red1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 red1 τωρα ξεκινανε τα δύσκολα και χρειαζεσαι οπωσδηποτε παρεα,ο κυριος στοχος σου τωρα ειναι να ανεβασεις light,ανεβαζεις light μονο απο τον εξοπλισμο πλεον,μαζεψε marks και αγορασε απο τους vendors,μετα πρεπει να πας μια βολτα απο το vault of glass για να μαζεψεις mats για τον εξοπλισμο 'φχαριστώ Μήτσο Αυτό είναι το θέμα όμως...no party, no vault of glass κτλπ... Αυτο το πράμα που δεν βάλανε matchmaking για καποια event/strikes πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...
mitsos326 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Αυτο το πράμα που δεν βάλανε matchmaking για καποια event/strikes πραγματικά δεν το καταλαβαίνω... θα καταλάβεις παρα πολυ καλα τον λογο οταν θα παιξεις vault of glass,φτασε πρωτα 26-27 lvl και μετα θα μπορεσω να σε βοηθησω και εγω
shadowmann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Κανεις για destiny στο one? Κάντε με add Shadowman27GR
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ψαχνουμε ατομα για ελληνικη clan (PS4) https://www.bungie.net/en/Clan/Playstation/747096 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από FromDusk_TillDawn
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ψαχνουμε ατομα για ελληνικη clan (PS4) https://www.bungie.net/en/Clan/Playstation/747096 Λογο αποχωρησης leader η clan αλλαξε ονομα.Η αναζητηση παιχτων συνεχιζεται. https://www.bungie.net/en/Clan/Playstation/877421
KoGi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εαν ειναι κανεις νεος στο παιχνιδι (εγω ειμαι ακομη level 10) ας με κανει add (KoGi77GR) για να παιζουμε κανενα co-op ή strike σε PS4. Συνηθως το βραδακι μετα τις 10 παιζω, αν υπαρχει χρονος βεβαια. Και υποψην ακομη μαθαινω το μοχλο για aiming 1
KoGi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εαν ειναι κανεις νεος στο παιχνιδι (εγω ειμαι ακομη level 10) ας με κανει add (KoGi77GR) για να παιζουμε κανενα co-op ή strike σε PS4. Συνηθως το βραδακι μετα τις 10 παιζω, αν υπαρχει χρονος βεβαια. Και υποψην ακομη μαθαινω το μοχλο για aiming Ουτε ενας ρε παιδια? Μη φοβαστε, εφτασα level 20 πλεον 1
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Yep. Πρέπει να είσαι πάντα online. Φυσικά μπορείς να παίξεις και σαν single player, αποφεύγοντας να κάνεις party με άλλους παίκτες.
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Προσωπικά νομίζω πως ναι, ειδικά αν μπορείς να παίξεις με έκδοση του θείου. Αλλά λογικά θα σε "κρατήσει" μόνο για λίγες εβδομάδες πριν αρχίσεις να βαριέσαι, καθώς από ένα σημείο και μετά όλο το ζουμί είναι να παίζεις μαζί με άλλους (ή εναντίον τους).
KoGi Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καλημερα, Στο PS4 ειμαστε παρεα 4-5 ατομων, 30+ level ολοι, και κλασικα δεν εχουμε ατομα να κανουμε τα raids. Συνηθως μαζευομαστε 4, κυριως βραδυα τις καθημερινες (αλλα και ΣΚ φυσικα). Εαν ενδιαφερεται κανεις κυριως για raids αλλα και για παρεα γενικα, ας μου στειλει μηνυμα ή ας με βαλει στο PSN (id: KoGi77GR).
ampalaea4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλημερα, Στο PS4 ειμαστε παρεα 4-5 ατομων, 30+ level ολοι, και κλασικα δεν εχουμε ατομα να κανουμε τα raids. Συνηθως μαζευομαστε 4, κυριως βραδυα τις καθημερινες (αλλα και ΣΚ φυσικα). Εαν ενδιαφερεται κανεις κυριως για raids αλλα και για παρεα γενικα, ας μου στειλει μηνυμα ή ας με βαλει στο PSN (id: KoGi77GR). Καλησπερα. Ξεκινησα και γω με ενα φιλαρακι και παιζουμε ακριβως τετοιες ωρες..βραδακι απο τις 10 μεχρι και 1 το πολυ 2..ειμαστε ομως 12 λεβελ ακομα. Εγω λογικα οταν βγει το ESO (9 Ιουνιου) θα μειωσω πολυ το χρονο στο Destiny αλλα το φιλαρακι μου ειναι φανατικος και θα συνεχισει σιγουρα.. θα σε κανω add αν ειναι!
Arikado Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Παιδια να ρωτηση λιγο κατι?Ειμαι κατοχος 360.Σκεφτομουν να αγορασω το παιχνιδι. 1 ερωτηση!Εχει συνδρομη καθε μηνα? 2 Ο κοσμος/server ειναι για ολους ο ιδιος?Δηλαδη θα μπορω να παιζω και με αυτους που εχουν το game σε xbox one πχ? 3 Αξιζει?
mikele13- Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Παιδια να ρωτηση λιγο κατι?Ειμαι κατοχος 360.Σκεφτομουν να αγορασω το παιχνιδι. 1 ερωτηση!Εχει συνδρομη καθε μηνα? 2 Ο κοσμος/server ειναι για ολους ο ιδιος?Δηλαδη θα μπορω να παιζω και με αυτους που εχουν το game σε xbox one πχ? 3 Αξιζει? 1.η συνδρομη εχει να κανει με το xbox live για να παιζεις multiplayer.υπαρχει 1 μηνα-3μηνη-ετησια 2.μονο με 360 παιχτες παιζεις 3.ναι αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα