solamnic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ακυρο το προηγούμενο... στα φυλλάδια που είχε μέσα είχε και κωδικό για το taken king (ενεργοποίηση).. Τελικά δηλαδή το Taken King κατέβηκε με τα 17gb update που έγινε και απλά ήθελε κωδικό για ενεργοποίηση. το δισκάκι δεν περιέχει τίποτα επιπλέον... (όπως προανέφερα είναι ίδιο δισκάκι με το απλό destiny)
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να δουμε αν με καποιο απο τους χαρακτηρες μας ποιο clacified fragment δεν εχουμε παρει? Με τον ενα χαρακτηρα μου εχω παρει 47-50 clacified fragment αλλα με τον δευτερο χαρακτηρα εχω παρει μονο 43-50 και χρειαζομαι αλλα 2 για το touch of malice
SnakeMJK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να δουμε αν με καποιο απο τους χαρακτηρες μας ποιο clacified fragment δεν εχουμε παρει? Με τον ενα χαρακτηρα μου εχω παρει 47-50 clacified fragment αλλα με τον δευτερο χαρακτηρα εχω παρει μονο 43-50 και χρειαζομαι αλλα 2 για το touch of malice Έχω την εντύπωση πως fragments χρειάζεται να μαζέψεις με έναν χαρακτήρα σου μόνο, δε χρειάζεται με όλους. Και όχι δεν υπάρχει τρόπος να δεις ανά character γιατί όλα τα site πάνε με το bungie account.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Οχι εδω εχεις αδικο γιατι τα Calcified Fragments ειναι μοναδικα για καθε χαρακτηρα και οχι κοινα και για τους τρεις.
mitsos326 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 fitsman ναι οντως έτσι ειναι αλλα δεν υπάρχει τρόπος να τα δεις ανα χαρακτήρα
gatakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Οποίο καλόπαιδο απο το φόρουμ ξεκίνησε η θα ξεκινήσει το παιχνίδι στο PS4 τωρα πρόσφατα (εντός 1 εβδομαδας) ας μου στείλει ένα μνμ! Θα τον βοηθήσω σε οτι χρειαστεί όπως επίσης θα πάρουμε και οι δυο exclusive πράγματα!
Avatar_GR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Οποίο καλόπαιδο απο το φόρουμ ξεκίνησε η θα ξεκινήσει το παιχνίδι στο PS4 τωρα πρόσφατα (εντός 1 εβδομαδας) ας μου στείλει ένα μνμ! Θα τον βοηθήσω σε οτι χρειαστεί όπως επίσης θα πάρουμε και οι δυο exclusive πράγματα! Εγώ το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες... Θα σου στείλω PM
Avatar_GR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Όποιος παίζει ακόμα destiny ας με κάνει add. PSN id: mitsmarg
mikele13- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 οσο αφορα το Taken King,αν εχουμε το κυριως παιχνιδι,ειναι προτιμοτερο να το κατεβασουμε απο το store στα 40 ευρω, απο το να το παρουμε σε δισκακι στα 55 ευρω,ετσι δεν ειναι?
Alastor192 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ναι,ωστοσο περιεχει μεσα και τα 2 προηγουμενα DLC.Αν δεν εχεις τα 2 προηγουμενα expansions,συμφερει καλυτερα το retail disc. 2
tomdevil7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και. Καλή χρονιά να έχουμε έκανα μια παφατα Έκανα μια πατάτα * σήμερα πήγα στα πυβλικ και δεν είχαν το παιχνίδι στα ράφια και αναγκάστηκα να πάρω κάρτες για να το πάρω σε ηλεκτρονική μορφή Αγόρασα το πάκετο μετά 59.99 t he taken king & digital collector edition upgrade bungie που είχε sto στορε και αφού ακολούθησα την όλη διαδικασία της πληρωμής συνεχίζω ακόμα να έχω την δεμο μορφή του παιχνιδιού ενώ έχει αγοραστεί και φαίνεται στο στορε αυτό το πράγμα... Help me pls εχω φρικάρει 60€ tsampa?? :/ Edit #2 : έσβησα το δεμο και το ξανά κατεβάζω από την αρχή τώρα..
Bubs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και. Καλή χρονιά να έχουμε έκανα μια παφατα Έκανα μια πατάτα * σήμερα πήγα στα πυβλικ και δεν είχαν το παιχνίδι στα ράφια και αναγκάστηκα να πάρω κάρτες για να το πάρω σε ηλεκτρονική μορφή Αγόρασα το πάκετο μετά 59.99 t he taken king & digital collector edition upgrade bungie που είχε sto στορε και αφού ακολούθησα την όλη διαδικασία της πληρωμής συνεχίζω ακόμα να έχω την δεμο μορφή του παιχνιδιού ενώ έχει αγοραστεί και φαίνεται στο στορε αυτό το πράγμα... Help me pls εχω φρικάρει 60€ tsampa?? :/ Edit #2 : έσβησα το δεμο και το ξανά κατεβάζω από την αρχή τώρα.. Δεν χρειαζοταν να το σβησεις γιατι ειχες ηδη κατεβασει το φουλ παιχνιδι με το ντεμο, απλα επρεπε να κανεις ενα restore licences απο τις ρυθμισεις. Ετσι ειχα παθει κ εγω αλλα το λεει στο site της bungie
tomdevil7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειαζοταν να το σβησεις γιατι ειχες ηδη κατεβασει το φουλ παιχνιδι με το ντεμο, απλα επρεπε να κανεις ενα restore licences απο τις ρυθμισεις. Ετσι ειχα παθει κ εγω αλλα το λεει στο site της bungie Δεν εγινε κάτι στην επιλογή πλανήτη (μετά την επιλογή χαρακτήρα) όταν πατάω στην σελήνη(?) για να πάρω αποστολή συνεχίζει να μου ζητάει να αγοράσω κάποιο από τα 2 πακέτα η να βάλω των κωδικό από το cv. Καμία βοήθεια? Για να ξέρω τι να κάνω...
mitsos326 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 γενικα αυτο ειναι συχνο προβλημα(κατι που ειναι αγορασμενο να ειναι κλειδωμενο),πηγαινε στο psstore και ψαξε να δεις αν τα dlc σου τα δειχνει ως purchased,αν ναι τoτε κανε restore licences
tomdevil7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 γενικα αυτο ειναι συχνο προβλημα(κατι που ειναι αγορασμενο να ειναι κλειδωμενο),πηγαινε στο psstore και ψαξε να δεις αν τα dlc σου τα δειχνει ως purchased,αν ναι τoτε κανε restore licencesΌλα μου λένε ινσταλλ εννοώντας ότι έχουν γίνει Πατώντας όμως στην σελήνη για να συνεχίσω της αποστολές μου λέει ότι πρέπει να βάλω των κωδικό η να αγοράσω ένα από τα 2 πακέτα που έχει Ενώ όταν πατάω στο πακέτο που έχω αγοράσει είδη μου γράφει : '' QUERY FAILED could not establish connection playstation store. New silver purchases update when you next sign in. '' Εντομεταξυ έχω κάνει και το restore pou lete αλλά και να σβήσω το δεμο που έιχα από την αρχή έτσι έστω να το ξανά κατεβάσω από την αρχή μήπως έχει κολισει κάτι :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα