Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πάνω που βγάζουν το καλύτερο patch μέχρι τώρα και λες εδώ είμαστε πώρωσε μας κι άλλο,βλέπεις σήμερα τις αλλαγές που έρχονται με το DLC και σου πηδάν τη ψυχολογία.

Παρότι θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για τη παρέα πραγματικά με ξενέρωσαν απίστευτα οπότε θα φάει άκυρο από εμένα.Και στο Reddit και διάφορα άλλα forum που κοίταξα σχεδόν όλοι(για να μη πω όλοι) ξενέρωσαν με τις αλλαγές και είδα πολλούς να ακυρώνουν τις παραγγελίες τους.Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι τόσο λακαμάδες εκεί στη Bungie.

Για πιες αλλαγές μιλάμε;
  • Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι μπορείς να κάνεις upgrade τα exotic σου για να έχουν μεγαλύτερο damage/armor δίνοντας ένα exotic shard και 7000 glimmer(αν το έχει διαθέσιμο για upgrade ο Xur βέβαια) αλλά αν το κάνεις σου κάνει reset όλο το progress και πρέπει να ξεκλειδώσεις τα πάντα από την αρχή.Ουσιαστικά είναι ένα cheap trick για να επιμηκύνουν το game αφού δεν έχει καθόλου content.

Επίσης είναι τεράστια αδικία για όσους έπαιζαν πολύ,γιατί είτε το έχεις full upgraded το όπλο είτε δε το έχεις χρησιμοποιήσει καν,αν το ανταλλάξεις με τη νέα version και στις δυο περιπτώσεις θα ξαναρχίσεις από το μηδέν.

Δημοσ.

ευτυχως που το πηρα 25€ γιατι διαφορετικα θα εκλαιγα τα χρηματα που εδωσα με τις ηλιθιοτητες που κανουνε

Δημοσ.

ευτυχως που το πηρα 25€ γιατι διαφορετικα θα εκλαιγα τα χρηματα που εδωσα με τις ηλιθιοτητες που κανουνε

Το σκεφτόμουν να το τσιμπήσω φτηνά τωρα Χριστούγεννα αλλά βλέποντας αυτά...Δεν λένε να μάθουν ρε πστ, τόσο κράξιμο έχουν φάει και αυτοί τον χαβά τους...

Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια και να μην χώνουμε μονο την Activision, τα ίδια ίσχυαν και στο Halo (3 και μου φαίνεται και στο reach) - με το που έβγαιναν καποιοι DLC χάρτες, κάποια matchmaking playlist κλείδωναν απέξω χρήστες που δεν τα είχαν κατεβάσει...Τίποτα το "νέο" δυστυχώς...

Δημοσ.

στο HALO θυμάμαι απλά έβαζαν κάποιο playlist που είχε τα καiνούρια maps...μπορούσες ακόμα να παίξεις τα προηγούμενα playlist με slayer/team deathmatch κτλ

εδώ τρως άκυρο κανονικό

Δημοσ.

στο HALO θυμάμαι απλά έβαζαν κάποιο playlist που είχε τα καiνούρια maps...μπορούσες ακόμα να παίξεις τα προηγούμενα playlist με slayer/team deathmatch κτλ

εδώ τρως άκυρο κανονικό

Ultra, οχι φίλε μου, playlist που έπαιζαν κανονικά πριν τα DLC σε κλείδωναν απέξω με τον ερχομό των DLC - έβγαζε και μήνυμα σχετικό στα δεξιά της οθόνης (you need the downloadable content to access this playlist μπλα-μπλα)...

Δεν μιλάω για playlist που εκαναν rotation τους νέους χάρτες αλλά για τα ήδη υπάρχοντα.

Τεσπα, άκυρο απ'οποια μεριά και αν το δείς, κρίμα γιατι ήθελα να το δοκιμάσω παραπάνω το game καθώς βρήκα την  αίσθηση του shooting και την καλλιτεχνική διεύθυνση εξαιρετικες...

Θάνατος στα γ@νω-paywall

Δημοσ.

στο HALO 3 δεν επέλεγες maps αλλά modes...πχ διάλεγες Team Deathmatch/Slayer/Ninjanaut/Juggernaut κτλ...σε πέταγε μετά στο countdown με μία random πίστα και αν δεν άρεσε στην πλειοψηφία, σου πέταγε μία άλλη...όταν είχε μπει το πρώτο DLC είχαν προσθέσει επιπλέον playlists...βρήκα μάλιστα και link

http://www.primagames.com/games/halo-3/news/halo-3-gets-playlist-new-maps

Bungie have released news that they’re going to be bringing out some new playlists tomorrow and Tuesday.

Tomorrow’s will accompany the Heroic Map Pack release, which’ll sit neatly with the normal playlists.

http://www.eurogamer.net/articles/halo-3-map-pack-released

Bungie has also said that the new maps will not interfere with the game for people who do not download them - although the new maps can be included in playlists, they will be excluded if one player in the group does not have them.

