Daemonos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 για φετος? εισαι σιγουρος? το expansion στο οποιο αναφερομαι εγω, ειναι για φετος, μετα το καλοκαιρακι μαλλον. όχι για φέτος αλλα το είπαν...
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 και κατα τη γνωμη μου παντα, το destiny αναδιαμορφωθηκε καποια στιγμη σε αυτο που ειναι, δηλαδη ενα game που μπαινεις πχ καθημερινα μια ωριτσα με τους φιλους σου να κανεις ενα περασμα απο μερικες πιστες (τις ιδιες) ωστε να φαρμαρεις. Μαλλον δεν εχεις παιξει πραγματικο Destiny και γυρνας σε τιποτα 18ρια mobs και τα bounties τα εχεις μονο για ομορφια.Για Raid ουτε λογος. Ακου μια ωριτσα.
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μαλλον δεν εχεις παιξει πραγματικο Destiny και γυρνας σε τιποτα 18ρια mobs και τα bounties τα εχεις μονο για ομορφια.Για Raid ουτε λογος. Ακου μια ωριτσα. και destiny εχω παιξει αρκετο (μεχρι που το σιχαθηκα), και αυτα που γραφω δεν ειναι απο το κεφαλι μου, αλλα βασισμενα σε στοιχεια που βρηκαμε μαζι με αλλους φανατικους της bungie. θες να πουμε αντι για μια ωριτσα, τρεις? οκ, να μη σου χαλασω το χατηρι, αλλα να ξερεις οτι στην πορεια του χρονου και οι δικες σου ωρες θα πεσουν, εκτος αν -ξερω γω- δεν εχεις τιποτα αλλο να παιξεις εκτος απο destiny. 2
ultralisk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ...εκτος αν -ξερω γω- δεν εχεις τιποτα αλλο να παιξεις εκτος απο destiny. ή εκτός αν είναι Κορεάτης και δεν τον ενοχλεί το ατελείωτο grinding
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 και destiny εχω παιξει αρκετο (μεχρι που το σιχαθηκα), και αυτα που γραφω δεν ειναι απο το κεφαλι μου, αλλα βασισμενα σε στοιχεια που βρηκαμε μαζι με αλλους φανατικους της bungie. θες να πουμε αντι για μια ωριτσα, τρεις? οκ, να μη σου χαλασω το χατηρι, αλλα να ξερεις οτι στην πορεια του χρονου και οι δικες σου ωρες θα πεσουν, εκτος αν -ξερω γω- δεν εχεις τιποτα αλλο να παιξεις εκτος απο destiny. Εχω να πιασω 1 μηνα το gta v απ οταν ξεκινησα Destiny.Ισως αν ημουν μονος να το βαριομουν αλλα οταν εχω βοηθεια απο 7,8 ατομα που παιζουν αρκετους μηνες και κανουμε διαφορετικα πραγματα δε το βαριεμαι. Οποιος δε μπορει να φτιαξει καλο χαρακτηρα ειτε λογο βαρεμαρας ειτε λογο ικανοτητας ας το ριξει στο ψευτικο το cod που ειναι ολοι ιδιοι οι χαρακτηρες,ειτε παιζεις 5 μερες ειτε 1 χρονο. Για σενα ας πουμε πιο παιχνιδι ειναι καλο και παιζεις τελευταια? ή εκτός αν είναι Κορεάτης και δεν τον ενοχλεί το ατελείωτο grinding Για αυτο υπαρχει και τo cod. 1
