Arikado Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μαλιστα!Για τα dlc/expansions πληρωνεις?Επισης!Εχει αρκετο κοσμο στο 360? Ειναι σε φαση Bordelands η καμια σχεση?
Arikado Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παιδια εχω μπερδευτει!Αν αγορασω απλα το Destiny θα μπορω να παιξω τα dlcs η οχι? Θα πρεπει να τα αγορασω εξτρα???
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μαλιστα!Για τα dlc/expansions πληρωνεις?Επισης!Εχει αρκετο κοσμο στο 360? Ειναι σε φαση Bordelands η καμια σχεση? Τελευταία φορά που είχα τσεκάρει, είχε αρκετό κόσμο σε όλες τις πλατφόρμες αν και προφανώς τα X1/PS4 υπερέχουν. Στο κάτω-κάτω δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές (πχ. κανα καινούριο Halo). Borderlands δεν έχω παίξει αλλά απ' όσο έχω διαβάσει υπάρχουν αρκετές διαφορές και ο κάθε τίτλος έχει τα υπέρ και τα κατά του. Μάλλον θα χρειαστεί να διαβάσεις/δεις κάποιο review του Destiny ή ένα από τα πολλά video που συγκρίνουν τα δύο παιχνίδια. Παιδια εχω μπερδευτει!Αν αγορασω απλα το Destiny θα μπορω να παιξω τα dlcs η οχι? Θα πρεπει να τα αγορασω εξτρα??? Εμ, γι' αυτό τα λένε DLC και expansions. Επειδή τα πληρώνεις έξτρα.
Drake27 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Παιδια καλημερα,να ρωτησω κατι,οσοι παιζεται destiny,πηρατε κανονικα το update για 1.20?Αγορασα χθες το δευτερο expansion αλλα δεν μπορω να παιξω το καινουργιο content και το παιχνιδι στα options μου το βγαζει οτι ειναι 1.12!!
KoGi Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Παιδια καλημερα,να ρωτησω κατι,οσοι παιζεται destiny,πηρατε κανονικα το update για 1.20?Αγορασα χθες το δευτερο expansion αλλα δεν μπορω να παιξω το καινουργιο content και το παιχνιδι στα options μου το βγαζει οτι ειναι 1.12!! Σημερα μετα τις 8 θα ειναι διαθεσιμο το 2ο expansion, αρα και το νεο story. Με το patch προχθες ενεργοποιησαν καποια πραγματα μονο, αλλα οχι ολο το expansion.
Postmort3m Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Guys αν υπάρχει ομάδα που παίζει raids κλπ ψάχνω άτομα για one. Εχω ξαναπαίξει raids δεν είμαι άσχετη.. Στείλτε request μόνο αν είστε ομάδα. PostMortemGR το GT.
toavepa Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 trials of osiris destiny Υπαρχει κανενας για flawless trials στο xbox one ? 1
AlexandrosGRLA Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά μπορειτε να μου εξηγήσετε λίγο τι παίζει με τα bounties σ εμένα που είμαι καινούριος
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν υπαρχει καποιος που να μπορει και θελει να παιξει prison of elders level 35 στο xbox360 ας μου στειλει προσωπικο μήνυμα.
bladegld Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Υπάρχει καμιά Ελληνική Clan ή του insomnia ; Ξεκίνησα τώρα να παίζω στο ps4
Alastor192 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ειχα πεσει θυμα του hype περσι τον Σεπτεμβριο και εδωσα 70αρι pre-order.Γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που δινει φραγκα πριν σιγουρευτει οτι το τελικο προιον θα ναι ποιοτικο,ωστοσο η κληρονομια της Bungie με τα Ηalo συν αυτα που ειχα δει μεχρι στιγμης με ωθησαν να το προπαραγγειλω για να παιξω Day 1.Φυσικα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο,δηλαδη την Activision με τα απληστα DLC plans και τις κερδοσκοπικες τακτικες της.Το ποσο το φυσουσα και δεν κρυωνε δεν περιγραφεται.Η ελλειψη content για online-mmo shooter ηταν εξωπραγματικη στο release. Τωρα,ενα χρονο μετα βγαζουν το base game μαζι με 3 expansion(το Taken King μαλιστα λενε οτι θα ναι πολυ μεγαλο συγκριτικα με τα προηγουμενα) στην τιμη του περσινου launch.Αν δεν ειχα νιωσει τοσο κλεμμενος με τα 70 ευρω που χα δωσει περσι,ειμαι σιγουρος πως το παρακατω πακετο οντως θα αξιζε σε αυτη την φαση...Οποτε μαλλον πολυ καλο πακετο για οσους θελουν να ξεκινησουν τωρα,για οσους ωστοσο φαγαν την φολα του release,κλαφτα χαραλαμπε 1
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Υπαρχει καποιο αξιοπιστο site το οποιο να κανεις ενα fireteam group request με το τι θες και να κανουν join στο fireteam σου ατομα ανα το κοσμο του destiny που ειναι online εκεινη τη στιγμη για να σε βοηθησουν να κανεις το οτιδηποτε π.χ. raid, prison of elders κ.τ.λ. Δεν εννοω κατι σαν αυτό ή αυτό ή αυτό. Απλα τα παραπανω δεν θα ελεγα οτι εχουν και πολυ κοσμο γι' αυτο και σας ειπα να τα εξερεσουμε απο τις απαντησεις σας. Σας ευχαριστω πολυ. Ειχα πεσει θυμα του hype περσι τον Σεπτεμβριο και εδωσα 70αρι pre-order.Γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που δινει φραγκα πριν σιγουρευτει οτι το τελικο προιον θα ναι ποιοτικο,ωστοσο η κληρονομια της Bungie με τα Ηalo συν αυτα που ειχα δει μεχρι στιγμης με ωθησαν να το προπαραγγειλω για να παιξω Day 1.Φυσικα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο,δηλαδη την Activision με τα απληστα DLC plans και τις κερδοσκοπικες τακτικες της.Το ποσο το φυσουσα και δεν κρυωνε δεν περιγραφεται.Η ελλειψη content για online-mmo shooter ηταν εξωπραγματικη στο release. Τωρα,ενα χρονο μετα βγαζουν το base game μαζι με 3 expansion(το Taken King μαλιστα λενε οτι θα ναι πολυ μεγαλο συγκριτικα με τα προηγουμενα) στην τιμη του περσινου launch.Αν δεν ειχα νιωσει τοσο κλεμμενος με τα 70 ευρω που χα δωσει περσι,ειμαι σιγουρος πως το παρακατω πακετο οντως θα αξιζε σε αυτη την φαση...Οποτε μαλλον πολυ καλο πακετο για οσους θελουν να ξεκινησουν τωρα,για οσους ωστοσο φαγαν την φολα του release,κλαφτα χαραλαμπε Απο τη στιγμη που εδωσες λεφτα για κατι που δεν εχεις δει ξερεις οτι λαμβανεις αυτου του ειδους τα ρισκα. Εξου και ποτε μα ποτε δεν προτεινω σε καποιον να προπαραγγειλει το οτιδηποτε γιατι με αυτον τον τροπο κανεις τις εταιριες παιχνιδιων να κυκλοφορουν μισα παιχνιδια που τα φτιαχνουν με μελλοντικα patches(Βλεπε assassins creed unity, watch dogs κ.τ.λ.). Μακρυα απο προπαραγγελιες παιδια.
marios_geo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά, έχω το Destiny σε φυσική μορφή μαζί με το season pass. Αν πάρω το the taken king σε ψηφιακή μορφή, θα χρειάζεται να έχω και το δίσκο για να παίζω; Υπάρχει κανείς τρόπος να μην χρειάζομαι δίσκο, εκτός από φυσικά να το ξαναγοράσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα