Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες, ερώτηση σχετικά με DLC : Αμα πάρεις την "απλή" έκδοση, τι γίνεται με το εξτρα DLC περιεχόμενο ? Αναφέρομαι σ'αυτό που έχει το vanguard edition οπως 1 εξτρα χάρτη για strike και 1 χάρτη για crucible΄(+ κατι οπλάκια)...

Mπορούμε να το αγοράσουμε απο κάπου ? αξίζει ? Χάνω τιποτα αμα δεν τα παίξω ή είμαι ΟΚ και με την απλή έκδοση?

Thanks

βασικά είναι απαραίτητο γιατί σου μπλοκάρει content που θα είχες κανονικά πριν την κυκλοφορία του DLC

• Like 1
  • Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά είναι απαραίτητο γιατί σου μπλοκάρει content που θα είχες κανονικά πριν την κυκλοφορία του DLC

Ultra, τι εννοείς ακριβώς φίλε ? Δλδ, αμα πάρεις καινούργια την απλή έκδοση του Destiny (και οχι την Vanguard π.χ), δεν θα έχεις πρόσβαση σε περιεχομενο το οποίο δεν είναι καν διαθέσιμο σε DLC απο το store ? wut ?

Η απλή έκδοση (PS4), μήπως έχει και αυτή κάποιον κωδικό εξαργύρωσης περιεχομένου ? (αυτο το exclusive DLC της Sony)

Δεν εχω  ιδέα φίλε, sorry για το πρήξιμο αλλά...ναι...γανω τα pre-order μου, τα DLC exclusives κτλπ κτλπ, θρυμματισμένο gaming ρε πστ μου...

• Like 1
Δημοσ.

είναι αυτό που είχα ποστάρει και σε προηγούμενο μήνυμα 

Destiny: The Dark Below – there’s no excuse for the paywall on weeklies

αν δεν αγοράσεις το DLC, δεν έχεις πρόσβαση σε content το οποίο πριν το DLC έπαιζες κανονικά

δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αν και δεν νομίζω...έχω πάψει να ασχολούμαι με το game εδώ και μήνες...ένα πέρασμα του έκανα για να δω το story τάχα (ασχέτως που δεν είχε) και δεν το ξαναέβαλα

Those who haven’t bought the expansion can’t play The Will of Crota, and that’s fine. It really is. That’s what expansions do; add new content you have to buy into. No biggie. The problem is that there is no non-expansion Weekly Heroic or Nightfall option for those who haven’t bought in. You either buy the expansion, or you can’t complete these challenges.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ultra αλλο πραγμα ρωτησε το παιδι

@red1 οχι δεν χανεις κατι, απλα καποια οπλα θα ειναι διαθέσιμα  σε μικροτερο λεβελ(εγω να φανταστεις τον κωδικο του vanguard edition δεν το εχω χρησιμοποιησει κάν)

Επεξ/σία από mitsos326
  • Like 1
Δημοσ.

ultra επειδη δεν το εχω ιδιαιτερα με τον γραπτο λογο,θα προσπαθησω να στο εξηγησω οσο πιο απλά γινεται...αν το daily,nightfall κτλ ειναι mission ή strike του dlc τότε και μόνο τότε οσοι δεν έχουν το dlc δεν θα μπορέσουν να παιξουν...πχ αυτη την εβδομαδα που μας πέρασε ηταν nightfall το strike "The Nexus" οποτε μπορούσαν να το παίξουν όλοι(αυτα που σου γραφω τα λέει μεσα και το λινκ που παρέθεσες).

o red ρωτησε για την vanguard edition του παιχνιδιου που δεν εχει καμια σχέση με το dlc

Δημοσ.

Mitsos & Ultra : ευχαριστώ παίδες ;)

Rωτησα για το PS4 exclusive content στην ουσία - έχει και ενα λογοτυπο στο κουτι αμα παρατηρήσετε με τα συμβολα του PS οπου λέει "PS only features" (ή κατι τέτοιο) και νόμιζα στην αρχή πως ακόμα και αυτό είναι κάποιου είδους DLC που πρέπει να το εξαργυρώσεις απο το store, κάτι το οποίο τελικά δεν ισχύει καθώς το έξτρα αυτό περιεχόμενο (exodus Blue PvP map/Dust palace Strike/διάφορα όπλα ανα κλάση) είναι διαθέσιμο σ'όλους τους παικτες αφου είναι "περασμένα" στο δισκάκι.

Thanks οπως και να'χει παιδιά :)

Δημοσ.

Παιδες επειδη τωρα ανεβηκα level και εχω ψιλοβαρεθει να παιζω με random κοσμο καντε με add notorious_gr. Παιζει κανενα ελληνικο guild η πολλα θελω? :-(

Δημοσ.

Έχει-δεν έχει ξαναμπεί, εγώ το βάζω:

(έπαιξα καναδυο βδομάδες στην αρχή και τώρα μόνο αραιά και που, πχ. αν είμαι στο χωριό για Χριστούγεννα και υπάρχουν μόνο δύο επιλογές: Destiny ή ξεχορτάριασμα/σκούπισμα της αυλής).

• Like 1
Δημοσ.

το destiny ειναι textbook example του πως ενα videogame ...καρατομείται προκειμενου να δωθει σε ..τευχη μετα ..πληρωμης.

μετα το δευτερο DLC, θα παρελθουν μερικοι μηνες, και θα βγει μια εκδοση destiny κατα το φθινοπωρο, η οποια θα περιλαμβανει:

ολα τα προηγουμενα, συν το νεο ..πακετο dlc, και μαζι ενα σωρο <<fixes>> τα οποια ενω ηταν αναμενομενα απο την αρχη, εξαφανιστηκανε προκειμενου να λειτουργησει το ...ταϊσμα. πχ user market για τα upgrades.

εγω τα ειχα κανει ολα preload, game και season pass κλπ, αρκετα πριν να κυκλοφορησει το game.

αυτο ομως δεν αναιρει το δικαιωμα μου να βλεπω την πουστια και να την εκθετω κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

το destiny ειναι textbook example του πως ενα videogame ...καρατομείται προκειμενου να δωθει σε ..τευχη μετα ..πληρωμης.

μετα το δευτερο DLC, θα παρελθουν μερικοι μηνες, και θα βγει μια εκδοση destiny κατα το φθινοπωρο, η οποια θα περιλαμβανει:

ολα τα προηγουμενα, συν το νεο ..πακετο dlc, και μαζι ενα σωρο <<fixes>> τα οποια ενω ηταν αναμενομενα απο την αρχη, εξαφανιστηκανε προκειμενου να λειτουργησει το ...ταϊσμα. πχ user market για τα upgrades.

εγω τα ειχα κανει ολα preload, game και season pass κλπ, αρκετα πριν να κυκλοφορησει το game.

αυτο ομως δεν αναιρει το δικαιωμα μου να βλεπω την πουστια και να την εκθετω κιολας.

Εδώ είπαν οτι ετοιμάζουν το Destiny 2...

Δημοσ.

Εδώ είπαν οτι ετοιμάζουν το Destiny 2...

για φετος? εισαι σιγουρος?

το expansion στο οποιο αναφερομαι εγω, ειναι για φετος, μετα το καλοκαιρακι μαλλον.

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου εχει ξεφυγει το destiny απο τετοιου ειδους συγκρισεις.

ειναι ενα first person diablo με κακο loot system, απειρο και επαναλαμβανομενο grinding, και (επιτηδες) πετσοκομμενα mechanics (για να ξαναγοραστουν στη φαση 2)

το δε PvP δεν νομιζω οτι διεκδικει δαφνες απο κανενα αλλο τιτλο, παρ'ολο που τα shooting mechanics ειναι αρκετα καλα φτιαγμενα.

θα ελεγα μαλιστα οτι ..τακτοποιηθηκε εκ των υστερων ετσι, ακριβως ωστε να μην αποτελει ανταλλακτικο για τον αλλο τιτλο της activision, το call of duty.

και κατα τη γνωμη μου παντα, το destiny αναδιαμορφωθηκε καποια στιγμη σε αυτο που ειναι, δηλαδη ενα game που μπαινεις πχ καθημερινα μια ωριτσα με τους φιλους σου να κανεις ενα περασμα απο μερικες πιστες (τις ιδιες) ωστε να φαρμαρεις.

μεχρι να βαρεθεις.

γενικοτερα, θα ελεγα οτι ειναι ενας απο αυτους τους τιτλους οι οποιοι προσπαθουν να πραγματωσουν τα ονειρα των μεγαλων publisher (<<θελουμε να κανουμε τον πελατη μας των 60ε, πελατη των 200ε προσφεροντας του κι αλλο απο αυτο που θελει>>)

α, και η πλακα ειναι οτι αν αυτα που εμαθα ισχυουν, ουτε στο σεπτεβριανο exansion pack θα υπαρχουν καινουργιοι πλανητες, παρα μονο ενα (μεγαλο?) διαστημοπλοιο..

κατα τον σεπτεβρη θα δουμε εαν ειναι τελικα ετσι ή οχι... ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...