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εχω να πιασω 1 μηνα το gta v απ οταν ξεκινησα Destiny.Ισως αν ημουν μονος να το βαριομουν αλλα οταν εχω βοηθεια απο 7,8 ατομα που παιζουν αρκετους μηνες και κανουμε διαφορετικα πραγματα δε το βαριεμαι. Οποιος δε μπορει να φτιαξει καλο χαρακτηρα ειτε λογο βαρεμαρας ειτε λογο ικανοτητας ας το ριξει στο ψευτικο το cod που ειναι ολοι ιδιοι οι χαρακτηρες,ειτε παιζεις 5 μερες ειτε 1 χρονο. Για σενα ας πουμε πιο παιχνιδι ειναι καλο και παιζεις τελευταια? Για αυτο υπαρχει και τo cod. sorry αλλα εχω τριανταρησει στο destiny μηνες πριν να το παρεις εσυ (εφ'οσον γραφεις οτι παιρνεις βοηθεια απο αλλους που παιζουν μηνες, συμπεραινω οτι εισαι νεοτερος παιχτης) για την ακριβεια, εχω παιξει destiny απο την κλειστη alpha το ps4, την ανοιχτη alpha στο ps4, την beta και στα δυο (xbox/ps4) και τελικα το πηρα -μαζι με ολα τα dlc- με preload στο xbox. η κριτικη μου δεν ειναι επειδη ΔΕΝ το εχω παιξει, αλλα ακριβως για τον αντιθετο λογο. επειδη εχω παιξει αρκετα. ποιο παιχνιδι προτιμαω απο shooter εννοεις? ή απο loot? γιατι το destiny ειναι και τα δυο. απο loot προτιμαω το diablo να σου πω την αληθεια. απο shooter τα halo και το titanfall πλειοδοτουν συνηθως το shooter χρονο μου, ενω φυσικα εχω και τα 2 call of duty που εχουν βγει (περσινο και φετινο), καθως και το bf4 φυσικα. το προβλημα ειναι οτι σαν competitive shooter, το destiny μαλλον ειναι το χειροτερο απο ολα αυτα που αναγραφω, για πολλους και διαφορους λογους, αλλα κυριως γιατι ετσι επελεξε η activision, ωστε να γινει σαφης διαχωρισμος αναμεσα στους δυο τιτλους της, το destiny και το call of duty. (destiny = "experience", cod κλπ = competition) Τα ...host of duty, ειναι σε παρα πολλα πραγματα τοσο βλαμμενα οσο δεν παει (βαριεμαι να απαριθμω), αλλα σαν competitiveness παραμενουν πολυ πιο ανταγωνιστικα απο την συγκριτικη ..υπνηλεια που ειναι το destiny pvp. σωστα γραφεις παντως οτι ειναι καθαρα θεμα VS βαρεμαρας το να φτιαξεις χαρακτηρα, γιατι θεμα ..ικανοτητας στο destiny δεν τιθεται καν. 3
Daemonos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το παιχνίδι πεθαίνει απλά, η χειρότερη διαχείρηση και marketing μακράν έχει γίνει σε σημείο εκμετάλλευσης
red1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το παιχνίδι πεθαίνει απλά, η χειρότερη διαχείρηση και marketing μακράν έχει γίνει σε σημείο εκμετάλλευσης Όμορφα, και μόλις το αγόρασα... Να πω την αμαρτία μου κύριοι, τους τελευταίους μήνες έχω λιώσει στο SP παιχνίδι και...ήθελα κατι το "braindead" lootοειδές για να με κρατήσει καθώς το Diablo 3 UEE είναι...για ύπνο. Αυτό που με κέρδισε στο Destiny είναι καθαρά το artwork, οι μουσικές του Θεούλη O'Donell και η εξαιρετική αίσθηση του shooting... Καταλαβαίνω την απογοήτευση πολλών καθώς το hype, το ψέμα που ρίξανε κτλπ κτλπ ηταν τεράστιο, παρόλα αυτά, για λίγες ώρες αραιά και που για να σκοτώσεις κανα' μπαρμπαδάκι πιστεύω πως είναι Α-ΟΚ Κριμα βέβαια, το παιχνίδι θα μπορούσε να ηταν κατι πολύ περισσότερο/καλύτερο... 2
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Όμορφα, και μόλις το αγόρασα... Να πω την αμαρτία μου κύριοι, τους τελευταίους μήνες έχω λιώσει στο SP παιχνίδι και...ήθελα κατι το "braindead" lootοειδές για να με κρατήσει καθώς το Diablo 3 UEE είναι...για ύπνο. Αυτό που με κέρδισε στο Destiny είναι καθαρά το artwork, οι μουσικές του Θεούλη O'Donell και η εξαιρετική αίσθηση του shooting... Καταλαβαίνω την απογοήτευση πολλών καθώς το hype, το ψέμα που ρίξανε κτλπ κτλπ ηταν τεράστιο, παρόλα αυτά, για λίγες ώρες αραιά και που για να σκοτώσεις κανα' μπαρμπαδάκι πιστεύω πως είναι Α-ΟΚ Κριμα βέβαια, το παιχνίδι θα μπορούσε να ηταν κατι πολύ περισσότερο/καλύτερο... Χαχ, εμ, αυτά παθαίνεις που δεν είχες παίξει alpha και beta το καλοκαίρι. Γι' αυτό που αποδείχτηκε τελικά, εκείνη ήταν η ιδανική εμπειρία για το Destiny 1
Daemonos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Χαχ, εμ, αυτά παθαίνεις που δεν είχες παίξει alpha και beta το καλοκαίρι. Γι' αυτό που αποδείχτηκε τελικά, εκείνη ήταν η ιδανική εμπειρία για το Destiny Ακόμα Beta είναι
red1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εμφανίσιμος κύριος αναζητά συμπαίκτες/συμπαίκτριες, κατα προτίμηση άνω των 20-φευγα που να μην είναι Internet Αρχι-στράτηγοι και που να μην ρίχνουν 10 μπινελίκια ανα sec because..."λόγοι"...Κοινώς, αμα είναι κανείς για χαλαρό μπουμ-μπουμ/strikes και λίγο μούμπλε-μούμπλε...στείλτε Π.Μ..PS4 έκδοση btw... 'ΦχαριστώYΓ : oι 5 πρώτες που θα στείλουν Π.Μ θα λάβουν δωρεάν μια φωτογραφία απο γυμνή φωτογράφιση που είχα κάνει πρόσφατα (εννοείται άκρως καλλιτεχνική) 1
vag.patrick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 red φιλε κλαιω...τι θελω και διαβαζω ενω παιζω driveclub γμτ...εχασα το event για την παρτη σου..!!! τωρα ξεκινας destiny??
red1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 red φιλε κλαιω...τι θελω και διαβαζω ενω παιζω driveclub γμτ...εχασα το event για την παρτη σου..!!! τωρα ξεκινας destiny?? Βαγγέλη, να απαντάς στα μηνύματά σου εσύ ! lvl 24 είμαι φίλε και για να είμαι ειλικρινής...κάποια πράματα περι grinding δεν τα έχω ακόμα καταλάβει, π.χ, αυτά τα διαολεμένα "mote of light" που στο καλό τα βρίσκω ? Πως μπορώ να τα grindάρω ? Tελείωσα τα Single player (το ποιό ?) και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι strike playlist και Crucible - ολα τα άλλα event είναι "κλειδωμενα" για αυτούς που έχουν "φίλους" για fireteam και δεν έχω κανέναν στην λίστα μου που να το παιζει, οπότε...
vag.patrick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλα οτι και να πεις εχεις δικιο....το χα δει και ΕΙΧΑ πει θα απαντησω στον ανθρωπα...αλλα απ οτι καταλαβες δεν...κοιτα ετγω το χα αφησει αυτο νομιζω στα 17lvl...ουτε καν εκατσα να το τερματισω...το sp.
mitsos326 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 red1 τωρα ξεκινανε τα δύσκολα και χρειαζεσαι οπωσδηποτε παρεα,ο κυριος στοχος σου τωρα ειναι να ανεβασεις light,ανεβαζεις light μονο απο τον εξοπλισμο πλεον,μαζεψε marks και αγορασε απο τους vendors,μετα πρεπει να πας μια βολτα απο το vault of glass για να μαζεψεις mats για τον εξοπλισμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα