Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

red1 τωρα ξεκινανε τα δύσκολα και χρειαζεσαι οπωσδηποτε παρεα,ο κυριος στοχος σου τωρα ειναι να ανεβασεις light,ανεβαζεις light μονο απο τον εξοπλισμο πλεον,μαζεψε marks και αγορασε απο τους vendors,μετα πρεπει να πας μια βολτα απο το vault of glass για να μαζεψεις mats για τον εξοπλισμο

'φχαριστώ Μήτσο ;)

Αυτό είναι το θέμα όμως...no party, no vault of glass κτλπ... Αυτο το πράμα που δεν βάλανε matchmaking για καποια event/strikes πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το πράμα που δεν βάλανε matchmaking για καποια event/strikes πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...

θα καταλάβεις παρα πολυ καλα τον λογο οταν θα παιξεις vault of glass,φτασε πρωτα 26-27 lvl και μετα θα μπορεσω να σε βοηθησω και εγω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εαν ειναι κανεις νεος στο παιχνιδι (εγω ειμαι ακομη level 10) ας με κανει add (KoGi77GR) για να παιζουμε κανενα co-op ή strike σε PS4.

Συνηθως το βραδακι μετα τις 10 παιζω, αν υπαρχει χρονος βεβαια. Και υποψην ακομη μαθαινω το μοχλο για aiming :rolleyes:

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εαν ειναι κανεις νεος στο παιχνιδι (εγω ειμαι ακομη level 10) ας με κανει add (KoGi77GR) για να παιζουμε κανενα co-op ή strike σε PS4.

Συνηθως το βραδακι μετα τις 10 παιζω, αν υπαρχει χρονος βεβαια. Και υποψην ακομη μαθαινω το μοχλο για aiming :rolleyes:

Ουτε ενας ρε παιδια? :P

Μη φοβαστε, εφτασα level 20 πλεον :D

• Like 1
Δημοσ.

Yep. Πρέπει να είσαι πάντα online. Φυσικά μπορείς να παίξεις και σαν single player, αποφεύγοντας να κάνεις party με άλλους παίκτες.

Δημοσ.

Προσωπικά νομίζω πως ναι, ειδικά αν μπορείς να παίξεις με έκδοση του θείου. Αλλά λογικά θα σε "κρατήσει" μόνο για λίγες εβδομάδες πριν αρχίσεις να βαριέσαι, καθώς από ένα σημείο και μετά όλο το ζουμί είναι να παίζεις μαζί με άλλους (ή εναντίον τους).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα,

Στο PS4 ειμαστε παρεα 4-5 ατομων, 30+ level ολοι, και κλασικα δεν εχουμε ατομα να κανουμε τα raids.

Συνηθως μαζευομαστε 4, κυριως βραδυα τις καθημερινες (αλλα και ΣΚ φυσικα).

Εαν ενδιαφερεται κανεις κυριως για raids αλλα και για παρεα γενικα, ας μου στειλει μηνυμα ή ας με βαλει στο PSN (id:  KoGi77GR).

Δημοσ.

Καλημερα,

Στο PS4 ειμαστε παρεα 4-5 ατομων, 30+ level ολοι, και κλασικα δεν εχουμε ατομα να κανουμε τα raids.

Συνηθως μαζευομαστε 4, κυριως βραδυα τις καθημερινες (αλλα και ΣΚ φυσικα).

Εαν ενδιαφερεται κανεις κυριως για raids αλλα και για παρεα γενικα, ας μου στειλει μηνυμα ή ας με βαλει στο PSN (id:  KoGi77GR).

Καλησπερα. Ξεκινησα και γω με ενα φιλαρακι και παιζουμε ακριβως τετοιες ωρες..βραδακι απο τις 10 μεχρι και 1 το πολυ 2..ειμαστε ομως 12 λεβελ ακομα. Εγω λογικα οταν βγει το ESO (9 Ιουνιου) θα μειωσω πολυ το χρονο στο Destiny αλλα το φιλαρακι μου ειναι φανατικος και θα συνεχισει σιγουρα.. θα σε κανω add αν ειναι!

Δημοσ.

Παιδια να ρωτηση λιγο κατι?Ειμαι κατοχος 360.Σκεφτομουν να αγορασω το παιχνιδι.

1 ερωτηση!Εχει συνδρομη καθε μηνα?

2 Ο κοσμος/server ειναι για ολους ο ιδιος?Δηλαδη θα μπορω να παιζω και με αυτους που εχουν το game σε xbox one πχ?

3 Αξιζει?

Δημοσ.

Παιδια να ρωτηση λιγο κατι?Ειμαι κατοχος 360.Σκεφτομουν να αγορασω το παιχνιδι.

1 ερωτηση!Εχει συνδρομη καθε μηνα?

2 Ο κοσμος/server ειναι για ολους ο ιδιος?Δηλαδη θα μπορω να παιζω και με αυτους που εχουν το game σε xbox one πχ?

3 Αξιζει?

1.η συνδρομη εχει να κανει με το xbox live για να παιζεις multiplayer.υπαρχει 1 μηνα-3μηνη-ετησια

2.μονο με 360 παιχτες παιζεις

3.ναι αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...