Aurora Borealis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Όσο για τους "reviewers" , προσωπικα θα ηθελα να ανοιξει η Γη και να τους καταποιει. Πιο σαθρο και σαπιο επαγγελμα ΔΕΝ υπαρχει. Μετα και τον τελευταιο ντορο με τα ερωτικα τριγωνα και την διαφθορα, εχασα πλεον καθε ιχνος σεβασμου για την συγκεκριμενη κατηγορια του ειδικου τυπου.... Οποιος δεν καταλαβαινει τι λεω, google is your friend .
Vole Maulder Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν πεις κάτι καλό θα ήταν να καταλάβαινες και για τι μιλάς, βέβαια, αλλά τι λέω τώρα... 1
Aurora Borealis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μην ανησυχείς, καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέω. Σταματώ όμως εδώ, γιατί προφανώς έθιξα κάτι που σε πονέσε....
mpratisn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ναι είναι δίκαιο αν ο τελευταίος πχ είναι semi afk σε όλο το deathmatch η βολοδέρνει με 0,1 ratio και εσύ με τους υπόλοιπους 5 τα έχετε δώσει όλα nope μα αυτό είναι το mmo και έτσι δουλεύει το loot και τα strikes δεν βγενουν από 2 άτομα εάν ο εάν από τους 3εισ πάει afk είναι 90% πιθανότητα wipe στο boss. εάν έπαιρνε το καλύτερο loot ο καλύτερος στο score, ο χειρότερος δε θα είχε κανένα progress και απλά θα ήταν πάντα στο πάτο τελείως ungeared. 1
Vole Maulder Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω μια απορία. Το ότι η Bungie επέμενε ότι δεν είναι MMO τόσο καιρό το παίρνουμε υπόψη όταν κρίνουμε το παιχνίδι ή όχι;
rouxlas86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 μα αυτό είναι το mmo και έτσι δουλεύει το loot και τα strikes δεν βγενουν από 2 άτομα εάν ο εάν από τους 3εισ πάει afk είναι 90% πιθανότητα wipe στο boss. εάν έπαιρνε το καλύτερο loot ο καλύτερος στο score, ο χειρότερος δε θα είχε κανένα progress και απλά θα ήταν πάντα στο πάτο τελείως ungeared. Ισχύει και αυτό , το σκεφτόμουν χτες που έβλεπα τα loot μετά το pvp. Ρε παιδιά αντί να τσακωνόμαστε, τουλάχιστον για τα παιδιά που το παίζουνε, δεν δίνουμε καμιά πληροφορία , συμβουλή κτλ? Γιατί κρίμα δεν είναι να χαλάμε το forum? Είναι game που οι μισοί το δέχονται με τα λάθη του, οι άλλοι όχι. Εγώ προτείνω σαν ιδέα να σταματήσουμε σταδιακά την κόντρα, και όταν βγει το πρώτο dlc ξαναρχίζουμε το κράξιμο. Μια ερώτηση. Στο pvp αν χάνω μειώνεται το σκορ μου? Γιατί δεν είμαι καλός και συνήθως με σκοτώνουν και τους σκοτώνω και έγω post mortem όποιος κατάλαβε. Επίσης αν κάποιος ψάχνει τον xur είναι κοντά εκεί που είναι οι Dead Orbit στο βάθος μέσα. Εγώ πήρα το πρώτο μου exotic για τον warlock.
Aurora Borealis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω μια απορία. Το ότι η Bungie επέμενε ότι δεν είναι MMO τόσο καιρό το παίρνουμε υπόψη όταν κρίνουμε το παιχνίδι ή όχι; This ^^. Το παιχνιδι συμφωνα με την Bungie ειναι ενα shared world shooter με οτι αυτο συνεπαγεται. Και επειδη το κουρασαμε πολυ το θεμα...το Destiny ΜΠΟΡΕΙ να χαρακτηριστει ως MMO (massively multiplayer online) αλλα ως εκει. Δεν ειναι ουτε MMORPG αλλα ουτε και MMOFPS (στυλ PS2). PS : Καποιος πρεπει να μαθει στον τρισμεγιστο reviewer Angry Joe τη σημασια του ακρονυμου MMO.
