Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πάρω το the taken king σε ψηφιακή μορφή, θα χρειάζεται να έχω και το δίσκο για να παίζω;

ναι

Υπάρχει κανείς τρόπος να μην χρειάζομαι δίσκο, εκτός από φυσικά να το ξαναγοράσω;

οχι,αλλα μπορεις να πουλήσεις το δισκάκι 15-20 ευρω και να αγοράσεις με 60 ευρώ την legendary edition που τα εχει όλα μεσα

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έκανα pre order απο το store, υπάρχει κάποιος τρόπος να δώ που βρίσκεται? i mean όπως στο library έχεις τα games, να δώ που είναι και τα pre orders μου?

Δημοσ.

Το έκανα pre order απο το store, υπάρχει κάποιος τρόπος να δώ που βρίσκεται? i mean όπως στο library έχεις τα games, να δώ που είναι και τα pre orders μου?

Λογικα θα πρεπει να στο εχει στην library σου το expansion του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Λογικα θα πρεπει να στο εχει στην library σου το expansion του παιχνιδιου.

Ενώ είχα πατήσει στο pre order, δέν είναι...

Δημοσ.

οχι δεν υπάρχει τροπος για τα preorder

Χθες που το έψαξα λίγο πρέπει να είναι στην αρχική οθόνη στο εικονίδιο του παιχνιδιού, πατάμε εκει που γράφει ralated items και μετά εκει που δείχνει αυτά που έχεις, συγκεκριμένα με τα 2 dlc είχε και το expansion με timer για downloading οταν θα είναι διαθέσιμο. 

Δημοσ.

Αν δεν εχεις κανει καθολου τα beta week quest δηλαδη τα quest που ειχε την προηγουμενη ευδομαδα μπορεις να κανεις τα νεα του taken king dlc?

Και ποσα περιπου ειναι αυτα τα quest και πρεπει να τα κανεις ολα ή δεν ειναι απαραιτητο?

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά άμα πω στο ανηψάκι μου, που δεν ξέρει Αγγλικά  και γουστάρει πίου πίου ότι θα του αγοράσω τον Παρμένο Βασιλιά θα με παρεξηγήσει. Εγώ προσωπικά προβληματίζομαι με τον υπότιτλο. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Κατάταξη PEGI 16+

Online 18 +  Μήπως δεν κανει για μικρα ;

Με ΠΟΛΥ μπινελίκι σαν online πίου πίου MMO θα έπρεπε να προβληματιζεσαι γι αυτο.  Το θελεις και με υποτιτλους ;

Δημοσ.

Παίδες ... πρόβλημα..

μόλις πήρα το Legendary Edition σε φυσική μορφή (δισκάκι)..

Έχω ήδη εγκατεστημένο το Destiny το απλό..

βάζω το Taken King (το οποίο δισκάκι δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά εξωτερικά με το δισκάκι του απλού Destiny)..

και όταν ξεκινάει το παιχνίδι, μου ζητάει να αγοράσω το Taken King..

Καμια ιδέα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...