τι διάολο τόσο κάψιμο και έχω ξεχάσει πως δούλευε?  :-D ...θυμάμαι παίζαμε πολλά άτομα τότε, κάποιοι δεν ήθελαν να πάρουν τις πίστες και συνεχίζαμε και παίζαμε όλοι μαζί βρίζοντας τους άλλους που εξαιτίας τους δεν μπορούσαμε να τις παίξουμε εκείνη την στιγμή

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To εχω 4 μερες το παιχνιδι σε ps4 και το βρισκω πολυ καλο.

Νομιζω πως γουσταρω αρκετα την ολη φαση.Ισως επειδη μπηκα και ειμαι απο την αρχη 3αδα στο exp με φιλους μου,

αν ημουν μονος μπορει να μου φαινοταν αλλιως.

Το story ειναι οντως φτωχο αλλα το συγκεκριμενο νομιζω ειναι πιο πολυ για online,αν καποιος

θελει single player μαλλον θα απογοητευτει.

Δημοσ.

To εχω 4 μερες το παιχνιδι σε ps4 και το βρισκω πολυ καλο.

Νομιζω πως γουσταρω αρκετα την ολη φαση.Ισως επειδη μπηκα και ειμαι απο την αρχη 3αδα στο exp με φιλους μου,

αν ημουν μονος μπορει να μου φαινοταν αλλιως.

Το story ειναι οντως φτωχο αλλα το συγκεκριμενο νομιζω ειναι πιο πολυ για online,αν καποιος

θελει single player μαλλον θα απογοητευτει.

κάτσε να παίξεις κάνα μήνα ακόμα και θα δείς και εσύ οτι θα το παρατήσεις. εκτός αν σου αρέσει να κάνεις συνέχεια τα ίδια πράγματα και να ιδρώνεις να μαζέψεις ένα δυο αντικείμενα και μετά να έρχεται η bungie με ένα dlc της πλάκας που το παρουσιάζουν σαν τη δουλειά της χρονιάς και να σου αναιρεί όλους τους κόπους που έκανες ως τώρα! 

Γιατί πολύ απλά το παιχνίδι πήγε να παρουσιάσει κάτι καινούριο, Co-op 1st person shopoter με λίγα στοιχεία rpg - σε PvE περιβάλλον, και κατέληξε να φτιάχνει maps και να βάζει content/rewards για το PvP... γελάει ο κόσμος...

Δημοσ.

Είμαι περίεργος. Έπαιξες ένα ολόκληρο μήνα ένα παιχνίδι, και σου φάνηκε βαρετό;

Δεν είναι αρκετό;

χαχα, εγώ είμαι απο αυτούς που έπαιζαν παραπάνω και πίστεψέ με το έλιωνα κάθε μέρα... αλλα απο ένα σημείο και μετά λές... οκ, δέν πάει άλλο, απλά. Γιατί σε κοροϊδεύουν και οι developers πλέων κατάμουτρα

Άσε, θα δείς...

Δημοσ.

Για τα δικά μου δεδομένα, αυτό το παιχνίδι ήταν έκπληξη.

Και εξηγουμε.

1) Δεν είμαι φαν των fps.

2) Ιδίως αν δεν έχουν ιστορία-υπόθεση.

3) Δεν μου αρέσουν τα multi-player.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο με κέρδισε. Εξακολουθώ να μην παίζω pvp (κάτι που γενικά το βρίσκω απίστευτα βαρετό, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι), αλλά τα strike είναι πολύ καλά.

Μετά την δουλειά, 1-2 strike πριν τον ύπνο. Έχουν σωστή διαρκεία, δυσκολία και η αίσθηση όταν σε σώζει κάποιος ή εσύ αυτόν (revive) με έκανε να αγάπησα τα pve.

Και η μουσική επική. Με λίγα λόγια, αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.

Μάγκες, ερώτηση σχετικά με DLC : Αμα πάρεις την "απλή" έκδοση, τι γίνεται με το εξτρα DLC περιεχόμενο ? Αναφέρομαι σ'αυτό που έχει το vanguard edition οπως 1 εξτρα χάρτη για strike και 1 χάρτη για crucible΄(+ κατι οπλάκια)...
Mπορούμε να το αγοράσουμε απο κάπου ? αξίζει ? Χάνω τιποτα αμα δεν τα παίξω ή είμαι ΟΚ και με την απλή έκδοση?

Thanks

Δημοσ.

25€ που το βρήκατε ρε παιδιά?

Θέλω να το αγοράσω, καθότι πρόσφατα μου έκαναν δώρο ένα PS3 αλλά κάτω από 40€ δεν το βρίσκω και με 40€ παίρνω το DA:I για PC αν είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...