ultralisk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μα αυτό είναι το mmo και έτσι δουλεύει το loot και τα strikes δεν βγενουν από 2 άτομα εάν ο εάν από τους 3εισ πάει afk είναι 90% πιθανότητα wipe στο boss. εάν έπαιρνε το καλύτερο loot ο καλύτερος στο score, ο χειρότερος δε θα είχε κανένα progress και απλά θα ήταν πάντα στο πάτο τελείως ungeared. πάμε άλλη μία...το παιχνίδι ΔΕΝ είναι ΜΜΟ...το είπε η ίδια η Bungie όπως λέει και ο Vole πιο πάνω...και πάλι όμως...μπορείς να μου ονομάσεις ένα ΜΜΟ το οποίο έπαιξες και στα battlegrounds,στις αρένες ή στα sieges,ο τελευταίος έπαιρνε περισσότερα points ώστε να "ντυθεί"...δλδ μην τρελαθούμε κιόλας
mpratisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 πάμε άλλη μία...το παιχνίδι ΔΕΝ είναι ΜΜΟ...το είπε η ίδια η Bungie όπως λέει και ο Vole πιο πάνω...και πάλι όμως...μπορείς να μου ονομάσεις ένα ΜΜΟ το οποίο έπαιξες και στα battlegrounds,στις αρένες ή στα sieges,ο τελευταίος έπαιρνε περισσότερα points ώστε να "ντυθεί"...δλδ μην τρελαθούμε κιόλας Εντάξει ότι δεν είναι mmo το δέχομαι λείπει το chat και το "open world" δεν υπάρχει όπως στα κοινά mmo, αλλά η λογική του loot, τα dungeon, το progress του χαρακτήρα(gear/skills) είναι λίγο πολύ ιδια με τα mmo. για το loot system είπαμε και όχι για points τα points μιας ομάδας είναι ίδια για όλους στα περισσότερα mmo, το ίδιο reputation θα πάρουν όλοι στο τέλος του strike, το loot είναι random δεν ανταμείβει ντε και καλά των καλύτερο. ο angry joe για το loot σπαστικε ότι ο πρώτος δε πήρε τπτ ενώ η άλλοι 2 exotic. έτσι είναι το loot system σε όλα τα mmo τι παράδειγμα θες?
ultralisk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ελπίζω ότι γνωρίζεις πως στο Destiny ότι αυτό με το loot γίνεται ΚΑΙ στο pvp ε?...ότι από τους 6 παίκτες μπορεί να πάρει loot ο 3ος και ο 6ος πχ μόνο λες ότι έτσι δουλεύει το loot στα MMO, οπότε σε ρωτάω...μπορείς να μου ονομάσεις ένα ΜΜΟ το οποίο έπαιξες και στα battlegrounds,στις αρένες ή στα sieges,ο τελευταίος έπαιρνε περισσότερα points ώστε να "ντυθεί"?
fakiris31 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ελπίζω ότι γνωρίζεις πως στο Destiny ότι αυτό με το loot γίνεται ΚΑΙ στο pvp ε?...ότι από τους 6 παίκτες μπορεί να πάρει loot ο 3ος και ο 6ος πχ μόνο λες ότι έτσι δουλεύει το loot στα MMO, οπότε σε ρωτάω...μπορείς να μου ονομάσεις ένα ΜΜΟ το οποίο έπαιξες και στα battlegrounds,στις αρένες ή στα sieges,ο τελευταίος έπαιρνε περισσότερα points ώστε να "ντυθεί"? lineage 2 με random το loot.
fakiris31 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 rb xp οπουδήποτε. στα siege οταν επεζα εγω δεν σε έδινε κάποιο item
ultralisk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μα στο siege το κάστρο το έπαιρνε η νικητήρια ομάδα και οι χαμένοι παίρνανε @@ anyway το κουράσαμε με τα ΜΜΟ...το κλείνω εδώ
fakiris31 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 λεω rb xp κλπ στο siege δεν είχε να δου δώσει κάτι η clan το κέρδιζε η έχανε όχι εσυ μεμονωμένα. που και εκεί πάλι δεν ήτανε δίκαιο γιατί μια clan τούμπανο έπαιρνε 2 3 και 4 κάστρα. σε instance ειχε τύχει να πάρει κάποιος 3 items απο το πάρτι και οι υπόλοιποι @@ και αυτος ο κάποιος να ειναι ο χειρότερος η να είχε παει και λιγο afk. απλα ψάχνατε έστω και 1 τέτοιο mmo και σας το βρήκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα