση-νομιζω),μεταχειρ,για ps3...Προφανως ο κωδικος που εχει μεσα εχει ληξει...

Επηρεαζει κατι την λειτουργια του?Δλδ θα πρεπει να παρω καποιο κωδικο για να το παιξω?

ευχαρριστω.

Δεν αξιζει η απλη εκδοση,μονο η Taken King που εχει ολα τα DLC που εχουν βγει εως τωρα.Αν ειναι να μην ασχοληθεις πολλες ωρες και δεν εχεις αλλα ατομα για συνεργασια μην το παρεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Legendary edition δεν λέγεται; εγώ αυτή πήρα. Πάντως, πολύ καλό presentation το άτιμο, παιχνίδαρος. Γνώμη μου, αν θες ένα fps με progression, περίμενε το overwatch. δεν έχουν σχέση τα παιχνίδια αλλά money better spent.

* Harry, υπάρχει περίπτωση να με βάλεις στα κόλπα για κανένα raid? αν και είμαι με ένα group μπόλικοι, αλλα οι ώρες δεν βολεύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...