Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναφέρομαι σε PvP εσύ μου λες πάλι PvE

anyway το παιχνίδι με κάποια additions μπορεί να διορθωθεί με πρώτο και κύριο πρόβλημα την έλλειψη matchmaking ώστε να τρέξει κάποιος τα raids ή έστω τα strikes

άλλο ένα πράγμα που διαφήμιζαν, δλδ το ότι θα φτιάχνεις τον χαρακτήρα σου εμφανισιακά όπως θες δεν το εφάρμοσαν...αποτέλεσμα να πρέπει να αλλάξεις ένα γαμάτο κράνος εμφανισιακά μόνο και μόνο επειδή ένα απαίσιο helmet που βρήκες έχει καλύτερα stats...θα βοηθούσε ένα remodelling system πάνω σε αυτό

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάμε άλλη μία...το παιχνίδι ΔΕΝ είναι ΜΜΟ...το είπε η ίδια η Bungie όπως λέει και ο Vole πιο πάνω...και πάλι όμως...μπορείς να μου ονομάσεις ένα ΜΜΟ το οποίο έπαιξες και στα battlegrounds,στις αρένες ή στα sieges,ο τελευταίος έπαιρνε περισσότερα points ώστε να "ντυθεί"...δλδ μην τρελαθούμε κιόλας

Συγνωμη φιλε μου , αλλα δεν νοεις να καταλαβεις τι ειναι ΜΜΟ και τι MMORPG...δεν καταλαβαινεις την διαφορα μεταξυ των ορων...το κλεινω εδω το θεμα , γιατι οντως κατανταει εκνευριστικο...

Δημοσ.

Για πείτε καμία γνώμη.

Παίξαμε 3 παίχτες, επιπέδου 15, την strike αποστολή στο φεγγάρι (επίπεδο 12).

Μετά από πόσες ώρες, ο τελευταίος boss δεν βγαίνει. Το δοκίμασα 3-4 φορές (με αλλες ομάδες) , αλλά μετά από κάποιες φορές όλο και κάποιος θα βαρεθει και θα βγει. αποτέλεσμα να τα παρατανε και οι άλλοι 2.

Ειμαστε όλοι κουλοι, η έχει κάνα κολπάκι;

Δημοσ.

Για πείτε καμία γνώμη.

Παίξαμε 3 παίχτες, επιπέδου 15, την strike αποστολή στο φεγγάρι (επίπεδο 12).

Μετά από πόσες ώρες, ο τελευταίος boss δεν βγαίνει. Το δοκίμασα 3-4 φορές (με αλλες ομάδες) , αλλά μετά από κάποιες φορές όλο και κάποιος θα βαρεθει και θα βγει. αποτέλεσμα να τα παρατανε και οι άλλοι 2.

Ειμαστε όλοι κουλοι, η έχει κάνα κολπάκι;

αυστηρά προτεραιότητα έχουν τα adds εκεί σκοτώνεις πρώτα ότι υπάρχει και μετά βαρας boss μετά από λίγο θα βγάλει πάλι πρέπει να τα ξανάσκοτωσετε γρήγορα.

συνήθως όλοι πέφτουν με τα μούτρα στο boss και τα add θερίζουν.

Δημοσ.

Επειδή πλέον δεν βρίσκω άτομα με τίποτα για τις λίγο πιο δύσκολες αποστολές, αν γίνω μέλος σε έναν clan ξέρει κανείς αν θα μου εμφανίζει αυτόματα τα άτομα στους φίλους ώστε να βρίσκω γρήγορα διαθέσιμα άτομα? Υπάρχει καμιά άλλη ιδεά?

Δημοσ.

άρα δεν υπάρχει νόημα για clan? πάντως αυτό με τα παρτυ μέγα λάθος. έπρεπε να είχε κάποιο καλύτερο τρόπο να μπορείς να βρείς εύκολα πάρτυ

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο θέμα απορώ πως το σκεφτήκανε. Στο raid έχει μια λογική αλλά στα υπόλοιπα μου κόβει το παιχνίδι εντελώς. Εγώ θέλω να κάνω σε μεγαλύτερη δυσκολία το weekly, to heroic και το queens challenge. Όποιος είναι στο ίδιο σημείο και δεν βρίσκει στείλετε μήνυμα στο Dudaros και αν είμαι online θα απαντήσω.

Δημοσ.

Είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να δώ το video, περι τί πρόκειται?

Το Destiny είναι παιχνιδάρα!! τώρα παλεύουμε να βγάλουμε το Raid με ομάδα 6 ατόμων, θέλει πολύ συνεργασία και συντονισμό!

μου έδωσε exotic απο legendary ingram σε μια φάση ο cryptarch, έπαθα κοκομπλόκο!! 

Γενικά όμως η Bungie ακούει το community και βάζει πράγματα, βελτιώνεται πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...