Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το PVP πέρα από τις unbalanced καταστάσεις αν μπεις σε μικρά levels και το λολ rewarding system έχει μία λογική

το PVE καμία όμως

Ultra, ρίξε μια επεξήγηση φίλε αν μπορείς, βλέπεις, δεν πολυκατάλαβα ΟΛΑ τα συστήματα παιχνιδιού καθώς το έπαιξα SP μονο (εκανα και ενα PvP στο crucible).

Kοινώς, πέρα απο τα γνωστά, ο κόσμος γιατι γκρινιάζει ? Για το loot ? Δεν μοιράζει εύκολα το παιχνίδι ? Grind έχουν ολα τα παιχνίδια τέτοιου είδους...δεν το εχω πολυ-καταλάβει για να είμαι ειλικρινής...

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ultra, ρίξε μια επεξήγηση φίλε αν μπορείς, βλέπεις, δεν πολυκατάλαβα ΟΛΑ τα συστήματα παιχνιδιού καθώς το έπαιξα SP μονο (εκανα και ενα PvP στο crucible).

Kοινώς, πέρα απο τα γνωστά, ο κόσμος γιατι γκρινιάζει ? Για το loot ? Δεν μοιράζει εύκολα το παιχνίδι ? Grind έχουν ολα τα παιχνίδια τέτοιου είδους...δεν το εχω πολυ-καταλάβει για να είμαι ειλικρινής...

Θα καταλάβεις μόνος σου σε κάνα μήνα που δεν θα έχεις τι να κάνεις και θα παίζεις τα ίδια και τα ίδια, αλλα είσαι σε καλύτερη μοίρα, βγαίνει το dlc

• Like 1
Δημοσ.

στο PVP αν είσαι μικρό level που σημαίνει ότι δεν έχεις ξεκλειδώσει skills (double ή triple jumbs πχ), όπλα και armors, μπαίνεις μέσα και σε γλεντάνε 24/7...δεν καταλαβαίνεις τι σου ήρθε και από που...όταν επιτέλους λεβελιάσεις κάποια στιγμή και είσαι competitive, βλέπεις να βγαίνεις πρώτος πχ στο deathmatch, αντί για reward βλέπεις @@ και ο τελευταίος με 2-18 Κ/D ωραιότατα loots...fuck logic

το PVE το normal 0 challenge και στο hard απλά προσοχή στο cover και είσαι οκ...μαζεύεις ποντάκια για armors από αποστολές που είναι οι ίδιες και οι ίδιες ενώ αν πας στα πιο "δύσκολα" strikes και raids παλεύεις ώρες ολόκληρες και παίζει στο τέλος να πάρεις ένα....ξέρεις 

και λέω εγώ τώρα...στα περισσότερα MMOs ή παιχνίδια που βασίζονται στο gear και στο loot, λιώνεις στο grind και στο farm για να πάρεις το καλύτερο armor/όπλο ώστε να μπορείς να μπεις σε κάποια πιο δύσκολα raids ή ώστε να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη στα missions...εδώ τι?που είναι το end game content?που είναι το challenge στο PVE που στο normal πραγματικά δεν πεθαίνεις ποτέ

και οκ σε πολλά games που βασίζονται στο loot μπορεί να λιώσεις στο farm και να μην πάρεις ποτέ τπτ...σε ΚΑΝΕΝΑ όμως game, σε competitive modes, δεν επιβραβεύεται ο τελευταίος αντί του πρώτου 

επίσης πως κατάφερε η BUNGIE που έβγαλε το HALO με τέτοιο Lore που στηρίχτηκαν βιβλία, ταινίες, mini series, comics, να βγάλει αυτό το πράμα με πραγματικά 0 story...ACTIVISION rulez ρε

• Like 2
Δημοσ.

Σ'ωραίοςςςςςς :D

Κατατοπιστικότατος φίλε μου, τώρα το'πιασα και έχει δίκιο ο λαος αμα είναι έτσι...

Κρίμα ρε πστ γιατί το gunplay του παιχνιδιού είναι καλό/διασκεδαστικό...

Δημοσ.

στο PVP αν είσαι μικρό level που σημαίνει ότι δεν έχεις ξεκλειδώσει skills (double ή triple jumbs πχ), όπλα και armors, μπαίνεις μέσα και σε γλεντάνε 24/7...δεν καταλαβαίνεις τι σου ήρθε και από που...

Σε αυτό δε συμφωνώ.Επειδή ανεβάζω τώρα έναν Hunter και απο το lvl 9 κάνω μόνο Crucible είμαι σχεδόν πάντα πάνω από 1.0 K/D και μέσα στους top 2-3 της ομάδας μου και πολλές φορές και πρώτος.Αν ξέρεις να παίζεις δε παίζει ρόλο το lvl και ο εξοπλισμός.

Σίγουρα βοηθάει να πας καλύτερα αλλά όχι τόσο πολύ όσο στο Iron Banner πχ.

Δημοσ.

δεν διαφωνώ, απλά υπάρχει disadvantage...σε δύο ισάξιους σε skill παίκτες, το να έχει ο άλλος περισσότερα abilities αρκούν στο να του δώσουν το πλεονέκτημα

• Like 1
Δημοσ.

βλέπεις να βγαίνεις πρώτος πχ στο deathmatch, αντί για reward βλέπεις @@ και ο τελευταίος με 2-18 Κ/D ωραιότατα loots...fuck logic

αυτο ειπαν το εκαναν για να αποφυγουν τα quit,αλλα τουλάχιστον θα μπορουσαν να δωσουν στους πρωτους μεγαλυτερες πιθανοτητες για reward

το PVE το normal 0 challenge και στο hard απλά προσοχή στο cover και είσαι οκ.

σιγουρα δεν εχεις παιξει το 30αρι raid γι'αυτο τα λές αυτα

Δημοσ.

το 30άρι το raid στο hard όχι δε το δοκίμασα γιατί δεν άντεξα να πάω 30 level στο game...μίλησα για το hard στα strikes κτλ

το θέμα είναι ότι μέχρι να πας 30 level (όπου θες και πολλέεεεεες ώρες για αυτό), το challenge στο game είναι μηδαμινό

Δημοσ.

δεν πάει έτσι φίλε μου...εγω τόσο καιρό 29αρης εμπαινα στο 30αρι,πιστευω λιγο δυσκολα αλλα μπορουσε να ανταπεξελθει και ενας 28αρης αν εχει καλα οπλα.Oταν εισαι μεγαλο lvl η μονη πρόκληση που υπάρχει ειναι στο raid και το nightfall,οποιαδηποτε αλλη δραστηριοτητα ειναι μονο για farming

Δημοσ.

Το παιχνίδι πλέων δε σου προσφέρει... μόνο pvp (sci-fi call of duty δλδ) και επίσης όοοολο μα όλο βασίζεται στο πώς θα πάρεις καλύτερο όπλο η πανοπλία και να το αναβαθμίσεις!.... τρομερό βάθος έτσι?

Κάτι άλλο που δεν μπορώ να χωνέψω... 

Για ποιό λόγο ο Crota είναι ΙΔΙΟΣ me έναν Knight, για ποιο λόγο ο Nexus είναι ίδιος με τον Templar που είναι ίδιος με τα Hydra? και για ποιο λόγο ο Archon Priest είναι ίδιος με έναν captain και για ποιο λόγο ο Vaalus tarc είναι ίδιος με έναν Centurion και για ποιο λόγο ο Sekrion είναι ίδιος με έναν servitor για ποιο λόγο ο Gate Keeper είναι ίδιος με έναν Minotaur???  Όμορφα πράγματα!!! παιχνιδάρα κατά τα άλλα!

• Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρεται κανείς για raid το σάββατο (μεσημέρι ή απόγευμα) σε ps4; Προς το παρών είμαστε 3 άτομα ( οι δύο είναι 29 λέβελ και ο 3ος 27 ή 28 δε θυμάμαι) αλλά δεν έχουμε καθόλου εμπειρία από το raid.. Νιώθουμε πάντως  :-D τα nightfall τα βγάζουμε σχετικά άνετα!

Δημοσ.

Και πάνω που βγάζουν το καλύτερο patch μέχρι τώρα και λες εδώ είμαστε πώρωσε μας κι άλλο,βλέπεις σήμερα τις αλλαγές που έρχονται με το DLC και σου πηδάν τη ψυχολογία.

Παρότι θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για τη παρέα πραγματικά με ξενέρωσαν απίστευτα οπότε θα φάει άκυρο από εμένα.Και στο Reddit και διάφορα άλλα forum που κοίταξα σχεδόν όλοι(για να μη πω όλοι) ξενέρωσαν με τις αλλαγές και είδα πολλούς να ακυρώνουν τις παραγγελίες τους.Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι τόσο λακαμάδες εκεί στη Bungie.

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να να έχει την destiny ghost edition ps4 κ να πουλάει κομμάτια από αυτήν ?? Πχ την συσκευασία της

Δημοσ.

Και πάνω που βγάζουν το καλύτερο patch μέχρι τώρα και λες εδώ είμαστε πώρωσε μας κι άλλο,βλέπεις σήμερα τις αλλαγές που έρχονται με το DLC και σου πηδάν τη ψυχολογία.

Παρότι θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για τη παρέα πραγματικά με ξενέρωσαν απίστευτα οπότε θα φάει άκυρο από εμένα.Και στο Reddit και διάφορα άλλα forum που κοίταξα σχεδόν όλοι(για να μη πω όλοι) ξενέρωσαν με τις αλλαγές και είδα πολλούς να ακυρώνουν τις παραγγελίες τους.Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι τόσο λακαμάδες εκεί στη Bungie.

εχεις καποιο link με τις αλλαγες? γιατι ψηνομαι και γω για αγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...