Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The following update will be applied at approximately 7AM Pacific on Tuesday, October 7th. The maintenance window for this work will interrupt Destiny services for several hours. You will be unable to play the game during that time.

Μέχρι 5 η ώρα δική μας δλδ... γαμότο

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις σημερα το εβγαλα και εγω το raid..

Με τιποτα δεν θα μου πηγαινε στο μυαλο οτι μπορουν να το βγαλουν μονο 2 ατομα ..

Δημοσ.

Σήμερα το είδα και εγώ μέχρι την μέση μετά μερικοί φύγανε. Πάντως το περίμενα λίγο πιο δύσκολο σύμφωνα με αυτά που λέγανε.

Δημοσ.

Στο hard είναι λίγο δράμα γιατί δε μπορείς να κάνεις revive μέχρι το επόμενο checkpoint.Στο normal βγαίνει άνετα σχετικά.

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα φέρει ο Xur στις 12.00 σήμερα?! Είμαι γραφείο και δεν μπορώ να μπω, σπίτι λόγω μετακόμισης δεν έχω Internet

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ξεκινήσω αυτές τις μέρες να ασχολούμαι με το Raid μιας και πήγα πλέον level 27.

Θελω να ρωτήσω πόσα στάδια είναι και μια μικρή καθοδήγηση. Μιας και μια φορά που το δοκίμασα πέρασα μόνο το πρώτο στάδιο. Και βέβαια οποίος ενδιαφέρεται ας με κάνει add στο playstation 4. Donacgreece.

Δημοσ.

Γενικά είναι 4 στάδια. Το πρώτο boss που έχει τις τρεις φάσεις, μετά ο λαβύρινθος, μετά πηδάς σε κάτι πλατφόρμες και μετά είναι το τελευταίο boss και παίζει με portal αλλά δεν το έχω περάσει. Στο youtube πάντως έχει κάτι συνοπτικά βίντεο με οδηγίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...