Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι σχέση έχει το Destiny με τους single τίτλους που αναφέρεις...ένας που λιώνει ακόμα το destiny, θα κάνει ένα διάλειμμα να παίξει Dragon Age ή GTA και μετά θα γυρίσει στο Destiny...δεν θα κάτσει να ασχολείται μήνες όπως κάνει ήδη τώρα

• Like 1
Δημοσ.

τι σχέση έχει το Destiny με τους single τίτλους που αναφέρεις...ένας που λιώνει ακόμα το destiny, θα κάνει ένα διάλειμμα να παίξει Dragon Age ή GTA και μετά θα γυρίσει στο Destiny...δεν θα κάτσει να ασχολείται μήνες όπως κάνει ήδη τώρα

Ένας που παίζει destiny, επειδή δεν έχει τι άλλο να παίξει, θα το παρατήσει όταν βγουν τα άλλα, με αποτέλεσμα, λιγότερα log ins για την Activision, λιγότερος κόσμος θα αγοράζει τα expansions αφού δίνουν ψίχουλα, result, το παιχνίδι μπαίνει στον πάγο και ίιιιιισος ξαναποιαστεί μετά από κάνα χρόνο ΑΝ έχουν στρώσει τα πράγματα...

Δημοσ.

εκείνοι που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με το game μήνες μετά την κυκλοφορία του, πολύ χλωμό το κόβω να μην τα σκάσουν για όσα expansions και αν βγάλουν...εκείνοι που το παράτησαν στον μήνα σαφέστατα και δεν θα ασχοληθούν

και πάλι όμως επειδή λες για log ins, ακόμα και να έσπερνε το Destiny, δεν νομίζω κάποιος να μην έβλεπε το Witcher πχ...άλλη εμπειρία το ένα άλλο το άλλο

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα καλά στοιχεία έχει αυτό το game και το αφήνουν να πατώσει. Μόνο άμα σκεφτείς σε τι κλίμακα μπορούσαν να παίζουν από τοποθεσίες χαρακτήρες, ιστορίες εφόσον είναι τοποθετημένη στο διάστημα, είναι αστείο. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω χρόνο να έρθουν όλα αυτά, αλλά δυστυχώς με αυτά που ανακοινώνουν το τέλος είναι κοντά. Μόλις έρθει ένα game με online κόσμο που μπορείς κάθε μέρα να κάνεις log in και να παίζεις, τελείωσε. Ελπίζω να δω αυτό που φανταζόμουν και ήθελα εν μέρει στο no man's sky.

Δημοσ.

Ο "kommatias" ποιος είναι ? :mrgreen:

Nα πώ το δικό μου ? Μ'αρέσει που πολλοί δεν θέλουν/αντιτίθονται στην ιδέα ενος 2ου Destiny - Λες ρε πστ μου και η επιμύκηνση διάρκειας του 1ου μέσω expansions/DLC θα ηταν κουτρα, δλδ...Παλι θα έπρεπε να τα σταξει ο κοσμος για το παιχνιδι ουτως η αλλως.

Όποιος έχαψε το παραμύθι που ειχαν πει στην αρχή οτι το παιχνίδι θα μεγάλωνε διαρκώς και θα υποστηριζόταν για χρόνια...τι να πώ...Αctivision ρε μάγκες, activision...World of warcraft περιμένατε ? (οπου μετα απο τοσα χρόνια ακόμα υποστηρίζεται και βγαίνουν expansions).

Δεν ξέρω, απο την μια με έχει φάει η περιέργεια, απο την αλλη, αμα ειναι να το αγοράσω και να κάνω τα ιδια και τα ιδια, να μην μπορώ να παίξω εύκολα με άλλους, να μου τρώνε το loot κτλπ κτλπ...να μου λείπει...απλά δεν ξέρω...

Ας βγάλουνε ενα Destiny 2 που θα διορθώνει ΟΛΕΣ τις χαζομάρες του πρώτου (και είναι πολλές) να re-bootάρουν στην ουσία αυτό το μισοτελειωμένο...πράγμα που πουλήσανε full retail τιμή και βλέπουμε...

Δημοσ.

Εμ, όταν έγινε το open beta πού ήσουν εσύ; Απ' ό,τι φάνηκε, τελειωμένο παιχνίδι παίξαμε τότε :P

Αν σου αρέσει το mindless shooting χωρίς κανένα λόγο και κίνητρο, με τις μισές αποστολές να είναι το ίδιο πράγμα στην ίδια περιοχή μια χαρά είναι το παιχνίδι, επειδή shooting έχει πολύ καλό. Βασικά, έχουν φτιάξει έναν καλό σκελετό και τίποτα παραπάνω. 

Εγώ θα σε απέτρεπα από το να το αγοράσεις, βασιζόμενος στα ποστ σου. Νοίκιασέ το, απλώς, να σου φύγει η περιέργεια χωρίς να σου φύγουν πάνω από 2-3 ευρώ.

• Like 2
Δημοσ.

http://www.dsogaming.com/news/the-witcher-3-wild-hunt-will-get-16-dlcs-that-will-be-free-to-everyone/

τί να λέμε τώρα, εντάξει, είναι πολύ όμορφο παιχνίδι το Destiny δεν αντιλέγω, κακή διαχείριση και marketing γίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...