ultralisk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 http://www.dsogaming.com/news/the-witcher-3-wild-hunt-will-get-16-dlcs-that-will-be-free-to-everyone/ τί να λέμε τώρα, εντάξει, είναι πολύ όμορφο παιχνίδι το Destiny δεν αντιλέγω, κακή διαχείριση και marketing γίνεται respect στην CD projekt 1
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας πρόσφατα αναβάθμισα το σκληρό δίσκο στο ps3 slim, γιατί αγόρασα το παιχνίδι DESTINY για online και με τον παλαιό δίσκο δεν το έπαιζε γιατί του έλλειπε χώρος. Τώρα όμως απέκτησα άλλο πρόβλημα ενώ βάζω το παιχνίδι, κάνει ότι φορτώνει άλλα εμφανίζει μαύρη οθόνη και εκεί μένει προσπάθησα και δεύτερη φορά το ίδιο, μήπως ξέρετε κάτι να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εγω εφαγα ακυρο απο το Destiny.Παρ'ολο που το εχω αγορασει σε cd δεν μπορω με 2ο account να παιξω multiplayer και οτι χρειαζεται plus γιατι το plus ανηκει στο κυριο account με το οποιο εχω κανει game share και μοιραζεται το plus με αλλον.Επρεπε το παιχνιδι να αγοραστει σε ψηφιακο απο το store απο το αλλο παιδι που κανω game share για να με αφησει. Στο Battlefield με αφηνει κανονικα να παιξω online σαν να εχω plus.Και σε οσα παιχνιδια εχει αγορασει ο αλλος τα οποια πληρωσα μισα μισα με αφηνει να τα παιξω με το 2ο account.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εδώ και 2-3 μέρες υπάρχει ένα demo(για τις παλιές κονσόλες)/trial(για τις νέες) του παιχνιδιού διαθέσιμο, για όποιον έχει την περιέργια να δει πώς είναι το παιχνίδι. Παραθέτω και το FAQ για λεπτομέρειες http://www.bungie.net/de/Help/Article/12406 What does the Destiny Trial include? •Character creation and progression to Level 7, which carries over to the full version of the game should you decide to purchase a retail copy of Destiny •Five Story Missions set in Old Russia•Access to the Tower and multiple Tower vendors•“Den of Devils” 3-player cooperative Strike When I’m ready to buy the full game, will my character progression be transferred? Yes, assuming you purchase the full retail copy of Destiny on the same console platform family you played the Destiny Trial or Demo on. For example, you may not transfer your progress from the Destiny Demo on Xbox 360 to the full retail version of Destiny on PlayStation 4 or PlayStation 3. Progress is always shared automatically within the same console family on the Destiny servers. No action on your part is required. Πληροφοριακά, όσοι έχουν Arcade/4gb 360 ή 12άρι PS3 τρώνε πόρτα. 1
Supremum Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα, Είμαι κάτοχος xbox one, έχω 2 ημέρες που έχω το destiny και χθες ενώ έπαιζα αρκετές φορές με πέταγε εκτός αποστολής και μου έβγαζε μήνυμα ''You have been disconnected from the destiny servers'' και με έβγαζε στο κεντρικό μενού. Δεν είχα ποτέ προβλήματα με το μοντεμ, του έκανα και ένα ρισετ καλού κακού, τίποτα, τα ίδια. Η απόσταση της κονσόλας δεν είναι μεγάλη από το μόντεμ. Εντομεταξύ στο store της MS με έβαζε κανονικά ούτε έδειχνε να κολλάει αλλού, ούτε κατέβαζα κάτι άλλο. Το έχει πάθει κανείς άλλος; είναι συχνό φαινόμενο;
Merdock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ειδικά τις Τρίτες που γίνεται το reset σχεδόν πάντα ξεσκίζεται στα error.
Supremum Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 @merdock, @mitsos326 Thank you και έλεγα ότι χάλασε ο εξοπλισμός μου!
red1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παραθέτω τις απόψεις μου σχετικά με το παιχνιδi έπειτα απο 5+ ωρίτσες gameplay (lvl 8) :+ Το παιχνίδι ζεί και πεθαίνει χάρις στο gameplay του (κλασσική bungie).Kαλό και smooth aiming, οι μάχες έχουν πλάκα, τα όπλα (αυτά που δοκίμασα τουλάχιστον) έχουν καλή αίσθηση (shotgun ftw), τα special abilities νιώθουν ωραία και "ισχυρά". + Αrtwork και καλλιτεχνική διεύθυνση εξαιρετική, απο τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται μέχρι τα minimal σχεδιασμένα menu κτλπ.Μπράβο στους γραφίστες + Εξαιρετικό soundtrack απο τον κο. O'donell στο βαθμό που αν δεν ηταν αυτό που είναι το παιχνίδι θα ένιωθε ακόμα πιο "λειψό" + Τεχνικός τομέας : Το online του είναι απίστευτα seamless, μπάινεις να παίξεις μόνος σου - μπαμ - ξαφνικά βλέπεις άλλους παίχτες γύρω σου να κάνουν τα δικά τους, σέβας.Γραφικά, τίποτα το ιδιαίτερο και λαμβάνοντας υπόψιν πως είναι και cross-gen θα ήθελα 60fps, τρέχει απίστευτα ομαλά βέβαια οπότε...Αισθητικά είναι αρκετά όμορφο αλλά ευθύνεται η καλλιτεχνική διεύθυνση που ανέφερα πιο πάνω και οχι λόγω "brute" γραφικών (βλέπε: polycount κτλπ). - Κενός/άδειος κόσμος : απο το Tower/citadel οπου...η μόνη "ζωντάνια" είναι οι υπόλοιποι παίκτες που χοροπηδάνε σαν τους σαλτιμπάγκους κάνοντας τα 4 ίδια emotes (ad infinitum) μέχρι τον απίστευτα στείρο "κόσμο" στον εκάστοτε πλανήτη...Μ-η-δ-έ-ν αλληλεπιδραστικότητα με το περιβάλλον, τίποτα δεν σπάει/ανατινάζεται, όλα αποτελούν απλά ενα "όμορφο χάρτινο background" - Μηδέν αλληλεπιδραστικότητα με τους υπόλοιπους πάικτες - lock-αρε πάνω τους και check-αρε τα ρουχαλάκια και το lvl τους αλλά μέχρι εκεί...για οτιδήποτε άλλο...κάνε fireteam...γιατί ? Επίσης, για κάποιον περίεργο λόγο, όποιους συναντάς δεν τους συγκαταλέγει στους "recent players" του PS... - Φόρτωμα...μισό λεπτό και βάλε... - "Iστορία"...ναι, ΟΚ...Τα έχουμε ξαναπεί οπότε...Γιατί όμως πρέπει να ανοίξω browser για να δω τα grimoire cards ? Γιατι - για να διαβάσω την ελάχιστη ιστορία που έχει το παιχνίδι - πρέπει να βγώ απο το ίδιο το παιχνίδι ? - Αποστολές : Πάτα Χ/Τετράγωνο για Dinklebot...κάθε.γ@νημένη.φορά. - Ολα τα NPC's είναι ενα...menu ? Ε ? γιατί ? Ακόμα και Κορεατικα F2P MMO έχουν παραπάνω cutscene - διάολε, ακόμα και το ίδιο το "μέτριο" Warframe έχει παραπάνω διαλόγους/cutscenes (το οποιο είναι κούτρα κιόλας) σε σχέση με το Destiny οπου είναι full retail... Δεν ξέρω ρε παιδιά, κακό σαν παιχνίδι ΔΕΝ είναι, παρόλα αυτά, δεν είμαι σίγουρος για το αν θα επιθυμούσα να το συνεχίσω - και ολα αυτά έπειτα απο 5 μόνο ώρες παιξίματος...Πολύ grind και επανάληψη, "ιστορία" που δεν σε κρατάει...νιώθεις ωρες-ωρες οτι παίζεις arena-based FPS οπου και το μόνο που σε νοιάζει είναι να σκοτώσεις (και στην συγκεκριμένη περίπτωση να μαζέψεις XP)...κενό παιχνίδι...Μπαίνεις σε "πίστα", ανοίγεις radar, πάς εκεί, "press X/square to Dinklebot", σκοτώνεις οτι κανει spawn, επιστρέφεις στο menu...αυτό.μόνο.Και σε ξεφτίλα τιμή να το έβρισκα πάλι θα το σκεφτόμουνα...θα το ξαναπώ, κακό δεν είναι αλλά για κάποιον που δεν βαράει 5ωρα πάνω απο κονσόλα για να κάνει grind είναι σχεδόν ανούσιο...Ένας καλός "σκελετος" παιχνιδιού, η υποδομή του είναι καλή, όλα τα άλλα όμως...Το Destiny 2 θα πρέπει να διορθώσει πολλά 3
Merdock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Γενικά το παιχνίδι χωρίς παρέα δεν παίζεται.Το είχα παρατήσει πάνω στο 12ωρο και έτυχε μια μέρα να μπω να παίξω λίγο και βρήκα παρέα και τώρα έχω φτάσει κοντά 200ωρο. Ωστόσο αν δεν είχα άλλα 5 άτομα που παίζουμε μαζί,θα το είχα παρατήσει σίγουρα.Και το DLC δεν ήθελα να το πάρω αλλά θα το πάρω μόνο λόγω παρέας. 1
red1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Γενικά το παιχνίδι χωρίς παρέα δεν παίζεται.Το είχα παρατήσει πάνω στο 12ωρο και έτυχε μια μέρα να μπω να παίξω λίγο και βρήκα παρέα και τώρα έχω φτάσει κοντά 200ωρο. Ωστόσο αν δεν είχα άλλα 5 άτομα που παίζουμε μαζί,θα το είχα παρατήσει σίγουρα.Και το DLC δεν ήθελα να το πάρω αλλά θα το πάρω μόνο λόγω παρέας. Φίλε Merdock, αυτό κατάλαβα και εγώ, οτι αμα έχεις παρέα το παιχνίδι πρέπει να είναι πιο "εύπεπτο", απο την άλλη, όλα τα games που εχουν co-op έτσι είναι οπότε... Το θεμα ειναι και αυτό όμως, το να πρέπει να συνεννοούμαι με την virtual παρέα μου καθε φορά που θα θέλω να παίξω...ναι... Βεβαια, δεν ειναι πρόβλημα του ιδιου του παιχνιδιού αλλά...τέσπα
Vole Maulder Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Και τα Gears είχαν co-op, αλλά δεν ήταν έτσι Συμφωνώ 100% με τις εντυπώσεις σου, πάντως.
ultralisk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 το Destiny μαζί με το AC Unity επιβεβαιώνουν το ρητό "...κράτα μικρό καλάθι" δεν το χωράει ο νους μου πως άτομα μπορούν να κάνουν τα ίδια patrols κάθε μέρα
Daemonos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 το Destiny μαζί με το AC Unity επιβεβαιώνουν το ρητό "...κράτα μικρό καλάθι" δεν το χωράει ο νους μου πως άτομα μπορούν να κάνουν τα ίδια patrols κάθε μέρα Ίδια bounty, ίδια Raid, ίδια missions.... Το παιχνίδι οδεύει προς competitive PvP. Μακάρι να βγω ψεύτης
ultralisk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 το PVP πέρα από τις unbalanced καταστάσεις αν μπεις σε μικρά levels και το λολ rewarding system έχει μία λογική το PVE καμία όμως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα