Daemonos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 The following update will be applied at approximately 7AM Pacific on Tuesday, October 7th. The maintenance window for this work will interrupt Destiny services for several hours. You will be unable to play the game during that time. Μέχρι 5 η ώρα δική μας δλδ... γαμότο
Millennium Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Almost A Half Million People Have Completed Destiny's Raid
Deargr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μολις σημερα το εβγαλα και εγω το raid.. Με τιποτα δεν θα μου πηγαινε στο μυαλο οτι μπορουν να το βγαλουν μονο 2 ατομα ..
rouxlas86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα το είδα και εγώ μέχρι την μέση μετά μερικοί φύγανε. Πάντως το περίμενα λίγο πιο δύσκολο σύμφωνα με αυτά που λέγανε.
Merdock Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Στο hard είναι λίγο δράμα γιατί δε μπορείς να κάνεις revive μέχρι το επόμενο checkpoint.Στο normal βγαίνει άνετα σχετικά.
rouxlas86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γίνεται το maintenance τώρα? Γιατί μου βγάζει ένα περίεργο μήνυμα ότι δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση του profile μου.
Deargr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τα ιδια εκανε και σε μενα . Δεν ξερω αν εφτιαξε τωρα.
Daemonos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα φέρει ο Xur στις 12.00 σήμερα?! Είμαι γραφείο και δεν μπορώ να μπω, σπίτι λόγω μετακόμισης δεν έχω Internet
Merdock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μπαζούκα (The Truth),chest για Titan,helmet για hunter,warlock και το engram είναι chest. 1
Donacgreece Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ξεκινήσω αυτές τις μέρες να ασχολούμαι με το Raid μιας και πήγα πλέον level 27. Θελω να ρωτήσω πόσα στάδια είναι και μια μικρή καθοδήγηση. Μιας και μια φορά που το δοκίμασα πέρασα μόνο το πρώτο στάδιο. Και βέβαια οποίος ενδιαφέρεται ας με κάνει add στο playstation 4. Donacgreece.
rouxlas86 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Γενικά είναι 4 στάδια. Το πρώτο boss που έχει τις τρεις φάσεις, μετά ο λαβύρινθος, μετά πηδάς σε κάτι πλατφόρμες και μετά είναι το τελευταίο boss και παίζει με portal αλλά δεν το έχω περάσει. Στο youtube πάντως έχει κάτι συνοπτικά βίντεο με οδηγίες.
Donacgreece Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Όπως και να έχει πρόσκληση ανοιχτή να το βγάλουμε μπας και πάρουμε τίποτα της προκοπής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα